Verkkoajanvaraus  010 3246 400      info(at)siluetti.fi

Injektiohoidot

injektiot

Sairaanhoitajan konsultaatio

Siluetin sairaanhoitajan konsultaatiossa voit kysyä mieltäsi askarruttavia ihonhoitoon ja ulkonäköösi liittyviä kysymyksiä. Esteettisen hoidon asiantuntija, kokenut sairaanhoitajamme analysoi ihosi kunnon ja ehdottaa sinulle parhaiten sopivaa hoitomuotoa. Ihonhoidon lisäksi voit kysyä kaikista esteettiseen kirurgiaan liittyvistä toimenpiteistä ja mahdollisista toiveistasi.

Kesto 60 min, hinta 85 € (Siluetti eClubin jäsenille maksuton)

Botuliinihoito ilmejuonteille

Kasvojen ilmelihaksia silottava injektiohoito on tehokas käsittely pääasiassa yläkasvojen alueen hoitoon. Hoito silottaa otsan vaaka juonteita, silmäkulman naururyppyjä sekä pieniä ryppyjä kulmakarvojen välissä, jotka saavat helposti aikaan ärtyneen ilmeen. Sopii myös laskeutuneen suupielen epätasapainon korjaamiseen. Lopputuloksena levännyt ilme, sileän nuorekkaat kasvot.

Botuliini-injektio, max. 15 yksikköä (esim. sibeliusrypyt) 290 €
Botuliini-injektio, max. 50 yksikköä (esim. otsa) 540 €
Botuliini-injektio, max. 100 yksikköä (esim. kasvot ja kaula) 720 €

Täyteainehoito huulille ja juonteille

Täyteaineilla voidaan kaunistaa ulkonäköä nopeasti ja vaivattomasti. Esimerkiksi jos ylä- ja alahuuli eivät ole tasapainossa, voi korjaus täyteaineella antaa upean silauksen ulkonäköön. Myös iän myötä syntyneitä ulkonäkömuutoksia voidaan häivyttää täyteaineiden avulla. Olemuksen väsyneeksi saavat juonteet ja rypyt voidaan häivyttää täyteaineilla ja näin piristää kasvojen ilmettä.

Sairaala Siluetti käyttää vain turvallisia, hyaluronihaposta valmistettuja täyteaineita. Hyaluronihappo on luonnollinen sokeriyhdiste, jolla voidaan palauttaa luonnollisesti ihon volyymi. Ihon kudoksissa luonnostaankin esiintyvä hyaluronihappo on nopea apu täyttämään kasvojen ihon juonteita ja poimuja sekä antamaan huulille täyteläisyyttä. Siluetin lääkäri antaa suosituksen hoitoon sopivasta valmisteesta.

Täyteaineinjektio, 1 ml (Belotero) 540 €

Täyteainehoito poskipäiden täyttöön

Siluetissa on nyt uusi poskipäiden alueen pyöreyden ja tilavuuden palauttamiseen tarkoitettu injektiohoito. Poskipäiden korostamiseen käytetään korkealaatuista hyaluronihappopohjaista Belotero Volume täyteainetta, joka on koostumukseltaan paksumpaa kuin ryppyjen silottamiseen tarkoitetut hyaluronihappovalmisteet. Kohottavan vaikutuksen kesto on aina yksilöllistä.

Poskipäiden volyymitäyttö, 2 ml 690 €
Botuliini-injektio (max. 50 yksikköä) ja poskipäiden volyymitäyttö täyteaineella (2 ml) 1090 €

Botuliini- ja täyteaine yhdistelmähoito rypyille ja juonteille

Täydellinen hoitokokonaisuus kasvojen nuorekkaaseen ilmeeseen koulutetun asiantuntijan pistäminä. Botuliini silottaa otsan juonteita lihaksia rentouttamalla ja näin piristää väsynyttä olemusta. Hyaluronihappo täyttää juonteita ja sopii erinomaisesti lisäämään huulten täyteläisyyttä.

Botuliini-injektio, max. 50 yksikköä ja täyteainehoito 915 €

Kalsiumhydroksiapatiitti-hoidot (Radiesse™ Lifting Filler)

Siluetissa on otettu valikoimaan myös uusi kalsiumhydroksiapatiitti-täyteainegeeli (Radiesse). Pitkäkestoinen Radiesse-täyteaine on saavuttanut maailmalla suuren suosion ns. Lifting filler -ominaisuutensa vuoksi. Radiesse silottaa ryppyjä ja juonteita, kohottaa kudoksia sekä lisää ihon omaa kollageenituotantoa parantaen ihon kimmoisuutta. Tämä prosessi jatkuu useiden kuukausien ajan. Hoitotulokset ovat aina yksilöllisiä, mutta useimmilla potilailla tulokset säilyvät yli vuoden ajan.

Tämän täyteaineen avulla voidaan häivyttää ikääntymisen merkkejä erityisesti keski- ja alakasvojen alueilla. Radiesse soveltuu erittäin hyvin myös kämmenselkien nuorekkaan ulkonäön paluttamiseen.

Kalsiumhydroksiapatiitti-injektio(Radiesse™ Lifting Filler), 0,8 ml 560 €
Kalsiumhydroksiapatiitti-injektio(Radiesse™ Lifting Filler), 1,5 ml 650 €