Huulten muotoilu

Sairaala Siluetissa huulia muotoillaan leikkaamalla tai lisäämällä omaa kudosta tai vierasainetta. Huulien muoto ja asento määräytyvät kasvojen muodon ja hampaiden asennon mukaisesti. Sairaala Siluetissa huulia voidaan myös ohentaa tai lyhentää, myös huuliryppyjä voidaan hoitaa.

Jos et ole tyytyväinen huuliesi muotoon, varaa aika Sairaala Siluettiin leikkaavan lääkärin vastaanotolle konsultaatioon. Konsultaatiokäynti ei velvoita leikkaukseen.

Yksilöllinen hoitosuunnitelma

Sairaala Siluetissa kaikille asiakkaille tehdään yksilöllinen hoitosuunnitelma sekä kustannusarvio. Suunnittelutyö alkaa aina leikkaavan plastiikkakirurgin vastaanotolla. Ensikäynnillä keskustellaan asiakkaan toiveista ja odotuksista sekä käydään läpi kaikki oleelliset toimenpiteeseen liittyvät seikat aina leikkaukseen valmistautumisesta jälkitarkastukseen.

Erilaiset tekniikat huulien muotoiluun

Huulia voidaan suurentaa ja paksuntaa kahdella tavalla: käyttämällä potilaan omaa kudosta kudossiirteenä tai lisäämällä kudokseen vierasainetta. Jos käytetään omaa kudosta, voidaan huulet muotoilla rasvasolusiirrolla, kielekesiirteenä tai vapaana siirteenä.

Toipuminen ja jälkihoito

Huulen kudos turpoaa helposti toimenpiteen jälkeen, joten huulen toimenpiteisiin kannattaa varata vähintään kymmenen päivää toipumisaikaa. Huulen leikkaukset ovat yleensä tehtävissä paikallispuudutuksessa. Laserilla leikkaaminen vähentää verenvuotoa ja jälkiturvotusta. Lymfahoidolla on turvotusten poistumista nopeuttava vaikutus.

Hoidon kustannukset

Huulien muotoilun kustannukset riippuvat toimenpiteen laadusta ja laajuudesta. Jo leikkaavan lääkärin ensikäynnillä asiakkaamme saavat tarkan ja yksilöllisen kustannusarvion suunnitellusta hoidosta.

Siluettisopimus - osamaksumahdollisuus

Sairaala Siluetista on saatavilla myös Siluettisopimus, joka mahdollistaa leikkauksen maksamisen kuukausimaksulla. Lue lisää »


ESITE: huulien muotoilu