Verkkoajanvaraus  010 3246 400      info(at)siluetti.fi

Siluetti - Plastiikkakirurgian edelläkävijä

Sairaala Siluetti on esteettiseen kirurgiaan erikoistunut yksityissairaala. Siluetti on jo vuosikymmenten ajan tunnettu plastiikkakirurgian edelläkävijänä, kehittäjänä ja kouluttajana Suomessa.

Palvelemme monipuolisesti ja yksilöllisesti ulkonäköön liittyvissä kysymyksissä. Haluamme myös edistää terveyttä ja hyvinvointia korjaavin ja ennaltaehkäisevin anti-aging-hoidoin.

Kevään tilaisuudet Siluetti Spassa

Siluetin teemoiltaan erilaiset asiakasillat tarjoavat paljon hyödyllistä tietoa.
Ilmottaudu mukaan!
7.3.2017 Lue lisää

Kestopigmentoinnit kampanjahintaan!

Nykyiset pigmentointitekniikat antavat luonnollisen kauniin lopputuloksen. Lue lisää kestopigmentoinnista ja tutustu kampanjahintoihimme.
10.3.2017 Lue lisää

InnoPen-mikroneulaus

InnoPen-mikroneulaus sopii muun muassa ikääntymisen merkkien häivyttämiseen, rosacean ja aknearpien hoitoon, pigmenttimuutoksiin ja hiusten lähtöön. Pienillä mikroneuloilla voidaan hoitaa myös ohutta silmänympärysihoa ja juonteita kohdistetusti.
10.3.2017 Lue lisää

Nanorasvansiirto sopii silmänalusten hoitoon

Nanorasvansiirto korjaa ihon väriä ja kimmoisuutta. Tekniikka soveltuu parhaiten kasvoihin, erityisesti tummien silmänalusten ja suunympäryksen pintauurteiden hoitoon.
1.3.2017 Lue lisää

Maksuton konsultaatio eClubilaisille

Siluetin asiakkaana sinun ei tarvitse olla itse asiantuntija, sillä sopiva hoito kartoitetaan konsultaatiossa, jonka tekee kosmetologi, sairaanhoitaja tai lääkäri. Voit liittyä eClubiin aikaa varatessasi. Konsultaatioon sisältyy Visia-ihoanalyysi.
13.1.2017 Lue lisää

Hoida silmänympärysihoa oikein!

– Silmänympärysiho on ohuempaa kuin muualla kasvojen alueella, ja siksi se vaatii tarkempaa hoitoa, laadukkailla hoitotuotteilla. Lue kosmetologimme täsmävinkit silmänympärysihon hoitoon.
4.1.2017 Lue lisää