Kemialliset kuorinnat

Medicalia TCA -kuorinta

- Ihon lääketieteellinen, kemiallinen kuorinta
40 min615

Sairaala Siluetin lääkärin tekemänä kemiallinen kuorinta. Toimenpiteen syvyysaste valitaan ihotyypin ja hoidettavan iho-ongelman mukaan. Kemiallinen kuorinta tasoittaa ihon värimuutoksia, madaltaa pintaryppyjä, häivyttää aknearpia, uudistaa tehokkaasti solujen toimintaa. Hoitotuloksena nuorekkaampi, tasaisempi iho.

Huom!
Ihon kemiallisilla kuorinnoilla aiheutetaan ihoon stimulaatioita ja kuoritaan ihon pintakerrosta. Ihoon saattaa ilmestyä kutinaa, punoitusta, näppylöitä ja kirvelyä parin päivän ajan toimenpiteestä. Tämä on luonnollinen ihoreaktio, joka syntyy ihosolujen uusiutuessa.

Hoito aloitetaan aina lääkärin konsultaatiokäynnillä. Lääkärin vastaanotto 30 min 100 €.

Medicalia-kuorinta

- Ihoa uudistava kemiallinen kuorinta
45 min615

Kemiallinen kuorinta on hoito, jossa miedoilla orgaanisilla hapoilla kuoritaan ihon ylintä pintakerrosta. Hoito uudistaa ihoa, kirkastaa ihoa ja tasoittaa ihon väriä sekä pintaa.

Orgaanisilla hapoilla on lisäksi ihon hyvinvointia lisääviä ominaisuuksia. Ne mm. parantavat ihon kosteudensitomiskykyä sekä estävät bakteerien kasvua ihossa. Sopii kaikille ihotyypeille. Erinomainen hoito akneiholle, kuivalle, pigmentoituneelle ja herkälle iholle. Hoitotuloksena heleä ja hyvinvoiva iho. Kemiallinen kuorinta aloitetaan aina konsultaatiolla.

Hoitoja suositellaan tehtäväksi sarjahoitona miedoimmasta kuorinnasta vahvimpaan sekä ihoa valmistavaksi hoidoksi ennen TCA-kuorintaa. Hoidon tekee lääkärin kouluttama Siluetin kosmetologi.

Medicalia Lacto-Peel

- Ihon väriä tasoittava ja kosteuttava kemiallinen kuorinta

Mieto 30 % maitohappokuorinta ehkäisee pigmenttimuutoksia ja parantaa ihon kosteudensitomiskykyä. Sopii ihon hyvinvointia ylläpitäväksi hoidoksi tai kuorintasarjan ensimmäiseksi hoidoksi.

Medicalia LPS Peel

- Ihoa kirkastava kemiallinen kuorinta

Tehokas kuorinta tasoittaa ihoa ja puhdistaa ihosta ei-toivottuja bakteereja. Maitohapon, palorypälehapon ja salisyylihapon yhdistelmä kirkastaa ihoa tehokkaasti ja edistää ihon terveyttä.

Medicalia Youth Recovery Peel

- Ihoa uudistava kemiallinen kuorinta

Erinomainen kuorinta ihon ikämuutoksiin. 42 % glykolihapon, maitohapon ja salisyylihapon yhdistelmä on nykyaikainen tapa hoitaa ihon ikämuutoksia. Maitohappo vaalentaa pigmenttilaikkuja, glykoli- ja salisyylihappo silottavat tehokkaasti ihon pintaa madaltaen ryppyjä.

1 hoitokerta 160 €
6 hoitokertaa 870 €

Micro-Retinol Skin Peel

- Kirkastava kemiallinen kuorinta
60 min185

Runsaasti retinolia sisältävä kemiallinen hoitokokonaisuus, joka kirkastaa ja tasoittaa ihon väriä, silottaa ja madaltaa ryppyjä ja juonteita sekä parantaa ihon kosteudensitomiskykyä. Kuorinta levitetään puhdistetulle iholle ja hoito tuntuu välittömästi pistelynä ja kihelmöintinä. Reaktiot ovat yksilöllisiä, mutta hoitotulokset havaittavia kaikilla ihotyypeillä. Hoitoseerumin ja -naamion aikana saat nauttia lempeästä kasvojen, niskan, decoltee-alueen ja pään hieronnasta. Jo yksi hoitokerta tekee ihosta heleämmän. Parhaat tulokset syntyvät sarjahoidolla ja näkyvät kirkkautena ja sileytenä. Hoitosarjan väli arvioidaan yksilöllisesti ensimmäisen hoitotuloksen perusteella.

3 hoitokertaa 447 €
5 hoitokertaa 745 €