Mesoterapia

Mesoterapian hoitoteho perustuu pieniin paikallisiin pistoksiin, joilla voidaan kohdistaa halutulle alueelle haluttu määrä vaikuttavaa ainetta. Hoito soveltuu hyvin kasvojen- ja kaulanalueen ihon ikämuutosten ennaltaehkäisyyn ja hoitoon. Hoitoaineilla parannetaan ihon tukirakenteiden uudismuodostusta, lisätään ihon kosteudensitomiskykyä, vahvistetaan ihon stressinsietokykyä sekä varmistetaan ihon suojaravinteiden riittävät määrät. Mesoterapiahoitoja tekee SiluettiSpan koulutettu asiantuntija.

Mesois+

Sarjahoito:
Päätös sarjahoidosta tulee tehdä ennen hoitojakson aloittamista. Yksittäisiä hoitokertoja ei voi jälkeenpäin muuttaa sarjahoidoksi. Hoitosarja on käytettävä 12 kuukauden kuluessa sarjan ostopäivästä.

Kesken jäänyt sarjahoito voidaan sarjahoidon voimassaoloaikana muuttaa kertahoidoiksi. Tällöin asiakkaalta veloitetaan kertahoitojen kustannus sekä käsittelypalkkio 20 €. Jäljelle jääneestä summasta tehdään lahjakortti, jonka voi käyttää mihin tahansa muuhun Siluetin hoitoon tai tuotteeseen 6 kk kuluessa. Lahjakortti on henkilökohtainen, eikä sitä vaihdeta rahaksi.

InnoPen Mikroneulaus - ihoa monipuolisesti parantava hoito

50 min195

Mikroneulaushoidolla aktivoidaan ihon luonnollista uusiutumista, kollageenin ja elastiinin muodostumista. Hoidon aluksi iho puhdistetaan. Laitteen hoitopää valitaan hoidettavan ihoalueen mukaan. Myös tarkkaan kohdistettu hoito juonteisiin ja silmänympärysiholle on mahdollista. Hoito sopii ihon vahvistamiseen, hyperpigmentaation häivyttämiseen, rosacean hoitoon, kimmoisuuden lisäämiseen, uv-vaurioihin, raskausarpiin, hiusten lähdön hoitoon, arpien häivyttämiseen ja suurien ihohuokosten pienentämisen Hoito tuntuu pienenä nipistelynä iholla. Varsinaista toipumisaikaa ei tarvita, iho voi punoittaa parin päivän ajan. Tämän jälkeen iho on kiinteämpi, heleämpi ja nuorekkaampi.

Halutessaan hoitoon on mahdollista saada Emla-pintapuudute. Hoidon ottaminen Emla-puudutuksella ajanvaraus puhelimitse 010 324 6400.

3 hoitokertaa 495€