SILUETTI KAMPANJAT

Rintojen suurennus silikoni-implanteilla alk. 4990 € (99€/kk)

Voimassa 31.10.2017

Harkitsetko silikonien hankkimista? Nyt saattaa olla oikea hetki!

Rintojen suurennus rintaimplanteilla suunnitellaan yksilölllisesti ja suunnittelu aloitetaan aina leikkaavan plastiikkakirurgin vastaanotolla. Konsultaatiokäynnillä keskustellaan sinun toiveistasi ja odotuksistasi. Ennen vastaanottoa otetaan sekä tavalliset että 3D- valokuvat, jotka auttavat sinua silikonien koon valinnassa. Kuvien avulla plastiikkakirurgi voi myös verrata hoitotulosta lähtötilanteeseen ja seurata toipumistasi. Sairaala Siluetissa pyrimme mahdollisimman luonnolliseen, sinun kehon mittasuhteisiin sopivaan lopputulokseen.

Kampanjahintaisia leikkausaikoja rajoitettu määrä. Hinnaston alkaen hinnat ovat Siluetti Peruutushintoja.

Siluetti Peruutus-hinta: -25 % alennus leikkauksen kokonaishinnasta, jos potilaalle sopii Siluetin ehdottama peruutusaika leikkauspäiväksi. Peruutusaikojen tarjonta vaihtelee varaustilanteen mukaan.

Rintaimplantit - Valitse Sairaala Siluetti, kun haluat luonnollisen näköisen ja kauniin lopputuloksen. Sairaala Siluetissa käytettävät silikonit ovat anatomisesti muotoiltuja, vuotamattomia, karkeapintaisia ja tutkitusti turvallisia.

Silikonirinnat - varmuutta ja itseluottamusta elämään
”Minä todella häpesin itseäni. Vertasin itseäni muihin pukuhuoneissa, enkä halunnut mennä mihinkään saunailtoihin. En oikein löytänyt koskaan sopivia bikinejä tai rintaliivejä. Silikonirintojen hankkiminen oli elämäni parhaita päätöksiä!”
- Tiina, 19 v. -