Kaulan ja rintakehän hoidot

eMatrix Sublative™

- Ihon pintaa silottava radiotaajuushoito

Kaulan ja decoltee-alueen ihon pinnan nuorekkuutta ja tasaisuutta palauttava laitehoito juonteisiin ja ryppyihin. Radiotaajuushoidon lämpöenergia stimuloi ihon dermiksen kollageeni- ja elastiinisäikeitä. Suosittelemme kolmen kerran sarjahoitona, hoitovälinä 1 kk. Lyhyt toipumisaika. Hoitotuloksena näkyvästi kiinteämpi ja sileämpi iho.

3 krt 2190 €

60 min880€


Varaa aika


Botuliini-pistoshoito ihon ikämuutoksille

Kaula paljastaa ihon ikämuutokset armottomasti. Kasvojen ja kaulan ihoa kannattaakin hoitaa kokonaisuutena. Botuliini-pistoshoito häivyttää kaulan juonteita kauniisti. Hoitotulos kestää kuukausia.

60 min755€


Varaa aika


Siluetti Innopen™ Treatment

- Ihoa kosteuttava mikroneulashoito

Ihon mikroverenkiertoa ja aineenvaihduntaa vilkastuttava mikroneulaushoito sopii hyvin kaulan ja rintakehän iholle. Hoidon aluksi iholle tehdään syväpuhdistus. Innopen hoito stimuloi ihon kiinteytymistä ja vie tehoaineet ihon pintaa syvemmälle. Hoito tuntuu pienenä nipistelynä iholla. Hoitotulos näkyy ja tuntuu ihon sileytenä ja kiinteytenä.

Lue lisää mikroneulaushoidosta

60 min495€(3 krt)


Varaa aika


Laser Genesis: väri- ja ikämuutoksia hoitava laserhoito

Kaulan ja decoltee-alueen iho altistuu valolle ja paljastaa ikääntymisen merkit usein jo ennen kasvojen ihoa. Laser Genesis parantaa ihon luonnollista aineenvaihduntaa, hapenottokykyä ja solu-uusiutumista. Tuloksena tasaisemman värinen, sileämpi ja kiinteämpi iho. Ihosi kuntoa ylläpitävänä hoitona suosittelemme sarjahoitoa, kerran kuussa.

3 krt 750 €

60 min295


Varaa aika


Belotero revive

Syväkosteuttava pistoshoito kasvojen, kaulan tai rintakehän iholle. Belotero Reviven ainutlaatuinen koostumus on yhdistelmä hyaluronihappoa ja glyserolia. Hoito syväkosteuttaa, kohottaa, virkistää ja heleyttää ihoa tehokkaasti.

60 min515


Varaa aika


Ihon kiinteytys laserhoidolla (Cutera Titan)

Cutera® Titan™ on turvallista infrapunavaloa, joka lämmittää ihon syvempää kerrosta, dermistä. Lämpö stimuloi kollageenin uusiutumista ja näin kiinteyttää ihoa. Toimenpide sopii lähtökohtaisesti kaikille ihotyypeille, kaikenikäisille miehille ja naisille. Erityisen hyviä hoitotuloksia on saatu alakasvojen hoidossa.

Cutera® Titan™ hoitoa voidaan tehdä eri ihoalueille; kasvoihin, kaulalla ja leuan alle. Joillekin jo yksi ihoa kiinteyttävä hoitokerta antaa näkyviä tuloksia. Useimmilla hoitokerroilla tulokset näkyvät asteittain 3-6 kk kuluessa hoidosta, kun uutta kollageenia muodostuu ja iho kiinteytyy. Ihoa kiinteyttävä hoito tuntuu lyhyenä kuumotuksena iholla, mutta muuten hoito on kivuton.

Titan hoito voi olla ratkaisu ihon ulkonäön parantamiseen ilman leikkausta, pitkää toipilasaikaa tai injektioita. Välittömästi ihoa kiinteyttävän titan hoidon jälkeen hoidetulla alueella voi esiintyä punoitusta ja lievää turvotusta. Oireet häviävät yleensä muutamassa tunnissa.

Arvion toimenpiteen sopivuudesta tekee Siluetin laserhoitojen ammattilainen. Palveluvalikoimassamme on ihon kiinteyttämiseen myös muita vaihtoehtoja, joista voi kysyä tarkemmin Siluetti konsultaatiossa tai lääkärin vastaanotolla.

Hoito alkaa konsultaatiolla, jolla varmistetaan hoidon sopivuus.

1 hoitokerta: 700 €
3 hoitokertaa: 1800 €


Sarjahoito

Hoitosarja on käytettävä 12 kuukauden kuluessa sarjan ostopäivästä. Päätös sarjahoidosta tulee tehdä ennen hoitojakson aloittamista. Yksittäisiä hoitokertoja ei voi jälkeenpäin muuttaa sarjahoidoksi.

Kesken jäänyt sarjahoito voidaan sarjahoidon voimassaoloaikana muuttaa kertahoidoiksi. Tällöin asiakkaalta veloitetaan kertahoitojen kustannus sekä käsittelypalkkio 20 €. Jäljelle jääneestä summasta tehdään lahjakortti, jonka voi käyttää mihin tahansa muuhun Siluetin hoitoon tai tuotteeseen 6 kk kuluessa. Lahjakortti on henkilökohtainen, eikä sitä vaihdeta rahaksi.