Verkkoajanvaraus  010 3246 400      info(at)siluetti.fi

Vastaanotot

anti-aging

Plastiikkakirurgin vastaanotto

Plastiikkakirurgia ja esteettisten hoitojen suunnittelu lähtee aina asiakkaan yksilöllisistä toiveista ja tarpeista, joihin asiantuntijamme antavat näkemyksensä. Suunnitellun toimenpiteen hinnoittelusta Siluetissa vastaa lääkäri, joka tekee arvion tavattuaan asiakkaan henkilökohtaisesti vastaanotollaan. Laadimme kirjallisen kustannusarvion suunnitellusta toimenpiteestä. Siluetin plastiikkakirurgit tekevät ikämuutoksiin liittyviä korjausleikkauksia, kuten kasvojenkohotuksia ja silmäluomileikkauksia, mutta myös vartaloa muotoilevia ja rintoja kaunistavia leikkauksia. Siluetissa leikkaavat kokeneet plastiikkakirurgit Timo Pakkanen ja Katja Puumanen.

Kesto 30 min, hinta 150 €
Kesto 60 min, hinta 200 €

Siluetti konsultaatio

Siluetin esteettisiin hoitoihin perehtyneen sairaanhoitajan tai lääkärin konsultaatiossa voit kysyä mieltäsi askarruttavia ihonhoitoon ja ulkonäköösi liittyviä kysymyksiä. Kasvoihin liittyvässä konsultaatiossa tehdään tarvittaessa ihoanalyysi, joka selvittää ihon kunnon pintaa syvemmältä. Tämän jälkeen voidaan tehdä yksilöllinen hoitosuunnitelma ja ehdotuksia mahdollisesta jatkohoidosta kosmetologin, sairaanhoitajan tai lääkärin vastaanotolla. Ihonhoidon lisäksi voit kysyä kaikista esteettiseen kirurgiaan liittyvistä toimenpiteistä ja mahdollisista toiveistasi.

Kesto 60 min, hinta 85 € (Siluetti eClubin jäsenille maksuton)

Kardiologi

Siluetin kardiologi Anneli Seppälä-Lindroos on sydän- ja verisuoniterveyden erityisosaaja. Kardiologin vastaanotolla sydämen terveydentilaa tutkitaan mm. ultraäänen avulla. Vastaanotto sopii kaikkien terveysohjelmien tueksi. Suosittelemme vastaanotolla käymistä erityisesti silloin, jos ennalta tiedätte tai epäilette itsellänne olevan sydämeen liittyviä terveysriskejä.

60 min 185 €

Siluetti Health -klinikan lääkäri

Siluetti Health -klinikan erikoislääkäri Risto Kaksosen vastaanotolle voitte tulla kaikissa ikääntymiseen sekä terveyden edistämiseen ja ylläpitoon liittyvissä asioissa. Vastaanotolla voidaan selvittää, miten olemassa oleviin terveysriskeihin voidaan vaikuttaa. Lääkärimme tekee myös esteettisiä hoitoja osana asiakkaittemme kokonaisvaltaista hyvinvointia.

60 min 185 €