Verkkoajanvaraus  010 3246 400      info(at)siluetti.fi

Siluetti - Plastiikkakirurgian edelläkävijä

Sairaala Siluetti on esteettiseen kirurgiaan erikoistunut yksityissairaala. Siluetti on jo vuosikymmenten ajan tunnettu plastiikkakirurgian edelläkävijänä, kehittäjänä ja kouluttajana Suomessa.

Uskomme jokaisen ihmisen ainutlaatuisuuteen ja oikeuteen nauttia elämästä. Palvelemme monipuolisesti ja yksilöllisesti ulkonäköön liittyvissä kysymyksissä. Haluamme myös edistää terveyttä ja hyvinvointia korjaavin ja ennaltaehkäisevin anti-aging-hoidoin.

Ultherapy

Mitä haluat tietää rintaleikkauksista?


Naisten omassa asiakasillassa SiluettiSpassa to 6.10. klo 17.30 saat vastauksia mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin rintojen suurentamisesta, pienentämisestä ja muodonkorjauksesta. Tutustu Janinan potilastarinaan tästä.
22.9.2016 Lue lisää

EUROOPASSA SUOSITTU VIVEVE-HOITO NYT SILUETISSA

Radiotaajuuslaitehoito parantaa naisen seksielämää kivuttomasti.
1.9.2016 Lue lisää

TERVETULOA GYNEKOLOGIN VASTAANOTOLLE

Gynekologi Sari Ahonkallio (LL,LT) pitää vastaanottoa Siluetissa ke 28.9. alkaen. Hänelle voi varata ajan kaikissa gynekologiaan liittyvissä asioissa.
1.9.2016 Lue lisää

Siluetin Only for Ladies -kauneusilta

Tule inspiroitumaan illanviettoomme ma 10.10. klo 17.30. Siluetti eClubin naisille suunnatussa asiakasillassa keskitymme tällä kertaa monipuolisesti kauneuteen ja hyvinvointiin. Esittelyssä uudet, huikeat laitehoidot.
1.9.2016 Lue lisää

Jutta ja 10 suurta unelmaa:
Johannan suuri unelma oli pienemmät rinnat

Liv-kanavan lifestyle-ohjelma Jutta ja 10 suurta unelmaa auttaa ihmisiä keventämään painoaan ja saavuttamaan omia unelmiaan. Johannan unelma oli rintojen pienennysleikkaus. Painon pudottua riittävästi Johanna pääsi Siluetin plastiikkakirurgi Katja Puumasen potilaaksi.
11.5.2016 Lue lisää

Siluetin parhaat keinot selluliitin selättämiseen!

Pelkillä kotikonsteilla harva onnistuu nujertamaan ”appelsiini-ihon”, jota kertyy erityisesti naisilla alaraajoihin ja pakaroihin. SiluettiSpalla on monia keinoja hoitaa selluliittia. Hoidon voi valita ongelman asteen, omien mieltymysten ja kukkaron mukaan!
22.1.2016 Lue lisää

Kaipaatko nuorekasta piristystä peilikuvaasi?

Jo pienillä muutoksilla voi olla ulkonäköä piristävä ja jopa nuorentava vaikutus. Tutustu asiakkaidemme tarinoihin. Nämä rohkeat naiset toteuttivat toiveitaan Siluetissa ja saivat kaipaamaansa kohennusta ulkonäköönsä. Lue lisää ja katso ennen–jälkeen-kuvat.
10.11.2015 Lue lisää

Tyytyväinen asiakas on meille kunnia-asia

Potilaiden omat kokemukset kertovat usein parhaiten, mitä toimenpiteeltä, toipumiselta ja lopputulokselta voi odottaa.
7.10.2015 Lue lisää