Vartalonmuotoiluleikkaus

Vartalonmuotoiluleikkaus eli torsoplastiassa yhdistetään usein monia eri toimenpiteitä: rasvaimua, rasvansiirtoa ja ylimääräisen ihon leikkaushoitoa. Usein torsoplastiassa kevennetään vyötärölinjaa, korjataan vahingoittuneita lihaskalvoja tai poistetaan ylimääräistä ihoa ja ihonalaista rasvakudosta sekä muotoillaan vatsa-aluetta.

Kenelle vartalon muotoilua suositellaan

Vartalonmuotoiluleikkaus voidaan tehdä kaiken ikäisille miehille ja naisille. Toimenpiteestä on apua esimerkiksi raskauden jälkeisten kudosvaurioiden ja kymmenien kilojen laihdutuksen jälkeisen tilanteen korjaamiseksi. Se on tehokas korjausmenetelmä myös vartalon muodon ikämuutoksiin.

Yksilöllinen hoito

Kaikki vartaloa muokkaavat toimenpiteet suunnitellaan Sairaala Siluetissa yksilöllisesti ja huolellisesti. Suunnittelutyö alkaa aina leikkaavan plastiikkakirurgin vastaanotolla, jolloin asiakkaan toiveista ja odotuksista keskustellaan sekä käydään läpi kaikki oleelliset toimenpiteeseen liittyvät seikat aina leikkaukseen valmistautumisesta jälkitarkastukseen.

Sairaala Siluetissa vartalonmuotoiluleikkauksiin tulevista asiakkaista otetaan 3D-kuvat, jotka havainnollistavat lähtötilannetta sekä tukevat potilaan ja lääkärin keskustelua ennen mahdollista toimenpidettä. Kolmiulotteisen kuvan perusteella potilaan on helpompi ymmärtää, mitä leikkaukselta voi odottaa. Lääkäri puolestaan voi kolmiulotteisen kuvan avulla seurata potilaan toipumista ja arvioida hoitotulosta.

Leikkaus tehdään nukutuksessa, hoitoon kuuluu jälkitarkastukset

Vartalonmuotoiluleikkaus on vaativa toimenpide myös anestesian osalta, koska leikkausaika on useita tunteja ja sen aikana potilasta käännetään leikkauspöydällä. Leikkaus- sekä toipumisaika on yksilöllistä, mutta leikkaava kirurgi kertoo kaiken olennaisen leikkauksesta jo suunnitteluvaiheessa.

Täydellinen leikkauksesta toipuminen kestää muutaman viikon ja lopullisen tuloksen ja vartalon muodon näkee vasta toipumisen jälkeen.

Hoidon kustannukset ja vakuutus

Vartalonmuotoilun kustannukset riippuvat toimenpiteen laajuudesta. Tarkan kustannusarvion sinulle tehdystä hoitosuunnitelmasta saat jo vastaanotolla. Vakuutukset saattavat korvata vartalonmuotoiluleikkauksen, jos sitä käytetään vammojen jälkeisessä kudosten muotoilussa. Myös taiveihottumat, tyrät ja selkäkivut voivat olla riittävä syy sairausvakuutuskorvauksiin.

Hinnasto

Toimenpide Hinta alkaen, alv 0%
Torsoplastia 13 678.50 €

Hinnaston alkaen hinnat ovat Siluetti Peruutushintoja.
- Siluetti Peruutus -hinta: -25 % alennus leikkauksen kokonaishinnasta, jos potilaalle sopii Siluetin ehdottama peruutusaika leikkauspäiväksi. Peruutusaikojen tarjonta vaihtelee varaustilanteen mukaan.

Siluettisopimus - osamaksumahdollisuus

Sairaala Siluetista on saatavilla myös Siluettisopimus, joka mahdollistaa leikkauksen maksamisen kuukausimaksulla. Lue lisää »