Cutera®Titan™-hoito avuksi kasvojen ja leuan alueen kiinteyttämiseen

Cutera Titan ihon kiinteyttamiseen

Hamsteripussit, heltta, kaksoisleuka. Iholöysyyden ilmenemismuodoille on monta lempinimeä. Iän myötä iho löystyy sekä kasvoilta katoaa luonnollista volyymia rasvan vähenemisen seurauksena. Ikämuutokset näkyvät helpoiten varsinkin kasvojen alaosassa. Kasvojen ja leuan alueen kiinteytykseen on monta konstia kevyistä laserhoidoista kirurgiseen kasvojen kohotukseen. Alkavissa ikämuutoksissa on helpointa turvautua laitehoitoihin. Esimerkiksi Cutera®Titan™-laitteella on saatu erityisen hyviä hoitotuloksia kasvojen ja leuan alueen kiinteyttämisessä. Cutera®Titan™-hoidolla ei ole toipumisaikaa, joten tämän hoidon voi hyvin tehdä keskellä viikkoa tai vaikka lounastunnilla.

Cutera®Titan™ on turvallista infrapunavaloa, joka lämmittää ihon syvempää kerrosta, dermistä. Lämpö stimuloi kollageenin uusiutumista, mikä kiinteyttää ihoa. Hoito tuntuu lyhyenä kuumotuksena iholla. Lämpö on enemmän miellyttävää kuin pistävän kuumaa. Hoidon jälkeen iholla voi esiintyä punoitusta ja turvotusta, joka häviää yleensä muutamassa tunnissa. Ensimmäiset hoidon vaikutukset ovat nähtävillä yleensä heti hoidon jälkeen. Kaikki hoidon tulokset tulevat näkyviin asteittain noin kolmessa kuukaudessa, kun uutta kollageenia muodostuu ja iho kiinteytyy.

Kenelle Cutera®Titan™ -hoito sopii?

Hoito sopii kaikille ihotyypeille, sekä miehille että naisille. Parhaimmat tulokset hoidolle saadaan, kun ihon ikämuutokset kasvoilla ovat vielä lieviä. Alkavien ikämuutosten hoidossa Cutera®Titan™ on hyvä ja turvallinen vaihtoehto. Suosittelen tätä hoitoa aina kolmen kerran sarjana parhaan tuloksen saamiseksi. Cutera®Titan -hoitoa ei tehdä raskaana oleville. Herpes ja ruusufinni saattavat aktivoitua tästä hoidosta, kuten kaikista voimavalohoidoista. Herpeksen estolääkitys on hyvä ottaa ennen hoitoa.

Pidän Cutera®Titan™:sta kiinteyttävänä hoitona erityisen paljon sillä hoidolla saa aikaan näkyviä tuloksia. Siluetin asiantuntijat kertovat mielellään lisää kiinteyttävistä hoidoista Siluetti-konsultaatiossa.


Varaa aika Siluetti konsultaatioon