Hörökorvaleikkaus

Synnynnäinen ulkokorvan epämuotoisuus tai ulkonevat korvat voivat olla eri vaikea asteisia. Me Sairaala Siluetissa korjaamme ulkonavia korvanlehtiä ja hörökorvia.

Kenelle hörökorvaleikkaus sopii

Ulkonevia korvia, hörökorvia ja korvan muotovirheitä korjataan Sairaala Siluetissa kaikenikäisiltä asiakkailta, myös lapsilta.

Yksilöllinen hoito Sairaala Siluetissa

Hörökorvaleikkauksen suunnittelu alkaa Sairaala Siluetin plastiikkakirurgin vastaanotolta. Asiakas saa käynnin yhteydessä yksilöllisen hoitosuunnitelman sekä kustannusarvion toimenpiteestä.

Toimenpide Sairaala Siluetissa

Plastiikkakirurgit käyttävät yleensä menetelmää, jossa korvarusto pehmennetään ja muotoillaan ompeleilla. Leikkaus olisi teknisesti helpompi, jos rusto katkaistaisiin, mutta katkaisumenetelmässä ruston leikkauspinnan reuna voi alkaa näkyä vuosien kuluttua ja vaatia korjauksen, miksi Sairaala Siluetissa suositaan vaativampaa menetelmää. Mahdolliset komplikaatiot kuten paikallinen tulehdus ja verenpurkaumat ovat helposti hoidettavissa.

Hörökorvaleikkauksen kustannukset

Korvan muotohäiriön hoitokustannukset riippuvat toimenpiteen laajuudesta. Vastaanotolla annetaan tarkka kustannusarvio suunnitellusta hoidosta. Sairausvakuutus kattaa joissakin tapauksissa osan korvan muotohäiriöiden hoitokustannuksista.

Hinnasto

Toimenpide Hinta alkaen, alv 0% Hinta alkaen, alv 24%
Hörökorvaleikkaus 3409 € 4227 €

Hinnaston alkaen hinnat ovat Siluetti Peruutushintoja.
- Siluetti Peruutus -hinta: -25 % alennus leikkauksen kokonaishinnasta, jos potilaalle sopii Siluetin ehdottama peruutusaika leikkauspäiväksi. Peruutusaikojen tarjonta vaihtelee varaustilanteen mukaan.

Esite - hörökorvaleikkaukset