Verkkoajanvaraus  010 3246 400      info(at)siluetti.fi

Vartalonmuotoilu ultraäänellä

Ultraäänimuotoilu

Ihoalaista rasvakudosta on helpointa poistaa ultraäänimuotoilulla, jolla saadaan poistetuksi suuriakin rasvamääriä. Ultraäänen voima on säädetty hajottamaan rasvasolut. Rasva muuttuu maitomaiseksi valkoiseksi emulsioksi, joka imetään pois. Ultraäänimuotoilu on hellävaraisin tapa muotoilla vartaloa. Perinteiseen rasvaimuun verrattuna ultraäänellä syntyy vähemmän verenvuotoa, mustelmia ja kudosvaurioita.

Kenelle hoito soveltuu?

Ultraäänimenetelmällä voidaan poistaa rasvasoluja sellaiseltakin alueelta, missä on paljon sidekudosta. Niinpä se soveltuu hyvin lihavien henkilöiden rasvan poistoon, samoin kuin selän ja rintojen alueen rasvan poistoon. Sitä voidaan käyttää myös rintojen pienennyksessä muotoilemaan rintaa. Paikoissa, missä on jo jonkin verran ihon löysyyttä, voidaan ultraääni muotoilulla saada pieni ihon kutistuminen ja välttyä suuremmalta leikkaukselta. Ultraääni muotoilu ei ole laihdutuskeino, mutta poistamalla ylimääräistä rasvaa voidaan saada alkusysäys laihtumiseen ja elämäntapojen muutokseen.

Hoidon kustannukset

Ultraäänellä tehtävän muotoilun kustannukset riippuvat toimenpiteen laajuudesta. Tarkan kustannusarvion sinulle tehdystä hoitosuunnitelmasta saat vastaanotolla. Vammojen jälkeisessä kudosten muotoilussa käytettynä vakuutukset korvaavat toimenpiteen normaalisti.


Tulosta sivu