Voiko ultraääni kohottaa kasvoja?

Kauneuskirurgia on saanut rinnalleen uusia esteettisiä pientoimenpiteitä ja laitehoitoja, jotka voivat joissain tapauksissa olla jopa vaihtoehtoja leikkaushoidolle. Toimenpiteen valinnassa kannattaa kääntyä kokeneen asiantuntijan puoleen.

Ultherapyn® teho perustuu kudosten lämpötilan kohdennettuun nostamiseen ultraäänen avulla.

– Ultherapy®-hoitoa tehdessä koko ajan seurataan, että ultraäänen lämmittävä, ja siten kiinteyttävä vaikutus kohdistuu oikealle tasolle lihaskalvossa ja ihon eri kerroksissa. Lämmön vaikutuksesta lihaskalvo supistuu ja aiheuttaa kohottavan vaikutuksen, ja ihon oma kollageeni- ja elastiinituotanto aktivoituu. Tämän johdosta ihon kimmoisuus ja kunto paranevat, Katja Puumanen kertoo.

Tehokas hoito 35+ ikämuutoksiin

Ultherapy®-laitteella voidaan hoitaa kasvojen, kaulan ja dekolteen lieviä ja keskivaikeita ikääntymismuutoksia. Hoito sopii perusterveelle yli 35-vuotiaalle henkilölle, jonka ikääntymismuutokset ovat korkeintaan keskivaikeita. Hoidon sopivuus arvioidaan yksilöllisesti esteettisiin laitehoitoihin erikoistuneen sairaanhoitajan konsultaatiokäynnillä tai plastiikkakirurgin vastaanotolla.

– Oikein valituille henkilöille Ultherapy® on erittäin hyvä hoito, ja nämä henkilöt ovat hyvin tyytyväinen potilasryhmä, Katja Puumanen toteaa.

Ultherapyn® hoitotulos näyttää luonnolliselta ja tulee esiin vähitellen. Kasvojen ikämuutokset lievittyvät ja ihon kunto paranee. Hoitotuloksen kesto on yksilöllistä, mutta useimmilla potilailla se on yli vuoden, jopa 2–3 vuotta. Uusintakäsittelylle ei ole estettä.

Hoidon jälkeen kasvoilla on yksilöllisesti jonkinasteista kudosten alkuturpeutta 1–2 viikon ajan. Hoitotulos on nähtävissä aikaisintaan kolmen kuukauden kuluttua hoidosta, ja usein se paranee vielä puoleen vuoteen, jopa vuoteen asti.

Etuna nopea toipuminen

Ultherapyn® etuna ihoa kuoriviin ja kiinteyttäviin laserhoitoihin verrattuna on nopea toipumisaika. Ultherapy®-hoidon jälkeen ei liioin tarvita mitään erityistä ihonhoito-ohjelmaa.

– Ultherapy®-hoidon jälkeen iholla voi olla muutaman tunnin kiristävää tunnetta ja tuikkimista voi tuntua useamman viikon ajan. Sen sijaan joidenkin laserhoitojen jälkeen iho kuoriutuu kauttaaltaan ja voimakas punoitus voi kestää kaksi, kolme viikkoakin.

Sarjana tehtäviin muihin kasvojen laitehoitoihin verrattuna Ultherapyn® etu on myös se, että yleensä jo yhdellä hoitokerralla saadaan hyvä tulos.

– Kasvojen kohotusleikkaukset ovat suurehkoja leikkauksia, joihin liittyy selkeästi pidempi toipumisaika ja myös enemmän riskejä, kuin niin sanottuihin non-invasiiviisiin toimenpiteisiin. Leikkaushoidon riskejä ovat esimerkiksi haavatulehdukset, jälkiverenvuodot ja näkyvät arvet. Toisaalta leikkauksilla saavutettavissa olevat tulokset ovat myös näkyvämpiä, Katja Puumanen korostaa.

Hyvä tietää ennen hoitoa

Sairaanhoitajan tai plastiikkakirurgin konsultaatio ennen Ultherapy®-hoitoa on välttämätön. Potilaan tulee aloittaa antiherpeslääkitys hyvissä ajoin ennen hoitovastaanottoa. Myös kipulääkettä on aiheellista ottaa samana päivänä, jona hoito tehdään.

– Maailmalla on tähän mennessä tehty jo 500 000 Ultherapy®-hoitoa, eikä pysyviä haittavaikutuksia hoidosta ole raportoitu, Katja Puumanen kertoo.

Varaa aika Katja Puumasen Ultherapy®-konsultaatioon, Hinta 50 €. Ajanvaraus puhelimitse 010 3246400.


» Lue lisää Ultherapy-hoidosta

Harkitsetko rintaimplantteja - valitse luotettava plastiikkakirurgi

Harkitsetko rintaimplantteja - valitse luotettava plastiikkakirurgi

Rintaimplantit ovat nykyisin hyvin suosittu tapa muokata omaa ulkonäköä. Leikkausta kannattaa harkita rauhassa ja valita yksityisklinikka tarkkaan. Siluetin plastiikkakirurgi Katja Puumanen vastaa usein esitettyihin kysymyksiin rintaimplanttileikkauksista...

Lue lisää »

Siluetti - Rasvaimu ja rasvansiirto

Rasvaimu ja rasvansiirto tuovat avun moneen vaivaan

Paras tulos rasvaimulla saadaan potilaan painonpudotuksen jälkeen, kun vatsaontelon sisäisen rasvan määrä on saatu pienemmäksi. Rasvaimulla voidaan korjata vartalon ongelmakohtia, joihin dieetti ei pure tai jotka aiheuttavat epätasapainoa vartalossa...

Lue lisää »

Siluetti - Nenäleikkaukset ammattitaidolla

Nenäleikkaukset ammattitaidolla

Sairaala Siluetin nenäleikkausten perinteet ulottuvat 1970-luvulle. Siluetti on ollut uranuurtajana Suomalaisten nenäleikkausten koulutuksessa järjestämällä yli 10 nenäleikkauksiin liittyvää kansainvälistä koulutustilaisuutta...

Lue lisää »

Siluetti - Kasvojen kohotus ultraäänellä

Voiko ultraääni kohottaa kasvoja?

Kauneuskirurgia on saanut rinnalleen uusia esteettisiä toimenpiteitä, jotka voivat joissain tapauksissa olla jopa vaihtoehtoja leikkaushoidolle. Toimenpiteen valinnassa kannattaa kääntyä kokeneen asiantuntijan puoleen...

Lue lisää »

Siluetti - Silikoni-implanttien valinta

Silikoni-implantin koko valitaan tarkkaan

Oikein valittu implantti antaa luonnollisen lopputuloksen ja palauttaa potilaan kehokuvan vastaamaan enemmän hänen omaa toivekuvaansa...

Lue lisää »

Siluetti - Visia ihoanalyysi

VISIA Ihoanalyysi näyttää ihon todellisen kunnon

VISIA Ihoanalyysin kuvantamismenetelmän ja analyysin avulla saadaan kliiniset mittaustulokset pinnallisen ihon ja ihonalaisen kudoksen kunnosta. Sen avulla voidaan selvittää paras mahdollinen hoito juuri sinun ihollesi...

Lue lisää »

Siluetti - nanorasvansiirto

Nanorasvansiirto sopii silmänalusten hoitoon

Nanorasvansiirto korjaa ihon väriä ja kimmoisuutta. Tekniikka soveltuu parhaiten kasvoihin, erityisesti tummien silmänalusten ja suunympäryksen pintauurteiden hoitoon...

Lue lisää »

Siluetti - lymfahieronta

Lymfahieronta aktivoi kehon nestekiertoa

Hieronta on turvotusta lievittävää, kehoa ja mieltä rentouttava hoito. Lymfassa hoitoliikkeet ovat hyvin kevyitä ja miellyttäviä, mutta tuloksellisia. Kysymyksiin vastaa lymfahieronnan asiantuntija, Siluetin koulutettu hieroja Selina..

Lue lisää »