Kaulan ja rintakehän hoidot

eMatrix Sublative

- Ihon pintaa silottava radiofrekvenssihoito

Kaulan ja decoltee-alueen ihon pinnan nuorekkuutta ja tasaisuutta palauttava laitehoito juonteisiin ja ryppyihin. Radiofrekvenssihoidon lämpöenergia stimuloi ihon dermiksen kollageeni- ja elastiinisäikeitä. Suosittelemme kolmen kerran sarjahoitona, hoitovälinä 1 kk. Lyhyt toipumisaika. Hoitotuloksena näkyvästi kiinteämpi ja sileämpi iho.

3 krt 2190 €

60 min880


Varaa aika


Botuliini-pistoshoito ihon ikämuutoksille

Kaula paljastaa ihon ikämuutokset armottomasti. Kasvojen ja kaulan ihoa kannattaakin hoitaa kokonaisuutena. Botuliini-pistoshoito häivyttää kaulan juonteita kauniisti. Hoitotulos kestää kuukausia.

60 min755


Varaa aika


Siluetti Innopen Treatment

- Ihoa kosteuttava mikroneulashoito

Ihon mikroverenkiertoa ja aineenvaihduntaa vilkastuttava mikroneulaushoito sopii hyvin kaulan ja rintakehän iholle. Hoidon aluksi iholle tehdään syväpuhdistus. Innopen hoito stimuloi ihon kiinteytymistä ja vie tehoaineet ihon pintaa syvemmälle. Hoito tuntuu pienenä nipistelynä iholla. Hoitotulos näkyy ja tuntuu ihon sileytenä ja kiinteytenä.

Lue lisää mikroneulaushoidosta

60 min495 (3 krt)


Varaa aika


Laser Genesis: väri- ja ikämuutoksia hoitava laserhoito

Kaulan ja decoltee-alueen iho altistuu valolle ja paljastaa ikääntymisen merkit usein jo ennen kasvojen ihoa. Laser Genesis parantaa ihon luonnollista aineenvaihduntaa, hapenottokykyä ja solu-uusiutumista. Tuloksena tasaisemman värinen, sileämpi ja kiinteämpi iho. Ihosi kuntoa ylläpitävänä hoitona suosittelemme sarjahoitoa, kerran kuussa.

3 krt 750 €

60 min295


Varaa aika
Sarjahoito

Hoitosarja on käytettävä 12 kuukauden kuluessa sarjan ostopäivästä. Päätös sarjahoidosta tulee tehdä ennen hoitojakson aloittamista. Yksittäisiä hoitokertoja ei voi jälkeenpäin muuttaa sarjahoidoksi.

Kesken jäänyt sarjahoito voidaan sarjahoidon voimassaoloaikana muuttaa kertahoidoiksi. Tällöin asiakkaalta veloitetaan kertahoitojen kustannus sekä käsittelypalkkio 20 €. Jäljelle jääneestä summasta tehdään lahjakortti, jonka voi käyttää mihin tahansa muuhun Siluetin hoitoon tai tuotteeseen 6 kk kuluessa. Lahjakortti on henkilökohtainen, eikä sitä vaihdeta rahaksi.