Verkkoajanvaraus  010 3246 400      info(at)siluetti.fi

Esteettiset hoidot

SiluettiSpan Medical Spa -palvelut ovat tuloksellisia esteettisiä hoitoja. Toimenpiteet voivat olla ihon kuntoa hoitavia, ikääntymisen merkkejä häivyttäviä ja ennaltaehkäiseviä anti-aging-hoitoja. Hoitosuunnitelman tekee aina koulutettu asiantuntija.Laserhoidot

Laser- ja ultraääniteknologiaa hyödyntävillä laitehoidoilla voidaan hoitaa ikä- ja ihomuutoksia. Laserlaitteilla voidaan mm. häivyttää ihon pigmenttimuutoksia ja ikääntymisen merkkejä, tasoittaa arpia ja ihon pintaa sekä poistaa häiritseviä ihokarvoja. eMatrix-hoitojen yhdistelmäteknologia hoitaa tehokkaasti mm. ihon ikämuutoksia radiofrekvenssivirralla. Ultherapy-ultraäänihoito kohottaa ihokudosta jo yhdellä hoitokerralla.

Lue lisää

Laserhoidot

Hyaluronihaposta valmistetut turvalliset täyteaineet sopivat erinomaisesti väsynyttä ilmettä piristämään ja tekemään huulista täyteläisemmät. Kasvojen lihaksia voidaan myös rentouttaa ja näin silottaa ryppyjä ja juonteita, samalla ennaltaehkäisten ikääntymisen merkkejä.

Lue lisää

Laserhoidot

Kemiallinen kuorinta on hoito, jossa miedoilla orgaanisilla hapoilla kuoritaan ihon ylintä pintakerrosta. Hoito uudistaa ihoa, kirkastaa ihoa ja tasoittaa ihon väriä sekä pintaa. Orgaanisilla hapoilla on lisäksi ihon hyvinvointia lisääviä ominaisuuksia. Ne mm. parantavat ihon kosteudensitomiskykyä sekä estävät bakteerien kasvua ihossa.

Lue lisää

Laserhoidot

UltraShape ja VelaShape ovat tehokkaita ja turvallisia hoitomuotoja vartalon muotoiluun. UltraShape V3 on rasvasoluja hajottava ja kiinteyttävä hoito. VelaShape III poistaa selluliittia ja samalla tasoittaa kudosta, elvyttää verenkiertoa, parantaa ihon väriä, poistaa nestekertymiä ja kiinteyttää ihoa.

Lue lisää

Plastiikkakirurgin vastaanotto

Plastiikkakirurgia ja esteettisten hoitojen suunnittelu lähtee aina asiakkaan yksilöllisistä toiveista ja tarpeista, joihin asiantuntijamme antavat näkemyksensä. Suunnitellun toimenpiteen hinnoittelusta Siluetissa vastaa lääkäri, joka tekee arvion tavattuaan asiakkaan henkilökohtaisesti vastaanotollaan. Laadimme kirjallisen kustannusarvion suunnitellusta toimenpiteestä. Siluetin plastiikkakirurgit tekevät ikämuutoksiin liittyviä korjausleikkauksia, kuten kasvojenkohotuksia ja silmäluomileikkauksia, mutta myös vartaloa muotoilevia ja rintoja kaunistavia leikkauksia. Siluetissa leikkaavat kokeneet plastiikkakirurgit Timo Pakkanen ja Katja Puumanen.

Kesto 30 min, hinta 150 €
Kesto 60 min, hinta 200 €

Lääkärin vastaanotto

Siluetin lääkärin Akmaral Karakulovan vastaanotolle voi tulla keskustelemaan ikämuutoksien hoidosta, intiimikirurgiasta, ylä-ja alaluomien leikkauksista sekä polikliinisistä toimenpiteistä kuten ihomuutosten hoidosta.

Kesto 30 min, hinta 100 €

Sairaanhoitajan konsultaatio

Siluetin sairaanhoitajan konsultaatiossa voit kysyä mieltäsi askarruttavia ihonhoitoon ja ulkonäköösi liittyviä kysymyksiä. Esteettisen hoidon asiantuntija, kokenut sairaanhoitajamme analysoi ihonne kunnon ja ehdottaa tarvittaessa mahdollista jatkohoitoa kosmetologin tai lääkärin vastaanotolla. Ihonhoidon lisäksi voit kysyä kaikista esteettiseen kirurgiaan liittyvistä toimenpiteistä ja mahdollisista toiveistasi.

Kesto 60 min, hinta 85 € (Siluetti eClubin jäsenille maksuton)