Cutera Laser Genesis ihon ulkonäön hoitoon

Cutera Laser Genesis ihon ulkonäön hoitoon

Laser Genesis on kiinteämpää, kuulaampaa ja sisältä päin paremmin voivaa ihoa tavoitellessa tekemistämme hoidoista ehdoton ykkönen. Laser Genesis sopii hoidoksi kaikille ikään, ihotyyppiin tai ihon ongelmiin katsomatta. Laser Genesiksen ylivoimainen etu on tehokkuus ja näin ollen tuloksellisuus eikä hoidon suosiota vähennä ainakaan se, että hoito voidaan tehdä vaikka lounastunnilla sillä hoidolla ei juurikaan ole toipumisaikaa.

Laser Genesiksellä voidaan hoitaa useita kasvojen ihon ongelmia. Ensisijaisesti Laser Genesiksellä hoidetaan ihon värimuutoksia ja punoitusta. Hoito tasapainottaa talirauhasten toimintaa ja helpottaa aknen oireita, olivat syyt sitten hormonaalisia tai tulehduksellisia. Hoidon avulla voidaan myös pienentää ihohuokosia. Pidemmillä sarjahoidoilla voidaan myös häivyttää aknearpia sekä pinnallisia juonteita.

Laser Genesis tuhoaa veren hemoglobiinia, joka aiheuttaa punaisuutta. Ruusufinnin ja perioraalidermatiitin eli suunympärysihottuman hoidossa Laser Genesiksellä on hoidettu Siluetissa asiakkaita sarjahoidoilla, joiden johdosta lääkitys voidaan jopa jättää kokonaan pois. Myös lehahtelu ja yleinen punoitus kasvoilla vähenee Laser Genesis -hoitokertojen myötä. Hoitava laser tunkeutuu syvälle kudoksiin ja aiheuttaa myös kollageeni- ja elastiinisäikeiden kasvun kiihtymistä, joten hoidoilla saadaan aikaan ihon kiinteytymistä. Hoito sopii kaikille ikään katsomatta ennaltaehkäisevänä kiinteytyshoitona. Ihon nuorekkuuden säilyttämiseksi paras vaihtoehto ovat kevytlaserhoidot kuten Laser Genesis sekä maltilliset, kevyesti invasiiviset hoidot kuten mikroneulaus ja erilaiset pistoshoidot yhdistettynä.

Miltä Laser Genesis-hoito tuntuu?

Moni ajattelee laserhoito-sanan kuultuaan Sinkkuelämää-sarjan Samanthaa. Punoittava, ihonsa pintakerroksen menettänyt kaunotar ei anna houkuttelevaa kuvaa laserhoidoista. Laser Genesis on niin sanottu kevytlaser, eikä hoidossa ole juurikaan toipumisaikaa. Hoito tuntuu kasvoilla lämpimänä ja paikoin kevyesti kuumottavana hoitona. Hoitoon ei tarvita puudutteita tai särkylääkkeitä. Moni kokee hoidon enemmän mukavana ja rauhoittavana kuin epämiellyttävänä. Laser Genesis -hoidossa laser ei lävistä ihoa missään vaiheessa, joten satunnaista pientä ja paikoitellen olevaa punoitusta lukuun ottamatta iho on hoidon jälkeen hyvin rauhallinen. Hoidon alussa tehdään timanttihionta ja laserhoidon jälkeen kasvojen punoitusta rauhoitetaan viilentävällä naamiolla.

Suosittelen Laser Genesistä asiakkaille jatkuvaksi hoidoksi kasvohoidon tapaan. Hoito on ehdoton suosikkini ihan siitäkin syystä että miltei jokainen asiakas palaa takaisin uusimaan hoidon, useimmat säännöllisin väliajoin! Mahdollisten isompien ongelmien hoidossa on hyvä ottaa alkuun kolmen kerran sarjahoito kuukauden välein ja jatkaa hoitoa sen jälkeen säännöllisin, muutaman kuukauden väliajoin. Hoito on turvallinen ja sitä voi toistaa vaikka jatkuvasti kuukauden välein. Laserhoidot ovat kuitenkin auringonvalolle herkistäviä eikä hoitoja suositella tehtäväksi keskellä kesää tai ennen aurinkomatkoja. Myöskään raskaana oleville ei laserhoitoja tehdä. Hoidon sopivuus varmistetaan jokaisen hoitokerran alussa aina yksilöllisesti.

Laser Genesis-hoidon voi varata suoraan ilman konsultaatiota. Mikäli hoidon sopivuus kuitenkin askarruttaa, voi hoitoa ennen varata erillisen konsultaatiokerran.

Laser genesis kasvoille 280€/kerta tai 750€/kolmen kerran sarjahoito
Laser genesis kasvoille ja kaulalle 348€/kerta


Varaa aika Laser Genesikseen