BLOGI

Lymfaterapiasta apua turvotukseen

Lymfaterapiasta apua turvotukseen

Lymfaterapialla voidaan tarkoittaa joko manuaalista lymfaterapiaa tai kokonaisvaltaista lymfaterapiaa. Kokonaisvaltaiseen lymfaterapiaan kuuluu manuaalisen käsittelyn lisäksi sidoshoito, tukitekstiilien käyttö sekä ruokavalion optimointi. Siluetissa manuaalista lymfaterapiaa antaa koulutettu lymfaterapeutti.

Tubulaariset rinnat

Tubulaariset rinnat

Yksi rintojen kehityshäiriöistä on ns. tubulaarinen eli putkirinta, jossa rinta on muodoltaan putkimainen, usein roikkuva, rauhaskudosta on vähän ja nännipiha on laaja verrattuna muun rinnan kokoon. Putkirintaisuutta on eri vaikeusasteita.

Kasvojen kohotus

Rintaimplantit - ongelmat ja seurantatarve sekä implanttien vaihtaminen

Rintasyöpä on naisten yleisin syöpä ja joka kahdeksas suomalaisnainen sairastuu elämänsä aikana siihen. Rintaimplanttien ei ole todettu lisäävän rintasyövän syntyriskiä, mutta implantti ei myöskään vähennä riskiä. Siksi myös rintaimplanttipotilaan on tärkeää olla seurannassa rintasyövän varalta.

Kasvojen kohotus

Kasvojenkohotus suunnitellaan aina yksilöllisesti

Kasvojenkohotusta suunniteltaessa huomioidaan asiakkaan yleinen terveystilanne, ihon kunto ja elämäntavat sekä tietysti toiveet. Näiden pohjalta asiakkaille tehdään yksilöllinen suunnitelma parhaiden tulosten saamiseksi.

Retinoli on ihonhoidon ykkönen

Retinoli on ihonhoidon ykkönen

Retinoli ja muut A-vitamiinin johdannaiset ovat tällä hetkellä suosituimpia ihonhoidon tehoaineita ja syystä. Retinoli on yksi harvoista tehoaineista, jonka teho on tieteellisesti todistettu.

Kemiallinen kuorinta ikääntyvälle iholle

Kemiallinen kuorinta heleyttää ihoa ja hidastaa ikääntymisen merkkejä kasvoilla

Hoidot ovat oivallisia ikääntymisen merkkien hidastamiseen ja niillä voidaan heleyttää ja kirkastaa ihoa.

Laserhoidosta apua pigmenttimuutoksiin

Laserhoidosta apua pigmenttimuutoksiin

Pigmenttimuutokset voivat olla synnynnäisiä, kuten esimerkiksi pisamat ja syntymämerkit. Ikä, hormonitoiminnan muutokset, kuten raskaus ja ehkäisymenetelmät sekä UV-säteily aiheuttavat pigmenttimuutoksia.

Abdominoplastialeikkaus korjaa vatsanpeitteet ja muotoilee vatsan

Abdominoplastia korjasi vatsalihasten erkauman ja palautti normaalin vartalon

Abdominoplastia-leikkaus oli ainoa keino korjata pahoin erkaantuneet vatsalihakset ja niiden toiminnallisuus sekä keskivartalon muoto.

Abdominoplastialeikkaus korjaa vatsanpeitteet ja muotoilee vatsan

Abdominoplastialeikkaus korjaa vatsanpeitteet ja muotoilee vatsan

Raskauksien tai ylipainon aiheuttaman suorien vatsalihasten erkaantuman näkyvin oire on pullottava vatsan muoto. Kyse on kuitenkin paljon muusta kuin vain esteettisestä haitasta. Erkaantuneet vatsalihakset eivät tue kunnolla keskivartaloa, vaan aiheuttavat selkäkipuja ja vatsan pullottava muoto voi haitata liikuntaharrastuksia.

Arpineulaushoito häivyttää häiritsevät arvet iholta

Arpineulaushoito häivyttää häiritsevät arvet iholta

Haavojen ja leikkausten aiheuttamilta arvilta ei kukaan täysin välty. Raskausarvet tai sektioarpi vatsalla voivat olla muisto vauvan syntymästä, mutta jos arpi kiristää tai on esteettisesti häiritsevä, ei siitä tarvitse kärsiä.

Rintojenpienennysleikkaus parantaa kokonaisvaltaisesti elämänlaatua

Rintojenpienennysleikkaus parantaa kokonaisvaltaisesti elämänlaatua

Liian suuret ja painavat rinnat voivat aiheuttaa sekä fyysistä että henkistä haittaa. Rintojenpienennysleikkaukseen tulevat potilaat kärsivät usein niska-hartiaseudun ja selän kivuista sekä päänsärystä. Suuret rinnat voivat haitata myös liikuntaharrastuksia ja herättää epätoivottua huomiota.

Cutera Titan ihon kiinteyttämiseen

Cutera®Titan™-hoito avuksi kasvojen ja leuan alueen kiinteyttämiseen

Hamsteripussit, heltta, kaksoisleuka. Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Iän myötä iho löystyy, ja kudoksen väheneminen kasvoissa näkyy varsinkin kasvojen alaosassa. Kasvojen ja leuan alueen kiinteytykseen on monta konstia kevyistä laserhoidoista kasvojen kohotukseen. Alkavissa ikämuutoksissa on helpointa turvautua laitehoitoihin.

Rasvansiirto tuo kasvoille nuorekasta ja luonnollista täyteläisyyttä

Rasvansiirto tuo kasvoille nuorekasta ja luonnollista täyteläisyyttä

Ikääntymisen myötä kasvojen piirteissä tapahtuu muutoksia, sillä ihon kimmoisuus vähenee ja kasvoilta häviää ihonalaista rasvaa.Kasvojen nuorekkaan täyteläisiä piirteitä voidaan auttaa säilymään kasvojen rasvansiirrolla. Päiväkirurgisesti tehdyllä toimenpiteellä saadaan pitkäkestoisempia vaikutuksia kuin pistoshoidoilla – hyödyt voivat kestää jopa useita vuosia.

Nauti kesäauringosta ihoa varjellen

Nauti kesäauringosta ihoa varjellen

Aurinkoa on kiittäminen monesta hyvästä asiasta. Kesäinen auringonvalo piristää ja hellii lämmöllään. Auringonvalo on luontainen D-vitamiinin lähde, joten se tekee hyvää myös keholle. Auringonvalosta voi nauttia turvallisesti, kun muistaa suojautua siltä riittävän hyvin.

Karvanpoiston menetelmät

Karvanpoiston monet keinot: vahaus, sokerointi ja laser

Lämpimät ja aurinkoiset päivät ovat täällä, kuten myös auringossa kuultavat ja hihattomissa paidoissa esille pyrkivät ihokarvat. Karvasodan dramaattisin vuodenaika on siis käsillä, ja tähän blogiin onkin koottu useimmin kysyttyjä kysymyksiä karvanpoistosta.

Pistoshoidot kasvojen ikääntymismuutosten hoidossa

Pistoshoidot kasvojen ikääntymismuutosten hoidossa

Kasvojen pistoshoidot ovat yhä suositumpia. Botuliinitoksiinin ja täyteaineiden eroista liikkuu kuitenkin paljon väärää tietoa – lue blogistamme, mitä plastiikkakirurgimme Katja Puumanen kirjoittaa turvallisista pistoshoidoista.

Valmista ihosi kesään

Valmista ihosi kesään!

Keväisessä auringonpaisteessa havahdumme usein kiinnittämään talven jäljiltä huomiota ihoon. Auringonvalon lisätessä ihon luontaista D-vitamiinin tuotantoa alkaa ihon kuivuus talven jälkeen hiljalleen helpottaa, mutta myös erilaiset ihovirheet tulevat paremmin näkyviin.

Innopen - mesoterapia ja mikroneulaus

Mesoterapia ja mikroneulaus ihonhoidossa

Mesoterapia, mikroneulaus, mesorullat ja neulauskynät ovat jatkuvasti esillä blogeissa, lehdissä ja mainoksissa. Asiaan vihkiytymättömillä saattavat neulaushoidon käsitteet mennä sekaisin, eikä ihme.

Minnan rintaimplanttileikkaus - Osa 3. Leikkauksen jälkeen

Minnan rintaimplanttileikkaus - Osa 3. Leikkauksen jälkeen

Minna kävi Siluetissa rintaimplanttileikkauksessa loppuvuonna 2018. Leikkaukseen Minna halusi, sillä rinnat olivat muuttuneet lastensaannin ja imetyksen myötä.

Minnan rintaimplanttileikkaus - Osa 2. Leikkaus

Minnan rintaimplanttileikkaus - Osa 2. Leikkaus

Minna mietti pitkään rintojen suurennusta implanttien avulla. Aika leikkaukselle oli lopulta oikea, kun perheen lapsiluku oli täynnä

Minnan rintaimplanttileikkaus ennen operaatiota

Minnan rintaimplanttileikkaus - Osa 1. Ennen leikkausta

Minna alkoi harkita rintaimplanttileikkausta, kun oli lopettanut ensimmäisen lapsensa imetyksen. Lue blogistamme, miten Minna valmistautui operaatioon...

Rintaleikkaukset kysymyksiä

Viisi usein kysyttyä kysymystä rintaleikkauksista

Totta vai tarua? Kysyimme Siluetin plastiikkakirurgian erikoislääkäri Katja Puumaselta vastaukset viiteen usein kysyttyyn kysymykseen koskien rintaleikkauksia.

Talvi-iho kuntoon

Talvi-ihon hoito

Meillä Pohjoismaalaisilla iho kärsii usein kuivuudesta. Ihomme kunto muuttuu jonkun verran vuodenaikojen mukaan; kesällä se saattaa rasvoittua hieman enemmän, kun ilma on kosteampi ja lämpimämpi...