Verkkoajanvaraus  010 3246 400      info(at)siluetti.fi

Hiustensiirto

Hiustensiirto, Hiussiirto, Kaljuisuus, Hiustenlähtö

Miesten tavallisin ulkonäköhaitta on kaljuuntuminen. Naisilla hiukset harvenevat yleensä päälaella koko hiusten alueella, varsinaista kaljuuntumista tapahtuu harvoin. Joka toinen mies ja joka kymmenes nainen kaljuuntuu enemmän tai vähemmän keski-ikään mennessä. Kaljuuntuminen on perinnöllistä eikä sitä voi estää nykytietämyksen mukaan. Kaljuuntuneessa hiuspohjassa hiusaiheet ovat kuolleet, eikä mikään herätä niitä henkiin. Häiritsevää kaljuuntumista voi hoitaa hiustensiirtoleikkauksella. Leikkaukseen tarvitaan kuitenkin riittävästi tervettä hiusaluetta, jotta leikkaus onnistuisi. Me Siluetissa katsomme kanssasi, onko leikkaus kohdallasi mahdollinen.

Kenelle suositellaan?

Jos potilaalla on terveet hiusalueet sivuilla ja takana, niitä voidaan käyttää peittämään hiuksetonta aluetta. Tukan paksuus, väri ja kiharaisuus vaikuttavat lopputulokseen. Esimerkiksi harmaa tai vaalea karkea hiuslaatu peittää kaljua aluetta paremmin kuin tumma ja ohut hiuslaatu. Mikäli omaa tukkaa on erittäin vähän jäljellä, ei korjausleikkaukseen kannata ryhtyä. Hiustensiirtoleikkaukseen hakeutuvan kannattaa asennoitua ja valmistautua hoidon pitkään kestoon. Normaali kalju on kuitenkin vähemmän häiritsevä kuin sellainen, jossa hiussiirtotoimenpiteet on jätetty kesken.

Sairausloma

Sairauslomaa annetaan yleensä muutamasta päivästä pariin viikkoon. Jo viikon kuluttua leikkauksesta voi palata työhön.

Hoidon kustannukset

Hiustensiirron kustannukset riippuvat toimenpiteen laajuudesta ja käytetystä menetelmästä. Tarkan kustannusarvion sinulle tehdystä hoitosuunnitelmasta saat vastaanotolla.


Tulosta sivu