010 3246 400      info(at)siluettispa.fi    

Kesäedut ja vinkit

Pevonian kesäetu

Nyt kesäisen Pevonia Botanica -tuotteen ostajalle
rantaelämään sopivat kesätossut kaupan päälle.

Hydrating sunscreen SPF 30, 150 ml, 49 €
After-Sun Soothing Gel, 150 ml, 39 €
Tinted Cream- sävytetty päivävoide SPF 30, 30ml, 49 €

Etu voimassa 31.8. asti tai niin kauan kuin tuotteita riittää.

Summer Sweet Summer

– Special Edition

Kokonaisvaltainen hoito, joka hellii kehoa ja mieltä sekä hoitaa vartalon ja kasvojen ihoa. Vartalokuorinnassa käytetään puhdistavaa merisuolakuorintaa. Puhdas iho on vastaanottavainen täyteläisille hoitovoiteille ja rentouttavalle spa-hieronnalle. Kirkastava kasvohoito valitaan ihotyyppisi ja ihosi hoitotarpeen mukaan. Hoitokokonaisuus sopii loman alkuun rentoutusta kaipaavalle, lomapäivästä nauttivalle sekä loman loppuun, ennen arkeen paluuta.

Kesto 2 h 15 min
Hinta 290 €

Vinkkejä kesäkauneuteen


Tankkaa auringosta D-vitamiinia, mutta muista suojata ihoasi haitallisilta säteiltä. Aurinkotuotetta tulee levittää useamman kerran päivässä. Laadukkaita vaihtoehtoja on Pevonian ja Medicalian valikoimassa.

Päivettyneen ihon hehkua voit korostaa kirkkailla meikkisävyillä. Päivitä meikkipussiisi vedenkestävä ripsiväri ja luota Emani-mineraalimeikkien voimaan!

Kuori ja kosteuta kasvojesi ja vartalosi ihoa säännöllisesti. Päivetyskin on tasaisempaa hoidetulla iholla. Kuorinta on tärkeää myös ennen itsestäänruskettavien tuotteiden käyttöä. Varaa aika spa-hoitoon, mutta muista myös laadukkaat kotihoitotuotteet.

Haluatko näyttää kesällä superhyvältä? Levollisen ja nuorekkaan ilmeen salaisuus voi olla injektiohoidoissa tai kasvoja liftaavassa Ultherapy-laitehoidossa. Varaa aika jo ennen lomaasi.

Plastiikkakirurgimme vastaanotolle voit tulla myös kesäkuukausina.
SiluettiSpa avoinna ma–pe 26.6–31.8., klo 10–18Kevennä huoletta vaatetusta ja kaiva esiin shortsit, hameet ja helleasut. Sileistä sääristä voit nauttia heti sokeroinnin jälkeen. Muista hyödyntää SiluettiSpan Sokerointi-etukorttia!