010 3246 400      info(at)siluettispa.fi    

InnoPen hoitaa ihoa räätälöidysti

Uusi ihon kuntoa monipuolisesti parantava Innopen-hoito perustuu ihon oman uudistumisen aktivoimiseen. Pienillä mikroneuloilla voidaan hoitaa myös ohutta silmänympärysihoa. Asiantuntijana Siluetin kosmetologi Siret.

Mistä InnoPen-hoidossa on kyse?

Hoidossa mikroneulauksella tehdään ihoon hallittu mikrovaurio, jota iho lähtee korjaamaan. Näin aktivoidaan luonnollista kollageenin ja elastiinin muodostusta. Hoito auttaa monipuolisesti erilaisiin iho-ongelmiin sekä ikääntymisen merkkeihin.

Hoidossa käytetään steriilejä, pieniä neuloja, jotka valitaan hoidettavan ihoalueen mukaan. Siksi hoito sopii myös ohuen silmänympärysihon hoitoon ja kohdistettuun hoitoon, kuten juonteisiin.

Mikroneulauksella tehdyt mikrokanavat antavat ihoon tehokkaan väylän hoitavien aktiiviaineiden imeytymiseen.

Millaisia iho-ongelmia InnoPen hoitaa?

InnoPen Mikroneulausta suositellaan juonteisiin, ohuen ihon vahvistamiseen, hyperpigmentaation häivyttämiseen, rosacean hoitoon, kimmoisuuden lisäämiseen, ikääntyminen merkkeihin, uv-vaurioihin, raskausarpiin, hiusten lähdön hoitoon, arpien häivyttämiseen ja suuriin ihohuokosiin.

Riittääkö yksi hoitokerta vai tehdäänkö sarjana?

InnoPen Mikroneulausta suositellaan 3–6 kerran sarjahoitona. Sarja voidaan tehdä 1–2 kertaa vuodessa. Hoitojen välissä pitäisi olla 3–6 viikkoa riippuen ihosta. Arvion hoitotarpeesta ja sarjan jaksottamisesta antaa hoitoon perehtynyt Siluetin ihonhoidon asiantuntija.

Miltä InnoPen-hoito tuntuu?

Hoito tuntuu jonkin verran pistelynä iholla. Tuntoherkimpiä hoitoalueita ovat otsa ja leukaluun seutu.

Onko InnoPen-hoidolla toipumisaikaa ja millaista jälkihoitoa tarvitaan?

Toipumisaika on lyhyt. Hoidon jälkeen iho punoittaa, ja sitä kestää yleensä yhden päivän. Hoitopäivänä ei suositella laittamaan meikkiä, mutta seuraavana päivänä voi jo meikata.
Hoidon jälkeisinä päivinä suositellaan käyttämään Medicalia Gentle Cream -hoitovoidetta suojaamaan ja kosteuttamaan ihoa.

Millaisia tuloksia hoidolta voi odottaa?

Hoito parantaa ihon dermiksen paksuutta, ihosta tulee tasaisempi ja kiinteämpi, ja laajentuneet ihohuokoset pienentyvät.

Onko hoidolle mitään esteitä?

Hoitoa ei voi tehdä jos ihossa on tulehdus tai taipumusta arpikudoksen liialliseen muodostumiseen. Mahdollinen akne pitää hoitaa ennen InnoPen-hoitoa. Hoitoa ei tehdä diabetestä sairastaville, eikä verenohennuslääkkeitä tai paljon särkylääkkeitä käyttäville.

Kenelle suosittelet InnoPen Mikroneulausta?

Suosittelen hoitoa kaikille, jotka haluavat kiinteyttä ja heleyttä iholleen, sekä suurista ihohuokosista ja aknearvista kärsiville.

InnoPen-hoitoa voi tehdä myös kaulalle ja dekoltee-alueelle. Hoito sopii oikein hyvin myös miesten iholle ja hiusten lähdön hoitoon.