Verkkoajanvaraus  010 3246 400      info(at)siluetti.fi

Rintojen suurennus implantilla

Rintojen suurentaminen, augmentatio mammaplastia

Pienirintaisuus voi olla naiselle suurempi sosiaalinen, fyysinen ja henkinen ongelma kuin ympäristö kykenee ymmärtämään. Se voi olla synnynnäistä, tai elämän muutosten aiheuttamaa. Yhtä kaikki haittaava pienirintaisuus on helposti korjattavissa rintojen suurennusleikkauksella. Operaatio kannattaa uskoa ammattilaisen käsiin, jotta lopputulos olisi mahdollisimman luonnollinen ja turvallinen. Rintojen suurentaminen tehdään joko rasvasolujen siirrolla tai silikoni- tai keittosuolaimplanteilla. Nykyään käytetään useimmiten anatomisesti muotoiltuja, vuotamatonta silikonia sisältäviä, karheapintaisia implantteja. Terveysriskejä kyseisillä implanteilla ei ole tutkimuksissa todettu. Mahdolliseen myöhempään imettämiseen leikkauksella ei ole vaikutusta.

Lääketieteellinen 3D-mallintaminen havainnollistaa

Ennen toimenpidettä plastiikkakirurgi kuvaa rinnat. Valokuvan lisäksi rinnoista otetaan myös kolmiulotteiset kuvat. Vectra 3D -kuvat auttavat toimenpiteen suunnittelussa sekä hoitotuloksen seuraamisessa. Asiakkaan on myös helpompi tehdä päätös toimenpiteeseen menemisestä odotettavaa lopputulosta mallintavien kuvien perusteella.

Kenelle suositellaan?

Rintojen suurennusleikkaus tehdään puberteetin jälkeen eli yleensä 18 ikävuoden jälkeen, kun rinnat ovat kehittyneet lopulliseen kokoonsa. Jos kyseessä on kehityshäiriö, voidan leikkausta harkita joissakin tapauksissa jo aiemmin.

Toipuminen

Työhön paluu onnistuu usein jo parin päivän päästä leikkauksesta. Yleensä leikkauksesta ei ole haittaa normaalille elämälle enää 3-4 viikon kuluttua. Toipuminen on kuitenkin hyvin yksilöllistä.

Hoidon kustannukset

Rintojen suurennuksen kustannukset riippuvat toimenpiteen laajuudesta ja käytetystä anestesiasta. Tarkan kustannusarvion sinulle tehdystä hoitosuunnitelmasta saat vastaanotolla. Vakuutus kattaa osan rintojen suurennusleikkauksen kuluista vain silloin, kun hoitotoimenpide liittyy rintasyövän jälkihoitoon tai rintojen synnynnäisen epämuodostuman tai epäsymmetrian hoitoon.

Rintojen suurentaminen peruutushinnalla Siluetissa alkaen 4990 € (kampanjahinta 31.3.2017 saakka)

Hinta sisältää rintaimplantit, tukiliivit, tukivyön, ompeleiden poiston, jälkitarkastukset sekä sairaanhoitajan päivystyksen 24 h.


Tulosta sivu