Asiakasinformaatio

Siluetti Spa haluaa tarjota kaikille vierailleen mahdollisuuden nautinnolliseen rentoutumiseen rauhallisessa ympäristössä. Kunnioitathan muiden vieraiden yksityisyyttä ja rauhaa.

Matkapuhelimet tulee sulkea tai laittaa äänettömäksi spa-vierailun ajaksi.

Varaukset

Haluamme tehdä päivistäsi Siluetti Spassa täydellisiä, joten suosittelemme varaamaan riittävästi kiireetöntä aikaa spa-vierailulle. Jos tarvitset vinkkejä parkkipaikasta, kerro siitä jo varauksen yhteydessä. Mm. Stockmannin parkkihalli on kätevän etäisyyden päässä Siluetti Spasta.

Saapuminen

Toivomme vieraidemme saapuvan Siluetti Spahan 15 min ennen varattua aikaa, jotta hoitoelämys olisi mahdollisimman rauhallinen ja rentouttava. Mahdolliset myöhästymiset joudumme lyhentämään hoitoajasta. Näin varmistamme kaikkien vieraidemme palvelun sovitun aikataulun mukaisesti.

Lääkärin tai sairaanhoitajan vastaanotot

Ennen varsinaista lääkärin vastaanottoa otetaan valokuvat, joiden avulla vastaanotolla kerrotaan toimenpiteistä ja laaditaan hoitosuunnitelma. Vastaanottokäynnillä saat paljon suullista ja kirjallista tietoa lääkäriltä sekä sairaanhoitajalta.
Kehotamme varaamaan riittävästi aikaa vastaanottokäyntiin. Päivystyspotilaat ovat etusijalla, mikä saattaa joskus viivästyttää vastaanottoaikaa.

Perimme 1.6.2023 lähtien 35€ (sis. ALV 24%) palvelumaksun kaikista lääkärin vastaanottokäynneistä sekä kaikista injektio-, laite- ja laserhoitokäynneistä, lukuunottamatta leikkaushoitoihin sisältyviä jälkitarkastuskäyntejä. Vastaanottojen yhteydessä palvelumaksu on alviton.

Peruutukset

Peruutukset tulee tehdä puhelimitse 24 h ennen varattua aikaa. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista perimme 50 % varatun hoidon hinnasta.

Ikä

Kaikki 16 vuotta täyttäneet ovat tervetulleita vieraiksemme. Alle 16-vuotiaat voivat tulla vanhemman seurassa tai asiasta erikseen sovittaessa.

Terveys

On tärkeää, että kerrot esitietolomakkeessa mahdollisista sairauksista tai allergioista, jotta voimme huomioida asian hoidoissa.

Ajanvaraus kaikkiin palveluihimme toimii normaalisti, huomioiden COVID-19-pandemiaan liittyvät varotoimet. Olettehan yhteydessä etukäteen mikäli teillä on flunssaoireita, jotta voimme sopia uuden ajankohdan ja hoitaa kaikkia asiakkaitamme turvallisesti.

Raskaus

On tärkeää, että kerrot mahdollisesta raskaudestasi, jotta voimme huomioida asian hoidoissamme. Valikoimassamme on myös raskaana oleville sopivia hoitoja.

Ryhmät

Tarjoamme yksilöllisiä hoitokokonaisuuksia erilaisille ja erikokoisille ryhmille. Ryhmävaraukset tulee tehdä ennakkoon parhaan mahdollisen palvelun varmistamiseksi.

Lahjakortit

Voit antaa lahjaksi täydellisiä päiviä ja parempia huomisia. Siluetti Spa-lahjakortti on voimassa 6 kk ostopäivästä. Lahjakortti ei ole vaihdettavissa rahaksi tai hyvitettävissä, eikä sillä ole palautusoikeutta.