Ihon laser- ja laitehoidot

Siluetissa tehdään tehokkaita, lyhyiden sarjojen laserhoitoja ja eMatrix-radiofrekvenssihoitoja. Toipumisaika hoidosta on lyhyt. Laitehoidoilla voidaan mm. poistaa häiritsevät ihokarvat, häivyttää aknearpia, tasoittaa ihoa, häivyttää iholta pigmenttimuutoksia ja ikääntymisen merkkejä, kuten juonteita ja ryppyjä. Ennen laitehoidon aloittamista on tärkeää varmistaa hoidon yksilöllinen sopivuus konsultaatiossa. Laitehoitokonsultaation tekee Siluetin laitehoitojen asiantuntija.

- Siluetti konsultaatio 85 €
(Siluetti eClubin jäsenille maksuton, liity eClubiin)

Sarjahoito
Päätös sarjahoidosta tulee tehdä ennen hoitojakson aloittamista. Yksittäisiä hoitokertoja ei voi jälkeenpäin muuttaa sarjahoidoksi. Hoitosarja on käytettävä 12 kuukauden kuluessa sarjan ostopäivästä.

Kesken jäänyt sarjahoito voidaan sarjahoidon voimassaoloaikana muuttaa kertahoidoiksi. Tällöin asiakkaalta veloitetaan kertahoitojen kustannus sekä käsittelypalkkio 20 €. Jäljelle jääneestä summasta tehdään lahjakortti, jonka voi käyttää mihin tahansa muuhun Siluetin hoitoon tai tuotteeseen 6 kk kuluessa. Lahjakortti on henkilökohtainen, eikä sitä vaihdeta rahaksi.Ultherapy® – ihoa kohottava ja kiinteyttävä ultraäänihoito

Tehokas laitehoito ensimmäisiin ikääntymisen merkkeihin 35+-vuotiaille. Kohottaa ja kiinteyttää löystynyttä ihoa tarkkaan kohdistetun ultraäänen avulla. Tuloksia voi nähdä välittömästi. Hoitoprosessi jatkuu vielä kuukausia hoidon jälkeen, ihon oman kollageenituotannon tehostuttua. Soveltuu erinomaisesti kasvonpiirteiden kohottamiseen ilman leikkaushoitoa ja epäsymmetrian korjaamiseen. Toimenpide tuntuu iholla kuumotuksena ja lievänä pistelynä. Varsinaista toipumisaikaa ei tarvita.

Hinta alkaen:
Silmien alue tai suun ympärys 600 €
Leuan alus 800 €
Alakasvot 2500 €
Koko kasvot 3500 €
Kaula 1500 €
Kaula ja dekoltee 3500 €
Alakasvot ja kaula 3500 €
Alakasvot, kaula ja dekoltee 4200 €

Siluetin uusi Ultherapy® on laitehoito, jo ensimmäisiin ikääntymisen merkkeihin silmienympärysiholla, alakasvoissa suunympärysiholla ja kaulassa. Hoito sopii 35+-vuotiaille kiinteyttämään veltostunutta ihoa ultraäänen avulla. Kasvojenpiirteiden kohoamisen voi havaita omin silmin välittömästi hoidon jälkeen. Muutaman kuukauden kuluttua hoitotulos on vieläkin upeampi, sillä Ultherapy® kiihdyttää ihon omaa kollageenin tuotantoa.

Ultherapy-lifting:

  • Kohottaa ja kiinteyttää ihoa ultraäänellä ilman leikkaushoitoa
  • Välittömiä tuloksia jo yhdellä hoitokerralla
  • Stimuloi ihon omaa kollageenituotantoa –> hoitotulos paranee
  • Antaa luonnollisen, näkyvän hoitotuloksen
  • Ei vaadi toipilasaikaa
  • FDA:n hyväksymä
  • Siluetissa vain koulutetun asiantuntijan käytössä

Siluetti-UltherapyIhoa silottava radiofrekvenssihoito (Siluetti Matrix Sublative)

Ihon pinnan nuorekkuutta ja tasaisuutta tehokkaasti palauttava uuden sukupolven radiofrekvenssihoito juonteisiin, ryppyihin ja aknearpiin. Radiofrekvenssihoidon lämpöenergia stimuloi ihon dermiksen kollageeni- ja elastiinisäikeitä. Edistyksellinen Elos-teknologia mahdollistaa hoidon parhailla tehoilla. Kolmen kerran sarjahoitona, hoitoväli 1 kk. Toipumisaika n. 1 vko, jolloin iholla voi esiintyä voimakasta punoitusta ja turvotusta. Hoidon lopputuloksena näkyvästi kiinteämpi ja sileämpi iho. Toimenpiteen tekee Siluetin asiantuntija eMatrix-radiofrekvenssilaitteella. Pintapuudute hoitoalueen mukaan.

3 hoitokertaa:
- 1200 € (aknen hoito, pieni alue)
- 1800 € (rypyt, ikä- ja värimuutokset koko kasvoille)


Ihon timanttihionta ja laserhoito kasvoille 60 min (Laser Genesis)

Kaikille ihotyypeille sopiva laitehoito, joka parantaa ihon luonnollista aineenvaihduntaa, hapenottokykyä ja solu-uusiutumista. Hoito häivyttää ihon punoitusta, supistaa ihohuokosia ja kiinteyttää ihoa. Cutera Laser Genesis -hoito näkyy välittömästi ihon kimmoisuutena ja nuorekkuutena. Tämä ainutlaatuinen hoito ihosi kunnon ja ulkonäön ylläpitoon on tehokkainta sarjahoitona kerran kuussa.

1 hoitokerta: 280 €
3 hoitokertaa: 750 €
Ihon happikuorinta ja radiofrekvenssihoito 70 min (OxyGeneo+™ Tripollar RF)

Todella kiinteyttävä ja ihon kollageenia stimuloiva hoitokokonaisuus saadaan yhdistämällä OxyGeneo+ Happikuorintaan (kts.edellä) samassa laitteessa oleva Tripollar-radiofrekvenssihoito. Kiinteyttävän NeoRevive- tai kirkastavan NeoBright-kuorinnan jälkeen ihoa hoidetaan syvemmältä lämmittävillä radiofrekvenssiaalloilla. Hoito stimuloi tehokkaasti ihon kollageenisynteesiä. Tuloksia on havaittavissa jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen ihon heleytenä ja kiinteytenä. Sarjahoito vilkastuttaa ihon aineenvaihduntaa, jonka seurauksena ihon kirkastuu ja kiinteytyy lisää. Tehokkain tulos saavutetaan 3-6 kerran sarjalla. Hoito ei satu, mutta iholla voi tuntua kuumotusta ja punoitusta hoidon aikana ja sen jälkeen.

Hinta 185 €

Lue lisää happikuorinta ja radiofrekvenssihoidostaLaserhoito pigmenttimuutoksille (Cutera Laser)

1-3 hoitokertaa, lyhyt toipumisaika. Laser vaalentaa tai poistaa kokonaan ihon värimuutokset, kuten pisamat ja maksaläiskät. Hoitometodi valitaan hoidettavan ihon mukaan. Hoidon suunnittelu alkaa konsultaatiokäynnillä.

1-3 yksittäisen pigmenttimuutoksen poisto: 250 €/krt

1 hoitokerta: 455 €
3 hoitokertaa: 1065 €

Sairaala Siluetissa pigmenttimuutoksia voidaan hoitaa monella tapaa. Pigmenttimuutosten hoitotoimenpiteitä voivat olla esimerkiksi lääkehoidot, värilaserhoidot tai ihon kuorinta- tai ihonsiirtotoimenpiteet.

Laserhoidossa hoitokohdat tummenevat ja hoidon jälkeen ne hilseilevät sekä häviävät muutaman viikon kuluttua. Ihon pigmenttimuutoksten tummuminen on välitöntä hoidon jälkeen. Iho saattaa heti hiukan punottaa tai olla turvonnut, mutta oireet menevät ohi vuorokaudesssa.

Hoidon jälkeen on erittäin tärkeää suojata iho auringolta hyvin paranemisprosessin aikana ja sen jälkeen, uusien pigmenttimuutosten välttämiseksi.

Verisuonten laserhoito (Cutera Laser)

Laserhoito ihon verisuonimuutosten häivyttämiseen. Hoito kasvojen verisuonimuutoksiin ja couperosaiholle sekä jalkojen laajentuneille pintaverisuonille. Hoitometodi valitaan hoidettavan ihon mukaan. Hoidon suunnittelu alkaa konsultaatiokäynnillä.

1-3 yksittäisen verisuonen poisto: 250 €/krt

1 hoitokerta kasvoille: 455 €
3 hoitokertaa: 1065 €

1 hoitokerta jalkojen pintaverisuonille: 550 €
3 hoitokertaa: 1400 €Esite Versio
Ihon verisuonimuutokset

Ihon verisuonimuutoksen aiheuttamaa värihaittaa voidaan hoitaa hajottamalla tai tukkimalla haittaavat kapillaarisuonet eri menetelmillä. Hoitoon voidaan käyttää erilaisia laser- ja voimavalolaitteita (ipl) tai ruiskuttaa suonen sisään tuhoavaa (sklerosoivaa) ainetta.

Verisuonimuutoksia laserilla hoidettaessa, iho saattaa olla hoidon jälkeen lievästi punoittava tai mustelmainen. Laajojen luutasuonien hoidon jälkeen, iho voi olla pigmentoitunut hoidetulta alueelta muutaman viikon tai kuukauden ajan. Jos hoidetut suonet sijaitsevat säärissä, voi jälkihoitona käyttää tukisukkia. Hoitotulokset näkyvät yleensä 2-6 viikon kuluessa hoidosta. Lopullinen tulos näkyy kuitenkin vasta kuukausien kuluttua.

Miten laser hoitaa ihon väri- ja verisuonimuutoksia?

Värimuutosten hoitotulos syntyy pigmenttihiukkasten hajottamisen seurauksena. Kudoksen omat solut vievät hajonneen pigmentin pois. Lähes kaikkialta vartalon iholta voidaan turvallisesti poistaa auringon tai ikääntymisen aiheuttamat maksaläiskät ja pisamat. Yleisimmin hoidettuja alueita ovat kasvot, rinta, olkapäät ja käsivarret, koska ne altistuvat eniten auringolle.

Verisuonimuutoksia hoidettaessa laser tuottaa voimavalon välähdyksen, joka saa suonessa olevan veren hyytymään ja sitä kautta verisuonen häviämään näkyvistä. Hoito ohjaa verenkierron syvemmällä oleviin suoniin. Hoitoon soveltuvat kasvojen pienet hiussuonilaajentumat. Myös missä tahansa vartalossa olevat mansikkaluomet voidaan häivyttää, usein vain yhdellä hoitokerralla.

Arvion laserhoidon sopivuudesta ja menetelmän valinnan, sekä hoitosuunnitelman tekee Sairaala Siluetin laserhoitojen asiantuntija.Ihoa kiinteyttävä lääketieteellinen laserhoito (Cutera Titan)

Laserhoito ihoa kiinteyttämään. Yksi tai useampi hoitokerta, lyhyt toipumisaika. Laser stimuloi ihon kollageenin uusiutumista ja näin kiinteyttää ihoa. Hoidon suunnittelu alkaa konsultaatiokäynnillä.

Sairaala Siluetti ja SiluettiSpa käyttävät hoidoissaan lasertekniikan parhaimmistoa. Ihoa kiinteyttävissä hoidoissa käytetään turvallista ja tehokasta Cutera Titan XL -infrapunavalolähdettä, joka stimuloi ihon kollageenin kasvua. Ihoa kiinteyttäviä laserhoitoja voidaan tehdä kasvoille, leuan alle ja kaulalle.

Miten laser kiinteyttää ihoa ja kenelle toimenpide sopii?

Cutera® Titan™ on turvallista infrapunavaloa, joka lämmittää ihon syvempää kerrosta, dermistä. Lämpö stimuloi kollageenin uusiutumista ja näin kiinteyttää ihoa. Laite suojaa ihon pintakerrosta (epidermis) viilentämällä sitä toimenpiteen aikana.

Toimenpide sopii lähtökohtaisesti kaikille ihotyypeille, kaikenikäisille miehille ja naisille. Erityisen hyviä hoitotuloksia on saatu alakasvojen ja leuan hoidossa.

Arvion toimenpiteen sopivuudesta tekee Sairaala Siluetin sairaanhoitaja tai lääkäri. Palveluvalikoimassamme on ihon kiinteyttämiseen myös muita vaihtoehtoja, joista voi kysyä tarkemmin sairaanhoitajan konsultaatiossa tai lääkärin vastaanotolla.

Ihoa kiinteyttävä laserhoito on nopea ja tehokas toimenpide

Cutera® Titan™ laserhoitoa voidaan tehdä eri ihoalueille; kasvoihin, kaulalle ja leuan alle.

Joillekin jo yksi ihoa kiinteyttävä lasertoimenpide antaa näkyviä tuloksia. Useimmilla laserhoitoa saaneilla tulokset näkyvät asteittain 3-6 kk kuluessa hoidosta, kun uutta kollageenia muodostuu ja iho kiinteytyy.

Ihoa kiinteyttävä laserhoito tuntuu lyhyenä kuumotuksena iholla, mutta muuten hoito on kivuton. Sairaala Siluetin sairaanhoitaja tai lääkäri tekee yksilöllisen hoitosuunnitelman parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi.

Laserhoidosta toipuu nopeasti

Laserhoito voi olla ratkaisu ihon ulkonäön parantamiseen ilman leikkausta, pitkää toipilasaikaa tai injektioita.

Välittömästi ihoa kiinteyttävän laserhoidon jälkeen hoidetulla alueella voi esiintyä punoitusta ja lievää turvotusta. Oireet häviävät yleensä muutamassa tunnissa.

1 hoitokerta: 700 €
3 hoitokertaa: 1800 €Esite Versio
Löysän ihon kiinteyttäminenKarvanpoisto laserilla (Cutera laser)

Laserhoidot karvanpoistoon, 5 kerran sarjahoitona kasvuvaiheessa oleviin karvoihin. Laserin aallonpituus kohdistaa energian parhaiten vaaleassa ihossa olevaan tummaan karvatuppeen, joten hoito on tehokkainta tummaan karvoitukseen. Toimenpiteen tekee Siluetin asiantuntija uusinta lasertekniikkaa edustavilla laitteistoilla.

Hormonaaliset tekijät vaikuttavat miesten karvan kasvuun ja laatuun naisia voimakkaammin. Miesten karvanpoistosarja laserilla alkaa aina lääkärin konsultaatiolla, jossa määritellään hoidon sopivuus ja mahdollisten hoitokertojen määrä.

Hoidossa hoidettava alue puhdistetaan, rajataan halutulle alueelle ja kuvataan hoidon seurannan mahdollistamiseksi. Ensimmäisillä kerroilla on syytä tulla hoitoon pienen karvankasvun kanssa, jolloin hoitovaste voidaan arvioida paremmin. Hoito alkaa aina konsultaatiolla.Esite Versio
Ihokarvojen poisto


Hinnasto

Hoitoalue 1 hoitokerta 5 hoitokertaa
Kasvot 200 € 900 €
Ylähuuli tai leuka 150 € 650 €
Kainalot 200 € 900 €
Sääret 365 € 1500 €
Bikini 200 € 900 €
Brasilialainen 365 € 1500 €
Reidet 365 € 1500 €
½ selkä 365 € 1500 €
Koko selkä 530 € 2250 €


Esite Versio
Laserhoidot