010 3246 400      info(at)siluettispa.fi    

Nanorasvansiirto korjaa ihon väriä ja kimmoisuutta

Nanotekniikka ei lisää kudoksen tilavuutta, vaan sen avulla pyritään korjaamaan ihon väriä ja pintaosan kimmoisuutta.

Nanorasvansiirto on alun perin belgialaisten plastiikkakirurgien lanseeraama nimitys rasvansiirtotekniikalle, jossa rasvasolut rikotaan ja emulsio siirretään ohuen neulan avulla ihon verinahka- eli dermisosaan.

– Tekniikka soveltuu parhaiten kasvoihin, erityisesti silmänalusalueiden tummuuden hoitoon ja suunympärysalueen pintauurteisiin, Siluetin plastiikkakirurgi Timo Pakkanen sanoo.

Rasvansiirtotekniikka hoitoalueen mukaan

Nanotekniikka soveltuu hyvin ihon pintaosien ongelmien hoitoon. Perinteisessä rasvansiirtomenetelmässä tylpän kanyylin avulla mennään syvemmälle kudoksiin ja se vaikuttaa enemmän kudosten tilavuuteen. Perinteisen rasvansiirron ja nanorasvansiirron välissä on vielä mikrotekniikka, joka soveltuu uurteiden täyttöön.

– Kaikkia kolmea tekniikkaa käytetään meillä Siluetissa yleensä samassa toimenpiteessä, kun halutaan rasvan avulla korjata eri tyyppisiä ikämuutoksia tai vamman jälkitilaa. Tästä tekniikasta saattavat hyötyä erityisesti sellaiset potilaat, joilla on vaivaa tummista silmänalusista tai esimerkiksi uv-säteilyn tai tupakoinnin vaurioittama iho, Timo Pakkanen kertoo.

Varaa aika plastiikkakirurgin vastaanotolle tai konsultaatioon