Kestopigmentoinnin 3D-karvatekniikalla luonnollinen lopputulos

Kestopigmentointi on kätevä tapa saada kasvoihin ilmettä ilman meikkiä tai häivyttää epäsymmetriaa. Nykyiset pigmentointitekniikat antavat luonnollisen kauniin lopputuloksen. Asiantuntijana Siluetin kosmetologi Katerina.

Mitä kestopigmentointeja Siluetissa tehdään?

Teemme kulmien korostuksia, silmäluomen ylä- ja alarajauksia sekä huultenrajauksia.

Mitä tekniikoita käytetään?

Kulmakarvat voidaan pigmentoida joko perinteisellä tai ns. karvatekniikalla. Karvatekniikan lopputulos on hyvin luonnollinen, sillä se jäljittelee yksittäisiä karvoja ja huomioidaan omien kulmakarvojen kasvusuunnat. Tekniikkaa kutsutaan myös 3D-tekniikaksi. Useammalla värillä voidaan lopputulokseen luoda lisää syvyyttä. 3D-tekniikka on käytössä myös luonnollisissa huulten pigmentoinneissa. Siluetin käyttämät värit ovat turvallisia ja allergiatestattuja.

Miltä pigmentointi tuntuu?

Pigmentointien värit, sävyt ja mallit suunnitellaan huolella asiakkaan kasvojen piirteisiin sopiviksi. Käsiteltävä alue puudutetaan pintapuudutusaineella ennen pigmentoinnin aloittamista, jotta käsittely olisi mahdollisimman kivutonta. Väriaine viedään steriilillä pigmentointtineulalla ihon pintakerroksiin. Hoidon alussa voi tuntua pieni pistelyä, ennen kun puudutus alkaa vaikuttaa. Värin neulaaminen tuntuu lähinnä ihon rapsuttamiselta. 6–12 viikon kuluttua tehdään jälkipigmentointi, jossa pigmentointia vahvistetaan. Kestopigemntointi haalistuu ensimmäisen käsittelyn kerran jälkeen.

Vaaditaanko toipumisaikaa tai jälkihoitoa?

Hoidon jälkeen iho voi punoittaa ja olla lievästi turvonnut. Pigmentoidulle alueelle muodostuu rupi, joka irtoaa itsestään noin viikon kuluessa toimenpiteestä. Samalla väri haalistuu suunnitellun sävyiseksi.

Ensimmäisellä viikolla ei saa käydä solariumissa, saunassa tai uida uima-altaassa. Hoidettua aluetta ei saa altistaa auringolle. Hoidettua aluetta ei saa meikata, eikä sillä saa käyttää muita hoitotuotteita kuin hoitoon kuuluvaa jälkihoitovoidetta. Hikiliikunta ei suositella neljää päivää.

Miten pitkään tulokset kestävät?

Kestopigmentointivärit ovat vesiliukoisia ja värimolekyylit haihtuvat ihon lämmöstä. Tämän takia kestopigmentointivärit eivät pysyy ihossa lopun elämää. Kestopigmentoinnit pysyvät ihossa yksilöllisesti 2–5 vuotta ja haalistuvat pikkuhiljaa ihon uusiutumisen myötä. Pigmentoinnin kestoa voi pidentää ja ylläpitää uusimalla toimenpide muutaman vuoden välein.

Onko kestopigmentoinnille mitään esteitä?

Kestopigmentointi voidaan tehdä perusterveelle ihmiselle. Lääkärin konsultaatiossa voi käydä tarvittaessa, esim. jos reagoi puudutusaineisiin, on diabetes, verenvuototauti ja verenohennuslääkkeet.

Jos huulissa on täyteainetta, voidaan rajaukset pigmentoida puolen vuoden päästä toimenpiteestä.

Pigmentointiaika pitää siirtää, jos on flunssa, aktiivinen herpes (estolääkitys ennen hoitoon tuloa tarpeen), käyttää kortisonivalmistetta sisäisesti tai suunnittelee verenluovutusta lähiaikoina.

Siluetissa pigmentointeja ei tehdä raskauden tai imetyksen aikana, eikä hepatiittia, hiviä tai epilepsiaa sairastaville.

Kenelle suosittelisit kestopigmentointeja?

Suosittelen kulmien pigmentointia kaikille, jotka haluavat korjata kulmiensa muotoa tai mallia, jos kulmakarvat ovat vaaleat tai niitä ole ollenkaan. Kestopigmentointi kulmiin on ”veitsetön kasvojen kohotus”!

Pigmentointi sopii erinomaisesti myös huulten rajojen korjaamiseen ja volyymin lisäämiseen 3D-tekniikan avulla.

Pigmentoinnista hyötyvät myös henkilöt, joille meikkaaminen on vaikeaa tai kestävän meikin tekeminen on haasteellista. Pigmentoinnilla voi korjata kasvoissa olevaa epäsymmetriaa.

Harkitsetko rintaimplantteja - valitse luotettava plastiikkakirurgi

Harkitsetko rintaimplantteja - valitse luotettava plastiikkakirurgi

Rintaimplantit ovat nykyisin hyvin suosittu tapa muokata omaa ulkonäköä. Leikkausta kannattaa harkita rauhassa ja valita yksityisklinikka tarkkaan. Siluetin plastiikkakirurgi Katja Puumanen vastaa usein esitettyihin kysymyksiin rintaimplanttileikkauksista...

Lue lisää »

Siluetti - Rasvaimu ja rasvansiirto

Rasvaimu ja rasvansiirto tuovat avun moneen vaivaan

Paras tulos rasvaimulla saadaan potilaan painonpudotuksen jälkeen, kun vatsaontelon sisäisen rasvan määrä on saatu pienemmäksi. Rasvaimulla voidaan korjata vartalon ongelmakohtia, joihin dieetti ei pure tai jotka aiheuttavat epätasapainoa vartalossa...

Lue lisää »

Siluetti - Nenäleikkaukset ammattitaidolla

Nenäleikkaukset ammattitaidolla

Sairaala Siluetin nenäleikkausten perinteet ulottuvat 1970-luvulle. Siluetti on ollut uranuurtajana Suomalaisten nenäleikkausten koulutuksessa järjestämällä yli 10 nenäleikkauksiin liittyvää kansainvälistä koulutustilaisuutta...

Lue lisää »

Siluetti - Kasvojen kohotus ultraäänellä

Voiko ultraääni kohottaa kasvoja?

Kauneuskirurgia on saanut rinnalleen uusia esteettisiä toimenpiteitä, jotka voivat joissain tapauksissa olla jopa vaihtoehtoja leikkaushoidolle. Toimenpiteen valinnassa kannattaa kääntyä kokeneen asiantuntijan puoleen...

Lue lisää »

Siluetti - Silikoni-implanttien valinta

Silikoni-implantin koko valitaan tarkkaan

Oikein valittu implantti antaa luonnollisen lopputuloksen ja palauttaa potilaan kehokuvan vastaamaan enemmän hänen omaa toivekuvaansa...

Lue lisää »

Siluetti - Kestopigmentointi

Kestopigmentoinnilla luonnollinen lopputulos

Nykyiset pigmentointitekniikat antavat luonnollisen kauniin lopputuloksen...

Lue lisää »

Siluetti - Visia ihoanalyysi

VISIA Ihoanalyysi näyttää ihon todellisen kunnon

VISIA Ihoanalyysin kuvantamismenetelmän ja analyysin avulla saadaan kliiniset mittaustulokset pinnallisen ihon ja ihonalaisen kudoksen kunnosta. Sen avulla voidaan selvittää paras mahdollinen hoito juuri sinun ihollesi...

Lue lisää »

Siluetti - lymfahieronta

Lymfahieronta aktivoi kehon nestekiertoa

Hieronta on turvotusta lievittävää, kehoa ja mieltä rentouttava hoito. Lymfassa hoitoliikkeet ovat hyvin kevyitä ja miellyttäviä, mutta tuloksellisia. Kysymyksiin vastaa lymfahieronnan asiantuntija, Siluetin koulutettu hieroja Selina..

Lue lisää »

Siluetti - Selluliitihoito

Parhaat keinot selluliitin selättämiseen

Pelkillä kotikonsteilla harva onnistuu nujertamaan ”appelsiini-ihon”, jota kertyy erityisesti naisilla alaraajoihin ja pakaroihin. SiluettiSpalla on monia keinoja hoitaa selluliittia. Hoidon voi valita ongelman asteen, omien mieltymysten ja kukkaron mukaan!

Lue lisää »