Cutera®Titan™-hoito avuksi kasvojen ja leuan alueen kiinteyttämiseen

Cutera Titan ihon kiinteyttamiseen

Samira

Kosmetologi

Hamsteripussit, heltta, kaksoisleuka. Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Iän myötä iho löystyy, ja kudoksen väheneminen kasvoissa näkyy varsinkin kasvojen alaosassa. Kasvojen ja leuan alueen kiinteytykseen on monta konstia kevyistä laserhoidoista kasvojen kohotukseen. Alkavissa ikämuutoksissa on helpointa turvautua laitehoitoihin. Esimerkiksi Cutera®Titan™-laitteella on saatu erityisen hyviä hoitotuloksia kasvojen ja leuan alueen kiinteyttämisessä. Cutera®Titan™-hoidon toipumisaika on nolla, joten tämän hoidon voi hyvin tehdä keskellä viikkoa tai vaikka lounastunnilla!

Cutera®Titan™ on turvallista infrapunavaloa, joka lämmittää ihon syvempää kerrosta, dermistä. Lämpö stimuloi kollageenin uusiutumista, mikä kiinteyttää ihoa. Hoito tuntuu lyhyenä kuumotuksena iholla. Lämpö on enemmän miellyttävää kuin pistävän kuumaa. Hoidon jälkeen iholla voi esiintyä punoitusta ja turvotusta, joka häviää yleensä muutamassa tunnissa. Ensimmäiset hoidon vaikutukset ovat nähtävillä yleensä heti hoidon jälkeen. Kaikki hoidon tulokset tulevat näkyviin asteittain noin kolmessa kuukaudessa, kun uutta kollageenia muodostuu ja iho kiinteytyy.

Kenelle Cutera®Titan™ -hoito sopii?

Hoito sopii kaikille ihotyypeille, sekä miehille että naisille. Parhaimmat tulokset hoidolle saadaan, kun ihon ikämuutokset kasvoilla ovat vielä lieviä. Alkavien ikämuutosten hoidossa Cutera®Titan™ on ylivoimainen ykkönen. Suosittelen tätä hoitoa aina kolmen kerran sarjana parhaan tuloksen saamiseksi. Cutera®Titan -hoitoa ei tehdä raskaana oleville. Herpes ja ruusufinni saattavat aktivoitua tästä hoidosta, kuten kaikista voimavalohoidoista. Herpeksen estolääkitys on hyvä ottaa ennen hoitoa.

Pidän Cutera®Titan™:sta kiinteyttävänä hoitona erityisen paljon sillä hoidolla saa aikaan näkyviä tuloksia. Siluetin kosmetologit kertovat mielellään lisää kiinteyttävistä hoidoista Siluetti-konsultaatiossa.


Varaa aika Siluetti konsultaatioon