Verkkoajanvaraus  010 3246 400      info(at)siluetti.fi

Vartalonmuotoilu

vartalohoidot

Vartalokonsultaatio

Siluetilla on laaja palveluvalikoima erilaisten vartalon ongelmakohtien hoitoon. Vartalokonsultaatiossa vartalolaitehoitojen asiantuntija kartoittaa hoitotarpeen ja tekee suosituksen yksilöllisestä hoitosuunnitelmasta. Suunnitelmaan voi sisältyä mm. vartalolaitehoitoja, kuten UltraShape V3 tai VelaShape III, kosmetologisia vartalohoitoja, ravitsemusterapeutin tai plastiikkakirurgin vastaanotto. Kaikkiin jatkohoitoihin ja vastaanotoille varataan ajat erikseen.

Vartalokonsultaation yhteydessä voidaan tehdä DXA-kehonkoostumusmittaus.

Vartalokonsultaatio 80 € (Siluetti eClubin jäsenille maksuton)
DXA-mittaus vartalokonsultaation yhteydessä 100 € (norm. 210 €)

VelaShape III

– laitehoito optimaaliseen vartalon muotoiluun ja selluliitin hoitoon

Kiinteyttävä vartalonhoito-ohjelma tehokkaalla VelaShape III -laitteella, joka poistaa selluliittia alipaineen, mekaanisen hieronnan, radiofrekvenssin ja infrapunavaloenergian avulla. Infrapunavalo ja radiofrekvenssiaallot lämmittävät kudosta optimaalisen ajan ja kiihdyttävät rasva-aineenvaihduntaa. Alipaineella ja mekaanisella hieronnalla kudos tasoittuu, verenkierto elpyy, ihon väri paranee, nestekertymät poistuvat ja iho kiinteytyy. Kaikki nämä vaikutukset yhdessä auttavat sitkeimmänkin selluliitin hoidossa vielä tehokkaammin ja monipuolisemmin kuin laitteen aiemmat versiot. Hoidossa ei ole toipumisaikaa ja se soveltuu erinomaisesti myös raskauden jälkeiseen kiinteytykseen sekä kirurgisten toimenpiteiden, kuten rasvaimun jälkihoidoksi. Paras hoitotulos saavutetaan kolmen kerran sarjahoitona, jonka jälkeen tulokset voidaan todeta myös hoitoalueen ympärysmitan pienentymisenä. Hoitojen väli on kaksi viikkoa.

Ennen ensimmäistä käyntiä suosittelemme Siluetti Vartalokonsultaatiota hoidon sopivuuden varmistamiseksi.

Reidet tai käsivarret tai vatsa, 1 hoitokerta: 290 €
Reidet, Vatsa, Käsivarret ja kyljet, 1 hoitokerta: 490 €

UltraShape V3

– laitehoito paikallisiin rasvakertymiin

UltraShape on tehokas ja turvallinen hoitomuoto vartalon muotoiluun. UltraShape V3 on tehostettu rasvasoluja hajottava ja kiinteyttävä hoito. RFVac-hoitopää pehmentää rasvakudosta ja aktivoi aineenvaihduntaa ja ultraääni hajottaa vartalon rasvakertymiä, ilman kirurgisia toimenpiteitä. UltraShape soveltuu paikallisten ongelmakohtien, kuten vatsan ja lanteiden rasvakertymien hoitoon. Hajotetut rasvasolut poistuvat luonnollisen aineenvaihdunnan mukana elimistöstä, jolloin rasvasolujen määrä vähenee pysyvästi. UltraShape-laitehoidon tekee Siluetin laitehoitojen asiantuntija.

Ennen ensimmäistä käyntiä suosittelemme Siluetti Vartalokonsultaatiota hoidon sopivuuden varmistamiseksi.
UltraShape-hoito on tehokkainta sarjahoitona, suositus 3 hoitoa 2 viikon välein.

Pieni hoitoalue, 1 hoitokerta 290 €
Suuri hoitoalue, 1 hoitokerta 360 €