Verkkoajanvaraus  010 3246 400      info(at)siluetti.fi

Rintasyöpä

Rintasyöpä on naisten yleisin syöpä. Suomen Syöpäjärjestöjen mukaan noin joka kahdeksas suomalainen nainen sairastuu elämänsä aikana rintasyöpään.* Vuosittain rintasyöpään sairastuu Suomessa yli 4500 naista ja luku on edelleen kasvussa. Suomen syöpärekisterin mukaan vuonna 2011 uusia tapauksia oli 4873.

Rintasyövän hoitotulokset ovat Suomessa erittäin hyvät ja valtaosa rintasyöpään sairastuneista naisista paranee taudistaan.

Rinnat ovat tärkeä osa naisellista identiteettiä ja kehokuvaa. Ajatus rinnan menettämisestä tai rinnan ulkonäön muutoksesta voi entisestään lisätä todetun rintasyövän aiheuttamaa ahdistusta.

Sairaala Siluetti kokee rintasyövän hoidon tärkeänä ja on siksi lisännyt panostustaan siihen. Siluetissa työskentelee kolme täysipäiväistä plastiikkakirurgia, joilla on mittava kokemus rintasyövän leikkaushoidosta ja rintarekonstruktioista. Pystymme järjestämään nopeasti vastaanoton leikkauksen suunnittelua varten ja tarvittavan leikkausajan viiveettä.

Siluetissa rintasyövän hoitoryhmä

Rintasyövän toteaminen ja hoito edellyttää huolellista kokonaistilanteen selvittämistä, tarkkoja tutkimuksia sekä moniammatillista ryhmätyöskentelyä kirurgien, röntgenlääkärien, patologien ja syöpälääkärien välillä. Sairaala Siluetissa on tätä tarkoitusta varten työryhmä. Todetun rintasyövän leikkaushoito voidaan toteuttaa sairaala Siluetissa. Mahdollisesti tarvittava sädehoito ja/tai lääkehoito toteutetaan yhteistyössä syöpälääkärien kanssa. Jälkiseurannan toteutuksesta sovitaan tapauskohtaisesti.

Plastiikkakirurgi Timo Pakkanen

Timo Pakkanen

Plastiikkakirurgi
Toimitusjohtaja
Plastiikkakirurgi Katja Puumanen

Katja Puumanen

Plastiikkakirurgi
Taina Heikkinen

Taina Heikkinen

Johtava hoitaja

Hoidon kustannukset

Rintasyövän leikkauksen kustannukset riippuvat toimenpiteen laajuudesta ja käytetystä anestesiasta. Tarkan kustannusarvion tehdystä hoitosuunnitelmasta saatte vastaanotolla. Hoito kuuluu sairausvakuutuksen piiriin.

Jos sinulla on vapaaehtoinen sairausvakuutus tai erillinen syöpävakuutus, selvitä vakuutusehdoista tai vakuutusyhtiön virkailijalta, mitä vakuutuksesi korvaa ja miten maksusitoumus kyseisessä vakuutusyhtiössä tehdään.


Yhteistyössä Docrates Syöpäsairaalan ja Syöpäjärjestöjen kanssa.


Tulosta sivu