BLOGI

Cutera Titan ihon kiinteyttämiseen

Cutera®Titan™-hoito avuksi kasvojen ja leuan alueen kiinteyttämiseen

Hamsteripussit, heltta, kaksoisleuka. Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Iän myötä iho löystyy, ja kudoksen väheneminen kasvoissa näkyy varsinkin kasvojen alaosassa. Kasvojen ja leuan alueen kiinteytykseen on monta konstia kevyistä laserhoidoista kasvojen kohotukseen. Alkavissa ikämuutoksissa on helpointa turvautua laitehoitoihin.

Rasvansiirto tuo kasvoille nuorekasta ja luonnollista täyteläisyyttä

Rasvansiirto tuo kasvoille nuorekasta ja luonnollista täyteläisyyttä

Ikääntymisen myötä kasvojen piirteissä tapahtuu muutoksia, sillä ihon kimmoisuus vähenee ja kasvoilta häviää ihonalaista rasvaa.Kasvojen nuorekkaan täyteläisiä piirteitä voidaan auttaa säilymään kasvojen rasvansiirrolla. Päiväkirurgisesti tehdyllä toimenpiteellä saadaan pitkäkestoisempia vaikutuksia kuin pistoshoidoilla – hyödyt voivat kestää jopa useita vuosia.

Nauti kesäauringosta ihoa varjellen

Nauti kesäauringosta ihoa varjellen

Aurinkoa on kiittäminen monesta hyvästä asiasta. Kesäinen auringonvalo piristää ja hellii lämmöllään. Auringonvalo on luontainen D-vitamiinin lähde, joten se tekee hyvää myös keholle. Auringonvalosta voi nauttia turvallisesti, kun muistaa suojautua siltä riittävän hyvin.

Karvanpoiston menetelmät

Karvanpoiston monet keinot: vahaus, sokerointi ja laser

Lämpimät ja aurinkoiset päivät ovat täällä, kuten myös auringossa kuultavat ja hihattomissa paidoissa esille pyrkivät ihokarvat. Karvasodan dramaattisin vuodenaika on siis käsillä, ja tähän blogiin onkin koottu useimmin kysyttyjä kysymyksiä karvanpoistosta.

Pistoshoidot kasvojen ikääntymismuutosten hoidossa

Pistoshoidot kasvojen ikääntymismuutosten hoidossa

Kasvojen pistoshoidot ovat yhä suositumpia. Botuliinitoksiinin ja täyteaineiden eroista liikkuu kuitenkin paljon väärää tietoa – lue blogistamme, mitä plastiikkakirurgimme Katja Puumanen kirjoittaa turvallisista pistoshoidoista.

Valmista ihosi kesään

Valmista ihosi kesään!

Keväisessä auringonpaisteessa havahdumme usein kiinnittämään talven jäljiltä huomiota ihoon. Auringonvalon lisätessä ihon luontaista D-vitamiinin tuotantoa alkaa ihon kuivuus talven jälkeen hiljalleen helpottaa, mutta myös erilaiset ihovirheet tulevat paremmin näkyviin.

Innopen - mesoterapia ja mikroneulaus

Mesoterapia ja mikroneulaus ihonhoidossa

Mesoterapia, mikroneulaus, mesorullat ja neulauskynät ovat jatkuvasti esillä blogeissa, lehdissä ja mainoksissa. Asiaan vihkiytymättömillä saattavat neulaushoidon käsitteet mennä sekaisin, eikä ihme.

Minnan rintaimplanttileikkaus - Osa 3. Leikkauksen jälkeen

Minnan rintaimplanttileikkaus - Osa 3. Leikkauksen jälkeen

Minna kävi Siluetissa rintaimplanttileikkauksessa loppuvuonna 2018. Leikkaukseen Minna halusi, sillä rinnat olivat muuttuneet lastensaannin ja imetyksen myötä.

Minnan rintaimplanttileikkaus - Osa 2. Leikkaus

Minnan rintaimplanttileikkaus - Osa 2. Leikkaus

Minna mietti pitkään rintojen suurennusta implanttien avulla. Aika leikkaukselle oli lopulta oikea, kun perheen lapsiluku oli täynnä

Minnan rintaimplanttileikkaus ennen operaatiota

Minnan rintaimplanttileikkaus - Osa 1. Ennen leikkausta

Minna alkoi harkita rintaimplanttileikkausta, kun oli lopettanut ensimmäisen lapsensa imetyksen. Lue blogistamme, miten Minna valmistautui operaatioon...

Rintaleikkaukset kysymyksiä

Viisi usein kysyttyä kysymystä rintaleikkauksista

Totta vai tarua? Kysyimme Siluetin plastiikkakirurgian erikoislääkäri Katja Puumaselta vastaukset viiteen usein kysyttyyn kysymykseen koskien rintaleikkauksia.

Talvi-iho kuntoon

Talvi-ihon hoito

Meillä Pohjoismaalaisilla iho kärsii usein kuivuudesta. Ihomme kunto muuttuu jonkun verran vuodenaikojen mukaan; kesällä se saattaa rasvoittua hieman enemmän, kun ilma on kosteampi ja lämpimämpi...