Siluetti - Pevonia uutuus tuote

Pevonian uusi Power Repair Micro-Pores™ supistaa ihohuokosia

Laajentuneet ihohuokoset ovat yksi yleisimmistä aikuisen ihon ongelmista. Pevonia valjasti bioaktiiviset ainesosat käyttöönsä ja loi uuden Power Repair Micro-Pores -hoitolinjan. Probiootinen ainesosa, peptidi, sisältää ihoa parantavia aminohappoja. Tuotteiden teknologia toimii yhdessä ihosi luonnollisen aineenvaihdunnan kanssa. Sarjan tuotteilla voit ylläpitää puhdistavan kasvohoidon tuloksia kotona! Tervetuloa ostoksille!

Tuotesarjaan kuuluu:

  • Tehoseerumi, 85€
  • Hoitovoide, 89€
  • Hoitonaamio, 59€

Siluetti Spa - kauneus- ja hyvinvointipalveluja

Siluetti Spa on Pohjoismaiden ensimmäinen anti-aging spa, joka tarjoaa monipuolisia ja tuloksellisa kauneudenhoito- ja hyvinvointia lisääviä spa-palveluita.

Tarjoamme hemmottelevia vartalo- ja hierontahoitoja sekä tehokkaita kaunistavia kasvo- jalka- ja käsihoitoja. Hoitovalikoimaamme kuuluvat myös turvalliset ihon laatua parantavat hoidot sekä ikääntymisen merkkejä häivyttävät ja ennaltaehkäisevät hoidot. Meiltä löydät ratkaisut iho-ongelmien hoitoon: ihojuonteet ja rypyt, pigmenttimuutokset, ihon veltostuminen, aknearvet, rasvainen iho.

Tarjoamme kehoa hellivien hoitojen lisäksi harmoniaa, nautinnollisia tuoksuja ja hiljaisuutta upeassa ympäristössä. Rentoutuminen ennen hoitoa parantaa kehon vastaanottavuutta hoidolle. Hoidon jälkeen rauhallinen hetki vaikka teekupin äärellä virkistää mielen. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi hemmotteluhetkelle.

Siluetti Spa sijaitsee erinomaisella paikalla aivan Helsingin ytimessä, osoitteessa Pohjoisesplanadi 35.