Verkkoajanvaraus  010 3246 400      info(at)siluetti.fi

Rintojen kohotus

Rintojen muodon korjaus, Mastopexia

Rinnat ovat tärkeä osa naisen vartaloa ja minäkuvaa. Rinnoilla on varsinaisen tehtävänsä lisäksi kauneutta ja naisellisuutta symboloiva merkitys etenkin länsimaisessa kulttuurissa. Joskus rinnat eivät kuitenkaan ole kantajansa mielestä täydelliset. Rintojen muotoa voidaan korjata joko niin että koko pysyy ennallaan tai sitä muutetaan. Rintojen muodolla on muutakin kuin esteettinen merkitys. Rinnan painopisteen pudotessa alaspäin, se vaikuttaa ryhtiin ja saattaa aiheuttaa särkyä niskaan ja olkapäihin.

Mastopexia, rinnan muodon korjausta kokoa muuttamatta

Rinnan riippuvaa muotoa voidaan korjata kohotusleikkauksella ilman, että rinnan koossa tapahtuu merkittävää muutosta. Voimakkaasti riippuvissa ja pienissä rinnoissa joudutaan joskus yhdistämään kohotusleikkaus ja suurennus rasvasolujen siirrolla tai implantilla sopusuhtaisen lopputuloksen saamiseksi. Pienimmät muodon korjausleikkaukset voidaan tehdä myös paikallispuudutuksessa.

Lääketieteellinen 3D-mallintaminen havainnollistaa

Ennen toimenpidettä plastiikkakirurgi kuvaa rinnat. Valokuvan lisäksi rinnoista otetaan myös kolmiulotteiset kuvat. Vectra 3D -kuvat auttavat toimenpiteen hoitotuloksen seuraamisessa.

Hoidon kustannukset

Rintojen muodonkorjauksen kustannukset riippuvat toimenpiteen laajuudesta ja käytetystä anestesiasta. Tarkan kustannusarvion sinulle tehdystä hoitosuunnitelmasta saat vastaanotolla. Vakuutus kattaa osan rintojen muodonkorjausleikkauksen kuluista vain silloin, kun hoitotoimenpide liittyy rintasyövän jälkihoitoon tai rintojen synnynnäisen epämuodostuman tai epäsymmetrian hoitoon.

Kenelle leikkaus soveltuu

Rintojen muodon korjausleikkaus voidaan tehdä nuorillekin naisille ilman, että se haittaa imettämiskykyä.

Sairausloma

Työkyvyttömyysaika rintojen muodonkorjausleikkauksen jälkeen on työstä riippuen 3-5 viikkoa.


Tulosta sivu