Verkkoajanvaraus  010 3246 400      info(at)siluetti.fi

Rasvaimu

Rasvaimu on kirurginen toimenpide, jolla muotoillaan vartaloa poistamalla ihonalaista rasvakudosta

Yksi yleisimmistä ulkonäkökirurgian toimenpiteistä on kudosten muotoilu rasvaimulla ihonalaista rasvaa poistamalla ja lisäämällä. Näin saadaan korjatuksi vartalon raajojen ja kasvojen muotoa tai selluliitti-ihon epätasaisuutta. Rasvaimua käytetään olkavarsien, lonkkien ulkosyrjien, pakaroiden, vatsan, kylkien, polvien, nilkkojen, leuan ja kaulan rasvanpoistoon ja muotoiluun. Sitä käytetään myös rintojen- ja vartalonmuotoiluleikkausten yhteydessä ja ihonalaisten hyvänlaatuisten rasvakasvainten poistoon. Rasvaimua käytetään myös rasvansiirroissa. Usein rasvanpoiston yhteydessä käytetään vesiavusteista rasvaimua.

Kenelle suositellaan

Rasvaimu on tehokas muotoilu menetelmä ihonalaisen rasvan epämuotoisuuden aiheuttamiin ulkonäköhaittoihin kaiken ikäisille. Menetelmä sopii parhaiten potilaille, joiden ihon kimmoisuus on normaali, eikä iholla ole epätasaisuutta. Näissä tapauksissa rasvaimun tulokset ovat hyviä ja tulos ennustettavissa. Jos iholla on jo epätasaisuutta, hyvä lopputuloksen saaminen vaatii kokemusta.

Leikkausta tukeva hoito ihon hyvinvointiin

Nestekiertoa edistävä ja rasvakudosta tasoittava vartalohoito kiihdyttää rasva-aineenvaihduntaa ja nopeuttaa toipumista. Siksi tarjoamme rasvaimupotilaillemme VelaShape 3 - laitehoitosarjan (3 hoitokertaa) erikoishinnalla 625,50 € (norm. 783 €). Sarja maksetaan ensimmäisen hoitokerran yhteydessä. Suosittelemme ensimmäistä hoitokertaa 1-2 vkoa ennen toimenpidettä ja kahta seuraavaa hoitokertaa kahden viikon välein 3 kk toimenpiteen jälkeen.

Hoidon kustannukset

Rasvaimulla tehtävän muotoilun kustannukset riippuvat toimenpiteen laajuudesta. Tarkan kustannusarvion sinulle tehdystä hoitosuunnitelmasta saat vastaanotolla. Vammojen jälkeisessä kudosten muotoilussa käytettynä vakuutukset korvaavat rasvaimutoimenpiteen normaalisti.

Varaa aika

Saat helpoiten vastaukset mieltä askarruttaviin kysymyksiin varaamalla ajan plastiikkakirurgin tai sairaanhoitajan vastaanotolle. Plastiikkakirurgin vastaanotolla tehdään hoitosuunnitelma ja tarkka kustannusarvio.


Tulosta sivu