Dermaclear - Ihonpuhdistuksen tulevaisuus on täällä!

Dermaclear - Ihonpuhdistuksen tulevaisuus on täällä!

Siluetti esittelee ensimmäisenä Suomessa DermaClear®-kasvojen laitehoidon.

Ainutlaatuinen, 360 astetta pyörivä Vortex-hoitopää yhdistettynä imutehoon mahdollistaa syväpuhdistuksen ja epäpuhtauksien poiston. Samalla aktiivisesti vaikuttavat tehoaineet imeytetään ihoon. 3-in1-hoitokokonaisuus syväpuhdistaa, ravitsee ja kosteuttaa ihoa. Hoitonesteen antioksidantit auttavat ihoa suojautumaan saasteilta ja muilta ympäristön epäpuhtauksilta.

Hoidon ensimmäisessä vaiheessa iho valmistellaan epäpuhtauksien poistoa varten. Perusteellinen glykolihappopohjainen kuorinta poistaa kuollutta ihosolukkoa hellävaraisesti. Kuorintavaiheen jälkeen syväpuhdistava imu irroittaa epäpuhtauksia syvältä ihosta salisyylihapon avulla ärsyttämättä ihoa. Kolmannen hoitovaiheen ravitseva, nikotiiniamidia sisältävä hoitoneste imeytetään ihoon pyörivän hoitopään avulla. Hoitopää mahdollistaa suojaavan ja kosteuttavan hoitonesteen optimaalisen imeytyvyyden. Iho jää pehmeäksi, puhtaaksi ja kirkkaaksi pitkäksi aikaa.

DermaClear on erinomainen hoito sellaisenaan mutta se on myös lostava vaihtoehto kun tahdot valmistella ihosi esim. laser- tai mikroneulaushoitoja varten. Iho on puhtaampi ja pehmeämpi jo yksittäisen hoitokerran jälkeen. Tukkeutuneen ja epäpuhtaan ihon hoitoon suositellaan kolmen kerran sarjahoitoa kuukauden välein. DermaClear-hoito sopii kaikille ihotyypeille.

DermaClear kasvoille ja kaulalle 185€/ kerta tai 480€/kolmen kerran sarjahoito.


Varaa aika