Rasvanpoisto UltraShape- tai VelaShapehoidolla

Siluetti Vartalokonsultaatio

Siluetilla on laaja palveluvalikoima erilaisten vartalon ongelmakohtien hoitoon. Vartalokonsultaatiossa vartalolaitehoitojen asiantuntija kartoittaa hoitotarpeen ja tekee suosituksen yksilöllisestä hoitosuunnitelmasta. Suunnitelmaan voi sisältyä mm. vartalolaitehoitoja, kuten UltraShape V3 tai VelaShape III, kosmetologisia vartalohoitoja tai plastiikkakirurgin vastaanotto.

Vartalokonsultaatio 80 € | Siluetti eClubiin kuuluville maksuton

Sarjahoito
Päätös sarjahoidosta tulee tehdä ennen hoitojakson aloittamista. Yksittäisiä hoitokertoja ei voi jälkeenpäin muuttaa sarjahoidoksi. Hoitosarja on käytettävä 12 kuukauden kuluessa sarjan ostopäivästä.

Kesken jäänyt sarjahoito voidaan sarjahoidon voimassaoloaikana muuttaa kertahoidoiksi. Tällöin asiakkaalta veloitetaan kertahoitojen kustannus sekä käsittelypalkkio 20 €. Jäljelle jääneestä summasta tehdään lahjakortti, jonka voi käyttää mihin tahansa muuhun Siluetin hoitoon tai tuotteeseen 6 kk kuluessa. Lahjakortti on henkilökohtainen, eikä sitä vaihdeta rahaksi.

VelaShape III

− laitehoito optimaaliseen vartalon muotoiluun ja selluliitin hoitoon

Kiinteyttävä vartalonhoito-ohjelma tehokkaalla VelaShape III -laitteella, joka poistaa selluliittia alipaineen, mekaanisen hieronnan, radiofrekvenssin ja infrapunavaloenergian avulla. Infrapunavalo ja radiofrekvenssiaallot lämmittävät kudosta optimaalisen ajan ja kiihdyttävät rasva-aineenvaihduntaa. Alipaineella ja mekaanisella hieronnalla kudos tasoittuu, verenkierto elpyy, ihon väri paranee, nestekertymät poistuvat ja iho kiinteytyy. Kaikki nämä vaikutukset yhdessä auttavat sitkeimmänkin selluliitin hoidossa vielä tehokkaammin ja monipuolisemmin kuin laitteen aiemmat versiot.

Hoidossa ei ole toipumisaikaa ja se soveltuu erinomaisesti myös raskauden jälkeiseen kiinteytykseen sekä kirurgisten toimenpiteiden, kuten rasvaimun jälkihoidoksi.

Paras hoitotulos saavutetaan kolmen kerran sarjahoitona, jonka jälkeen tulokset voidaan todeta myös hoitoalueen ympärysmitan pienentymisenä. Hoitojen väli on kaksi viikkoa. Ennen ensimmäistä käyntiä suosittelemme Siluetti Vartalokonsultaatiota hoidon sopivuuden varmistamiseksi.

Hoitoalue Hinta
Reidet, käsivarret tai vatsa 290€/krt
Reidet, vatsa, käsivarret ja kyljet 490€/krt


Mihin VelaShape III -laitehoito perustuu?

VelaShape III on uuden sukupolven vartalohoito, joka peittoaa kaikki edeltäjänsä tehokkuudellaan ja hoitotuloksillaan. Vartalonmuotoiluun kehitetty VelaShape III -teknologia, perustuu infrapunavaloenergian ja radiofrekvenssin sekä alipaineen yhdistämiseen sidekudoksen lämmittämiseksi. Optimaalinen lämpötila ja hoitoaika lisäävät turvallisesti aineenvaihduntaa sekä stimuloivat elastiinin ja kollageenin kasvua. Jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen on havaittavissa selluliitin vähenemistä ja ihon kiinteytymistä.

Mitä toimenpiteellä voidaan hoitaa?

VelaShape III soveltuu paikallisen selluliitin hoitoon. Selluliitin selättämiseen ei usein riitä pelkkä liikunta ja terveellinen ruokavalio, vaan hoikastakin vartalosta huolimatta selluliittia jää ongelma-alueille erityisesti naisilla. Ongelma-alueita ovat yleensä reidet, pakarat, vatsa, pohkeet ja käsivarret. VelaShape III on optimaalinen laitehoito juuri näille alueille. Hoitotulokset voidaan mitata senteissä. Tehokkainta hoito on muutaman kerran sarjahoitona.

Onko VelaShape III laihdutuskeino?

Ei ole. Selluliittia poistuu hoidon myötä vain paikallisesti. Tulokset näkyvät senteissä, muttei kiloissa. Hoitotulos voi siis näkyä vaatekoon pienenemisessä ja useimmille se on tärkeämpää kuin vaa’an lukemat. Monia hoitotulokset myös motivoivat ylläpitämään terveellisiä elämäntapoja uuden selluliitin syntymisen ennaltaehkäisemiseksi.

Kenelle hoitoa voi suositella?

Ennen hoidon varaamista suosittelen Siluetti Vartalokonsultaatioon tulemista. Siinä voimme kartoittaa ongelma-alueet ja laatia yksilöllisen hoitosuunnitelman. Jos asiakas haluaa nimenomaan selluliitin hoitoa, eikä ole tarvetta lisäselvityksiin tai muun hoitomuodon harkitsemiseen, voi ajan varata suoraankin. VelaShape III on paras hoito naisille tai miehille, joiden painoindeksi on 20–30 % ja jotka kärsivät paikallisesta selluliitista. Hoito sopii myös hoikkavartaloisen ongelma-alueiden hoitoon. Hoitoon tulevan terveydentilan ja elämäntapojen tulee olla hyvät.

Millaisia tuloksia hoidolta voi odottaa?

VelaShape III -hoitotuloksista ovat päässeet nauttimaan tuhannet ihmiset ympäri maailmaa. Hoitotulokset ovat yksilöllisiä, mutta kliinisissä tutkimuksissa potilaat ovat kertoneet ympärysmittansa kaventuneen keskimäärin 1–3 senttiä jo yhden hoitokerran tuloksena.

Millainen on sopiva hoitosarja?

Käsitellyllä alueella näkyy ihon kunnon vaiheittaista paranemista heti ensimmäisen hoitokerran jälkeen – ihon pinta tuntuu sileämmältä ja kiinteämmältä. Sarjahoidon pituus määritellään yksilöllisesti. Yleensä hoitokertoja on 1–3.

Miltä hoito tuntuu ja tarvitaanko toipumisaikaa?

Useimmat asiakkaat kokevat VelaShape III -hoidon miellyttäväksi. Se on kuin syviin kudoksiin kohdistuvaa lämpöhierontaa. On normaalia, että parin tunnin ajan hoidon jälkeen kokee lämmön tunnetta. Iho saattaa myös punoittaa joitakin tunteja. VelaShape III -laitehoidossa ei ole lainkaan toipumisaikaa. Sopiiko VelaShape III -hoito kaikille? Hoito sopii kaikille terveille, paikallisesta selluliitista kärsiville, naisille ja miehille. Hoito on turvallista ja tehokasta kaikille ihotyypeille ja ihon sävyille. Mitään pitkä- tai lyhytkestoisia terveysvaikutuksia ei ole ilmennyt tutkimuksissa tai asiakaskäytössä.

Sopiiko VelaShape III -hoito kaikille?

Hoito sopii kaikille terveille, paikallisesta selluliitista kärsiville, naisille ja miehille. Hoito on turvallista ja tehokasta kaikille ihotyypeille ja ihon sävyille. Mitään pitkä- tai lyhytkestoisia terveysvaikutuksia ei ole ilmennyt tutkimuksissa tai asiakaskäytössä.

UltraShape V3

− laitehoito paikallisiin rasvakertymiin

UltraShape on tehokas ja turvallinen hoitomuoto vartalon muotoiluun. UltraShape V3 on tehostettu rasvasoluja hajottava ja kiinteyttävä hoito. RFVac-hoitopää pehmentää rasvakudosta ja aktivoi aineenvaihduntaa ja ultraääni hajottaa vartalon rasvakertymiä, ilman kirurgisia toimenpiteitä.

UltraShape soveltuu paikallisten ongelmakohtien, kuten vatsan ja lanteiden rasvakertymien hoitoon. Hajotetut rasvasolut poistuvat luonnollisen aineenvaihdunnan mukana elimistöstä, jolloin rasvasolujen määrä vähenee pysyvästi.

UltraShape-laitehoidon tekee Siluetin laitehoitojen asiantuntija. Ennen ensimmäistä käyntiä suosittelemme Siluetti Vartalokonsultaatiota hoidon sopivuuden varmistamiseksi. UltraShape-hoito on tehokkainta sarjahoitona, suositus 3 hoitoa 2 viikon välein.

Hoitoalue Hinta
pieni hoitoalue 290€/krt
suuri hoitoalue 360€/krt

Mihin UltraShape-laitehoito perustuu?

UltraShape on uuden sukupolven vartalohoito, joka hajottaa ihonalaisia rasvakertymiä ultraäänen, radiofrekvenssin ja alipainehieronnan avulla. Hajonneet rasvasolut poistuvat aineenvaihdunnan mukana pysyvästi. Uusi, pienempi ultraäänihoitopää mahdollistaa hankalien hoitoalueiden, kuten käsivarsien allien hoitamisen. Tämä uusi UltraShape V3 -laite sisältää yhdistetyn Vela-teknologian, jossa radiofrekvenssi kiinteyttää ihoa ja alipainehieronta vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa.

Mitä toimenpiteellä voidaan hoitaa?

UltraShape soveltuu paikallisten rasvakertymien hoitoon, vatsan alueella, reisissä ja lanteilla ”jenkkakahvoille”. Ihonalaista rasvaa pitää hoidettavassa kohdassa olla vähintään 1,5 cm. Hoitaja tekee arvion ennen hoidon aloittamista. Jos kyseessä on selluliitti-ihon hoitaminen, on parempi tehdä Vela Shape III- laitehoitoa.

Onko UltraShape laihdutuskeino?

Ei ole. Rasvaa poistuu hoidon myötä vain paikallisesti. Tulokset näkyvät senteissä, muttei kiloissa. UltraShape-hoitoon kuuluu tulosten takaamiseksi sitoutuminen tiettyjen ravinto- ja elintapaohjeiden noudattaminen. Hyvät elämätavat voivat tietysti vaikuttaa suotuisasti myös painoon.

On tärkeää selvittää onko ylimääräinen rasva ihonalaista rasvaa vai esimerkiksi vatsaontelossa. Varsinaiselle painonpudottajalle suosittelen ensisijaisesti ravitsemusterapeutin tapaamista ja joissain tapauksissa plastiikkakirurgin vastaanottoa.

Kenelle hoitoa voi suositella?

Ennen hoidon varaamista suosittelen Siluetti Vartalokonsultaatioon tulemista. Siinä voimme kartoittaa ongelma-alueet ja laatia yksilöllisen hoitosuunnitelman. UltraShape on paras hoito henkilölle jolla on nimenomaan paikallista rasvakertymää vähintään 1,5 cm esimerkiksi vatsassa. Hoidettava voi olla liikunnallinen ja hoikkakin, mutta ei ole päässyt näistä rasvakertymistä jumppaamalla tai ruokavaliolla eroon. Laitehoito on hyvä vaihtoehto myös henkilölle, joka on motivoitunut saamaan tuloksia, muttei halua leikkaushoitoa, jota rasvaimu edustaa.

Millaisia tuloksia hoidolta voi odottaa?

UltraShape on kliinisesti tutkittu yli 600 koepotilaalla. Hoidetuilla potilailla ympärysmitta pieneni keskimäärin 3,5-6,3 cm kolmen hoidon sarjan jälkeen. Myös koepotilaat sitoutuivat noudattamaan ruokavalio-ohjeita.

Millainen on sopiva hoitosarja?

Edellä mainitut kliiniset tutkimukset osoittivat, että kolmen hoidon sarjahoito on tehokkain hoitomuoto. Suosittelemme samaa Siluetissa. Hoitokertojen välissä pidetään noin kahden viikon tauko, jolloin tulee noudattaa kotihoito-ohjeita.

Miltä hoito tuntuu?

Hoito on täysin turvallinen, eikä satu. Iholla voi tuntea hetkellisiä, kuumia sykäyksiä. Asiakkaat ovat pitäneet hoitotapahtumaa ihan miellyttävänä kokemuksena. Hoito vaatii kuitenkin sen, että asiakas malttaa olla paikoillaan liikkumatta hoidon ajan.

Miltä tuntuu hoidon jälkeen?

UltraShape-laitehoidossa ei ole lainkaan toipumisaikaa. Hoito kiihdyttää verenkiertoa ja vilkastuttaa aineenvaihduntaa. Tulokset näkyvät mittauksissa ja tuntuvat ihon kiinteytenä ja tasaisuutena. Hoidossa pidetään kahden viikon tauko ja jatketaan sitten. Yleensä kolmen hoitokerran sarja on paras.

Millaiset ovat kotihoito-ohjeet?

Alkoholia pitää välttää viikon ajan ennen hoitoa ja viikko hoidon jälkeen. Näin maksa ei rasitu liikaa. Lisäksi kannattaa noudattaa saamiaan ruokavaliosuosituksia ja juoda 2 l vettä vuorokaudessa. Näin todelliset tulokset on helpompi havaita itse ja mitata seuraavalla hoitokerralla. Hajotetut rasvasolut todellakin poistuvat pysyvästi, mutta ei ole järkeä lihottaa jäljelle jääneitä ja näin huonontaa hoidon tuloksia. Rasvasolut eivät lisäänny, mutta niiden koko kasvaa lihoessa. Jo nujerretut rasvasolut eivät siis tarvitse ylläpitohoitoa pysyäkseen poissa.

Sopiiko UltraShape-hoito kaikille?

Hoito sopii kaikille normaali- tai ylipainoisille, jotka haluavat paikallisesta, vähintään 1,5 cm paksuisesta vartalon ihonalaisesta rasvasta eroon. Raskaana oleville emme hoitoa tee. On myös hyvä kertoa mahdollisista kroonisista sairauksistaan, kuten kaikkien laitehoitojen yhteydessä.