Verkkoajanvaraus  010 3246 400      info(at)siluetti.fi

Rasvansiirto kasvoihin

Rasvansiirto on kasvojen muotoilun menetelmä, jolla saadaan lisää nuorekasta pyöreyttä kasvoihin. Rasva siirretään kasvoihin vatsasta tai reidestä, missä sitä on riittävästi. Rasvansiirto on kirurginen toimenpide, jolla muotoillaan kasvoja siirtämällä potilaan omaa rasvakudosta. Se on omakudossiirto. Rasvasiirtoa varten rasvasolut otetaan pienellä rasvaimulla potilaan ihon alaisesta rasvakudoksesta vartalolta tai alaraajoista. Rasvansiirtoa käytetään poskipäiden, huulien, huulien ympäristön ja silmien ympäristön muotoiluun ja kuoppaisen ihon tasoittamiseen. Rasvansiirtoa käytetään myös kasvojenkohotusleikkausten ja rintojen sekä vartalon muotoiluleikkausten yhteydessä näitä leikkauksia täydentävänä toimenpiteenä. Rasvansiirto on hyvä menetelmä myös kuoppaisen ihon tasoittamiseksi esimerkiksi alaraajoissa. Rasvansiirrolla voidaan lisätä rintojen tai pakaroiden tilavuutta.

Kenelle suositellaan?

Rasvavsiirto on hyvä menetelmä kasvojen ikääntymisestä johtuvan kudoskadon korjaamiseen. Ikääntymisen ensimmäisiä merkkejä on kasvojen ihon alaisen rasvan ohentuminen. Kun ihon kimmoisuus vähenee, kasvojen tilavuuden pienentyessä alkaa näkyä poimuja ja kudosten laskeutumista poskipäiden ja leukakulman alueella. Näissä tapauksissa rasvansiirto on hyvä menetelmä korjaamaan kasvojen tilavuutta ennalleen. Rasvansiirtoa käytetään joko ainoana hoitona tai muotoilutoimenpiteiden yhteydessä. Rasvansiirroilla voidaan korjata myös vammoista tai leikkauksista johtuvia kudoskuoppia kasvoissa.

Hoidon kustannukset

Rasvansiirron kustannukset riippuvat toimenpiteen laajuudesta. Tarkan kustannusarvion sinulle tehdystä hoitosuunnitelmasta saat vastaanotolla. Vammojen jälkeisessä kudosten muotoilussa käytettynä vakuutukset korvaavat rasvansiirto toimenpiteen normaalisti. Samoin hoidettaessa aknen aiheuttamaa kuoppaisuutta tai vammasta aiheutunutta ihon epätasaisuutta vakuutus osallistuu kustannuksiin normaalisti.


Tulosta sivu