Verkkoajanvaraus  010 3246 400      info(at)siluetti.fi

Siluetti Mommy Makeover

Mommy makeover

Äitiyden kauneus

Jokainen äiti tietää, miten koko oma elämä muuttuu ensimmäisen lapsen synnyttyä. Maailmassa on yhtäkkiä uusi napa – suloinen, ihana vauva.

Äitiys ei mullista vain sielunelämää, vaan myös naisen vartalon. Osa muutoksista voi tuntua luonnollisilta ja mukaviltakin, mutta osa saattaa tulla epämiellyttävinä yllätyksinä. Ennen terhakat ja täyteläiset rinnat menettävät kiinteytensä, vatsa roikkuu monella makkaralla, ylimääräistä rasvaa jäi yhteen kohtaan, mutta katosi toisaalta. Monille jää synnytyksestä muistoksi ikäviä intiimivaivoja. Useamman lapsen äidit huomaavat, miten erilaisia raskaudet ja niistä palautuminen voivat olla. Oma napa ei ehkä enää olekaan toivotulla paikalla!

Jos vartalon muutokset vaivaavat, latistavat naiseutta ja itsetuntoa, kannattaa selvittää, voiko tilannetta korjata ja näin parantaa omaa hyvinvointiaan. Sairaala Siluetti tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaisia palveluita aina esteettisestä kirurgiasta terveys- ja kauneudenhoitopalveluihin. Siluetti Mommy Makeover on palvelukonsepti, jonka tarkoituksena on auttaa naisia nauttimaan äitiyden kauneudesta myös fyysisesti.

Mitä on Siluetti Mommy Makeover?

Sairaala Siluetissa on vuosikymmenten kokemus raskauksien ja synnytysten jälkeisten vartalon muutosten plastiikkakirurgisista toimenpiteistä. Siluetti Mommy Makeover lähtee aina asiakkaan yksilöllisistä tarpeista ja toiveista. Leikkauksia ei lähdetä Siluetissa koskaan tekemään harkitsematta, vaan varmistetaan yhdessä asiakkaan kanssa, että toimenpide ja ajankohta ovat oikeat sekä elämäntilanteeseen sopivia.

Laajimmillaan Siluetti Mommy Makeover voi käsittää rintojen muodonkorjausta – suurentamista tai pienentämistä, rasvaimua, rasvansiirtoa ja vartalon muotoiluleikkauksia. Parhaiten saat vastauksia kysymyksiisi plastiikkakirurgiemme tai sairaanhoitajiemme vastaanotoilla.

Rinnat
Rasvaimu
Rasvansiirto
Vartalon muotoiluleikkaus
Vatsan muotoilu

Kenelle Siluetti Mommy Makeover sopii?

Me Siluetissa uskomme äitien oikeuteen olla kauniita ja viihtyä omassa vartalossaan. Plastiikkakirurgisiin leikkauksiin pitää suhtautua samalla vakavuudella ja harkinnalla kuin muihinkin leikkauksiin. Hoitosuunnitelma on aina yksilöllinen ja alkaa plastiikkakirurgin vastaanotolta.

  • Et suunnittele uusia raskauksia.
  • Synnytyksestä on kulunut riittävästi toipumisaikaa.
  • Sinua vaivaavat raskauden, synnytyksen tai/ja imetyksen aiheuttamat muutokset vartalossasi.
  • Saat tarpeeksi toipumisaikaa leikkauksesta ja lepoa myös pienten lasten hoidosta.
  • Olet perusterve.
  • Et kärsi huomattavasta ylipainosta.

Tulosta sivu