Mesoterapia

Mesoterapian hoitoteho perustuu pieniin paikallisiin pistoksiin, joilla voidaan kohdistaa halutulle alueelle haluttu määrä vaikuttavaa ainetta. Hoito soveltuu hyvin kasvojen- ja kaulanalueen ihon ikämuutosten ennaltaehkäisyyn ja hoitoon. Hoitoaineilla parannetaan ihon tukirakenteiden uudismuodostusta, lisätään ihon kosteudensitomiskykyä, vahvistetaan ihon stressinsietokykyä sekä varmistetaan ihon suojaravinteiden riittävät määrät. Mesoterapiahoitoja tekee SiluettiSpan koulutettu asiantuntija.

Mesois+

Skin Boosting Treatment

– Tehokosteuttava mesoterapiahoito
60 minalk. 640 (sis. 3 krt)

Todellinen superhoito ikämuutoksiin ja kosteutta janoavalle iholle. Ihoa kosteutetaan injektoimalla hyaluronihappoa ja glyserolia pienillä neuloilla ihon pintaa syvemmälle. Samalla ihon oma kollageenin tuotanto aktivoituu. Hoito voidaan kohdistaa ihon ongelma-alueille, kuten ryppyihin ja juonteisiin. Hoitoalueina kasvot, kaula, kädet tai dekoltee. Iho puudutetaan Emla-voiteella ennen hoitoa, jolloin hoito on kivuton. Hoitotuloksena sileämpi, nuorekkaampi ja kosteutettu iho. Tehdään aina sarjahoitona, hoitoväli n. 1 kk. Hoidon tekee esteettisiin hoitoihin perehtynyt sairaanhoitaja.

Siluetti Mesoroller Treatment

- Ihoa silottava ja kosteuttava mesoterapiahoito
50 min495 (sis. 3 krt)

Mikroneulaushoito elvyttää ihon mikroverenkiertoa ja aineenvaihduntaa tehokkaasti. Hoidon aluksi iholle tehdään syväpuhdistus. Ihoa rullataan Mesoroller-rullalla, jossa on pieniä neuloja, jotka stimuloivat ihon kiinteytymistä ja vievät ihotyypin mukaiset tehoseerumit ihon pintaa syvemmälle. Hoito tuntuu pienenä nipistelynä iholla. Jokaiseen hoitokertaan kuuluu noin viikon toipumisaika, jonka jälkeen pääset nauttimaan upeasta tuloksesta – näkyvästi sileämmästä ja kiinteämmästä ihosta.

InnoPen Mikroneulaus

- Ihon kuntoa monipuolisesti parantava hoito
50 min195 (3 sarjahoitoa)

Mikroneulaushoidolla aktivoidaan ihon luonnollista uusiutumista, kollageenin ja elastiinin muodostumista. Hoidon aluksi iho puhdistetaan. Laitteen hoitopää valitaan hoidettavan ihoalueen mukaan. Myös tarkkaan kohdistettu hoito juonteisiin ja silmänympärysiholle on mahdollista. Hoito sopii ihon vahvistamiseen, hyperpigmentaation häivyttämiseen, rosacean hoitoon, kimmoisuuden lisäämiseen, uv-vaurioihin, raskausarpiin, hiusten lähdön hoitoon, arpien häivyttämiseen ja suurien ihohuokosten pienentämisen Hoito tuntuu pienenä nipistelynä iholla. Varsinaista toipumisaikaa ei tarvita, iho voi punoittaa parin päivän ajan. Tämän jälkeen iho on kiinteämpi, heleämpi ja nuorekkaampi.