Verkkoajanvaraus  010 3246 400      info(at)siluetti.fi

Vartalon muotoiluleikkaus

Vartalon muotoiluleikkaus, Torsoplastia

Vyötärölinjaa voidaan keventää ylimääräisestä ihosta ja rasvasta vartalon muotoiluleikkauksella. Samassa yhteydessä korjataan vahingoittuneita ja venyneitä lihaskalvoja. Joskus iho ja ihonalainen kudos vyötärön alueella ovat niin venynyttä, että se rullautuu helposti käteen. Silloin pelkkä rasvaimutoimenpide ei riitä hyvän tuloksen saamiseksi. Tila voidaan korjata torsoplastia leikkauksella, jossa ylimääräinen iho ja ihonalainen rasvakudos poistetaan 10–20 cm levyisenä kaistana. Samassa yhteydessä tehdään tarvittaessa abdominoplastia.

Pakaraimplantit

Pakaroiden muotoa voidaan korjata implanteilla, mutta toimenpiteen lopputulos ei aina ole toivottu. Tämän vuoksi Sairaala Siluetissa pakaroiden muodon korjauksessa käytetään rasvansiirtoa.

Kenelle suositellaan

Vartalon muotoiluleikkauksesta on apua, esimerkiksi raskauksien jälkeisten kudosvaurioiden ja kymmenien kilojen laihdutuksen jälkeisen tilanteen korjaamiseksi. Se on tehokas korjausmenetelmä myös vartalon muodon ikämuutoksiin, kun kudokset löystyvät ja laskeutuvat laskoksille. Sillä on usein helpottava vaikutus lihavuudesta syntyneisiin selkävaivoihin ja taiveihottumaan. Leikkauksen yhteydessä vatsanpeitteissä olevat tyrät voidaan korjata.

Hoidon kustannukset

Vartalonmuotoilun kustannukset riippuvat toimenpiteen laajuudesta. Tarkan kustannusarvion sinulle tehdystä hoitosuunnitelmasta saat vastaanotolla. Vammojen jälkeisessä kudosten muotoilussa käytettynä vakuutukset korvaavat vartalon muotoiluleikkauksen normaalisti. Taiveihottumat, tyrät ja selkäkivut voivat olla riittävä syy sairausvakuutuskorvauksiin.


Tulosta sivu