SiluettiSpa kasvohoidot teineille

SiluettiSpa tarjoaa hoitoja myös nuoren ihon hoitoon. Alle 16-vuotiaat ovat tervetulleita hoitoihin vanhemman saattamana.

Spa Teen Skin Consultation

- Ihonhoidon konsultaatio nuorelle
30 min65

Tämä Siluetin ihonhoidon asiantuntijan konsultaatio on palvelu nuorille, jotka aloittavat ihonhoitoa ja ovat kiinnostuneita ulkonäöstään. Konsultaatiossa nuori saa tietoa oman ihotyyppinsä parhaasta hoitorutiinista. Vanhempi voi olla mukana haluttaessa. Konsultaatiossa ihon kunto voidaan kartoittaa Visia-laitteella, jonka kuvallinen analyysi näyttää ihon pinnan lisäksi mm. ihon pinnan alla olevat epäpuhtaudet ja antaa näin luotettavat ja yksilölliset perusteet hoito-ohjeille. Konsultaatiossa nuori saa suosituksen sopivista hoitolahoidoista ja ihonhoitotuotteista kotikäyttöön. Konsultaation tekee SiluettiSpan kosmetologi.

Fresh Teen Facial

- Nuoren ihon puhdistushoito
50 min130

Raikas puhdistus nuoren ihon tarpeisiin. Iholle tehdään, ultraääni- tai mekaaninen puhdistus sekä hellävarainen kuorinta. Puhdistuksen jälkeen rauhoittava ja suojaava naamio. Iho saa kaipaamaansa kosteutta, raikkautta, puhdistusta, kirkkautta ja tasapainoa. Hoitokokonaisuus on nuoren ihon hyvinvoinnin perusta ja tukee myös kotihoitoa.

Spa Teen Facial

- Nuoren ihon peruskasvohoito
50 min130

Säännöllinen ihonhoito on hyvä oppia jo nuorena. Hoitolahoito ennaltaehkäisee epäpuhtauksien syntyä ja tukee ihon kotihoitoa. Hoitokokonaisuus alkaa ihon puhdistuksella. Enzymer Powder Mask -kuorinta puhdistaa ja raikastaa ihoa, jota seuraa rentouttava hieronta ja ihoa hellivä naamio. Tämän jälkeen iholle levitetään raikas kasvovoide.

Pretty in Pink Make Up for Teens

- Meikkiopastus nuorelle 45 min
45 min75

SiluettiSpan kosmetologi opastaa nuoren omaa kauneutta korostavien meikkisävyjen valinnassa ja neuvoo meikin teossa. Konsultaation hinta hyvitetään vähintään 75 € ostoksesta.