010 3246 400      info(at)siluettispa.fi    

Hoida silmänympärysihoa oikein

4.1.2017

Silmänympärysiho on ohuempaa kuin muualla kasvojen alueella, ja siksi se vaatii tarkempaa hoitoa, laadukkailla hoitotuotteilla.

– Ikääntyminen näkyy herkimmin silmänympärysiholla. Kasvovoiteet voivat herkästi turvottaa tätä aluetta tai ne eivät ole tarpeeksi tehokkaita. Silmänympärysihon tuotteita valitessa pitää ottaa huomioon iän lisäksi myös ihon tarpeet. Asiantuntijamme auttavat mielellään sopivan tuotteen valinnassa, Siluetin kosmetologi Charlotta toteaa.

Hoitolasta räätälöityä tehohoitoa

Charlotta ei suosittele silmänympärysihon kuorimista kotona. Sen sijaan SiluettiSpassa hoidetaan kasvojen Timanttihionnan yhteydessä myös silmänympärysihoa. Laitteessa on tähän tarkoitukseen erikoispää, joka kuorii ihoa hellästi, matalammalla teholla. Toimenpide vilkastuttaa myös ihon nestekiertoa ja vähentää turvotusta.

– Suosittelen myös lymfaa henkilölle, joka saa herkästi turvotusta tai matkustaa paljon.

SiluettiSpan kasvohoitojen yhteydessä hoidetaan silmänympärykset tehoaineita sisältävillä erikoisnaamioilla, jotka valitaan ihon sen hetkisen tarpeen mukaan. Valikoimassa on muun muassa turvotusta poistavia ja juonteita silottavia tehohoitoja.

Rutiinit kunniaan

Myös silmänympärysiho tarvitsee rutiineja.

– Hoitorutiinit kotona kannattaa pitää helppoina, jotta ne tulee tehtyä. Juuri säännöllisyys palkitsee silmänympärysihon hoidossa, Charlotta korostaa.

Muista nämä:

  1. Ota oma meikinpuhdistustuote silmänympärysiholle käyttöön joka ilta.
  2. Valitse laadukas hoitovoide yhdessä asiantuntijan kanssa.
  3. Käytä silmänympärysvoidetta aamuin illoin. Yksi hyvä voide riittää.
  4. Älä käytä voidetta liikaa, vain nuppineulan pään verran per silmä.

Siluetin suositukset kotihoitotuotteiksi:

  1. Herkälle iholle: Medicalian Eye Cream on koostumukseltaan täyteläinen silmänympärysvoide, joka hoitaa hellästi kuivaa ihoa ja pehmentää juonteita.
  2. Turvotukseen ja tummiin silmänaluksiin: Pevonian Eye Gel on kevyt, geelimäinen hoitotuote, joka hellii silmänympärysihoa c-vitamiinin voimalla.
  3. Tehohoitoa aikuiselle iholle: Pevonian Eye Contour sopii erinomaisesti 35+ iholle. Kollageenia ja elastiinia sisältävä voide on kevyt, mutta tehokas.