Verkkoajanvaraus  010 3246 400      info(at)siluetti.fi

Laserhoidot

laserhoito

Laserkonsultaatio

Siluetissa tehdään tehokkaita, lyhyiden sarjojen laserhoitoja ja eMatrix-radiofrekvenssihoitoja. Toipumisaika hoidosta on lyhyt. Laitehoidoilla voidaan mm. poistaa häiritsevät ihokarvat, häivyttää aknearpia, tasoittaa ihoa, häivyttää iholta pigmenttimuutoksia ja ikääntymisen merkkejä, kuten juonteita ja ryppyjä. Ennen laitehoidon aloittamista on tärkeää varmistaa hoidon yksilöllinen sopivuus konsultaatiossa. Laitehoitokonsultaation tekee Siluetin laitehoitojen asiantuntija.

Sairaanhoitajan konsultaatio 50 € (Siluetti eClubin jäsenille maksuton)
Lääkärin konsultaatio 100 €

Kasvoille

Ultherapy – ihoa liftaava ja kiinteyttävä ultraäänihoito

Tehokas laitehoito ensimmäisiin ikääntymisen merkkeihin 35+-vuotiaille. Kohottaa ja kiinteyttää löystynyttä ihoa tarkkaan kohdistetun ultraäänen avulla. Tuloksia voi nähdä välittömästi. Hoitoprosessi jatkuu vielä kuukausia hoidon jälkeen, ihon oman kollageenituotannon tehostuttua. Soveltuu erinomaisesti kasvonpiirteiden kohottamiseen ilman leikkaushoitoa ja epäsymmetrian korjaamiseen. Toimenpide tuntuu iholla kuumotuksena ja lievänä pistelynä. Varsinaista toipumisaikaa ei tarvita.

Hinta alkaen:
Silmien alue 600 €
Alakasvot 2500 €
Koko kasvot 3500 €
Kaula 1500 €
Kaula ja dekoltee 3500 €
Alakasvot ja kaula 3500 €
Alakasvot, kaula ja dekoltee 4200 €

Lue lisää

Siluetti eMatrix Sublative

– ihon pintaa silottava radiofrekvenssihoito

Ihon pinnan nuorekkuutta ja tasaisuutta tehokkaasti palauttava uuden sukupolven radiofrekvenssihoito juonteisiin, ryppyihin ja aknearpiin. Radiofrekvenssihoidon lämpöenergia stimuloi ihon dermiksen kollageeni- ja elastiinisäikeitä. Edistyksellinen Elos-teknologia mahdollistaa hoidon parhailla tehoilla. Kolmen kerran sarjahoitona, hoitoväli 1 kk. Toipumisaika n. 1 vko, jolloin iholla voi esiintyä voimakasta punoitusta ja turvotusta. Hoidon lopputuloksena näkyvästi kiinteämpi ja sileämpi iho. Toimenpiteen tekee Siluetin asiantuntija eMatrix-radiofrekvenssilaitteella. Pintapuudute hoitoalueen mukaan.

1 hoitokerta: 880 €
3 hoitokertaa: 2190 €

Laser Genesis

– ikämuutoksia hoitava timanttihionta ja laserhoito kasvoille 60 min

Kaikille ihotyypeille sopiva laitehoito, joka parantaa ihon luonnollista aineenvaihduntaa, hapenottokykyä ja solu-uusiutumista. Hoito häivyttää ihon punoitusta, supistaa ihohuokosia ja kiinteyttää ihoa. Cutera Laser Genesis -hoito näkyy välittömästi ihon kimmoisuutena ja nuorekkuutena. Tämä ainutlaatuinen hoito ihosi kunnon ja ulkonäön ylläpitoon on tehokkainta sarjahoitona kerran kuussa.

1 hoitokerta: 280 €
3 hoitokertaa: 750 €

OxyGeneo+™

– ihon kuntoa parantava happikuorinta 50 min

Innovatiivisen laitehoidon teknologia stimuloi ihon happiaineenvaihduntaa. Laitteeseen asennetaan Capsugen™-hoitokapseli, joka vie ihon pintaan pieniä hiilidioksidikuplia. Vastareaktiona ihossa oleva happi aktivoituu ja vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Ihoon imeytetään aktiiviaineita: hyaluronihappoa, peptidejä ja antioksidantteja. Kuorinta poistaa ihon pinnasta kuollutta ihosolukkoa, iho saa kaipaamaansa kosteutta, ihon pintarypyt tulevat sileämmiksi ja iho kiinteytyy. Asiantuntija valitsee hoitolinjan ihon tarpeiden mukaan. NeoRevive on ihoa ravitseva hoito ikämuutoksiin. NeoBright ihoa kirkastava ja pigmenttimuutoksia häivyttävä hoito. Hoito on hellävarainen iholle, mutta hoidon aikana saattaa tuntua pientä pistelyä. Ihosta tulee näkyvästi heleämpi ja kirkkaampi.

Hinta 145 €

OxyGeneo+™ Tripollar RF

– ihon happikuorinta ja kiinteyttävä radiofrekvenssihoito 70 min

Todella kiinteyttävä ja ihon kollageenia stimuloiva hoitokokonaisuus saadaan yhdistämällä OxyGeneo+ Happikuorintaan (kts.edellä) samassa laitteessa oleva Tripollar-radiofrekvenssihoito. Kiinteyttävän NeoRevive- tai kirkastavan NeoBright-kuorinnan jälkeen ihoa hoidetaan syvemmältä lämmittävillä radiofrekvenssiaalloilla. Hoito stimuloi tehokkaasti ihon kollageenisynteesiä. Tuloksia on havaittavissa jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen ihon heleytenä ja kiinteytenä. Sarjahoito vilkastuttaa ihon aineenvaihduntaa, jonka seurauksena ihon kirkastuu ja kiinteytyy lisää. Tehokkain tulos saavutetaan 3-6 kerran sarjalla. Hoito ei satu, mutta iholla voi tuntua kuumotusta ja punoitusta hoidon aikana ja sen jälkeen.

Hinta 185 €

Cutera Laser pigmenttimuutoksille

Laserhoito pigmenttimuutosten häivyttämiseen. 1−4 hoitokertaa, lyhyt toipumisaika. Laser vaalentaa tai poistaa kokonaan ihon värimuutokset, kuten pisamat ja maksaläiskät. Hoitometodi valitaan hoidettavan ihon mukaan. Hoidon suunnittelu alkaa konsultaatiokäynnillä.

1 hoitokerta: 455 €
3 hoitokertaa: 1065 €

Cutera Laser verisuonille

Laserhoito ihon verisuonimuutosten häivyttämiseen. Hoito kasvojen verisuonimuutoksiin ja couperosaiholle sekä jalkojen laajentuneille pintaverisuonille. Hoitometodi valitaan hoidettavan ihon mukaan. Hoidon suunnittelu alkaa konsultaatiokäynnillä.

1 hoitokerta: 455 €
3 hoitokertaa: 1065 €

Cutera Titan

– ihoa kiinteyttävä lääketieteellinen laserhoito

Laserhoito ihoa kiinteyttämään. Yksi tai useampi hoitokerta, lyhyt toipumisaika. Laser stimuloi ihon kollageenin uusiutumista ja näin kiinteyttää ihoa. Hoidon suunnittelu alkaa konsultaatiokäynnillä.

1 hoitokerta: 880 €
3 hoitokertaa: 2190 €

Vartalolle

Cutera Laser karvanpoistoon

Laserhoidot karvanpoistoon, 5 kerran sarjahoitona kasvuvaiheessa oleviin karvoihin. Laserin aallonpituus kohdistaa energian parhaiten vaaleassa ihossa olevaan tummaan karvatuppeen, joten hoito on tehokkainta tummaan karvoitukseen. Toimenpiteen tekee Siluetin asiantuntija uusinta lasertekniikkaa edustavilla laitteistoilla.

Hormonaaliset tekijät vaikuttavat miesten karvan kasvuun ja laatuun naisia voimakkaammin. Miesten karvanpoistosarja laserilla alkaa aina lääkärin konsultaatiolla, jossa määritellään hoidon sopivuus ja mahdollisten hoitokertojen määrä.

Hoidossa hoidettava alue puhdistetaan, rajataan halutulle alueelle ja kuvataan hoidon seurannan mahdollistamiseksi. Ensimmäisillä kerroilla on syytä tulla hoitoon pienen karvankasvun kanssa, jolloin hoitovaste voidaan arvioida paremmin. Hoito alkaa aina konsultaatiolla.


Hoitoalue1 hoitokerta5 hoitokertaa
Kasvot200 €900 €
Ylähuuli ja leuka150 €650 €
Kainalot200 €900 €
Sääret365 €1500 €
Bikini200 €900 €
Brasilialainen365 €1500 €
Reidet 365 €1500 €
½ selkä365 €1500 €
Koko selkä530 €2250 €