Siluetti SPA ja asiakaspalvelu palvelee teitä klo 10-18 ajalla 22.7.-2.8.

Hyvää kesää toivottaen,

Siluetti SPA:n henkilökunta

Siluetti - kauneusleikkaukset, kauneushoidot ja spa-hoidot
Siluetti - Rintaleikkaukset
Siluetti - Kasvojen muotoilu
Siluetti - Vartalon muotoilu

Esteettistä ja korjaavaa ulkonäkökirurgiaa vuosikymmenten kokemuksella

Siluetin toiminta-ajatuksena on edistää asiakkaidensa elämänlaatua. Tarjoamme ainoana suomalaisena yrityksenä plastiikkakirurgian ja esteettisten hoitojen lisäksi ylellisiä spa-palveluita.

    Arvomme ovat:
  • 1. Rehellisyys ja avoimuus
  • 2. Lähimmäisen arvostaminen ja yksilöllisyys
  • 3. Kehittyminen ihmisenä ja ammattilaisena

Miksi valita Siluetti?

Siluetti on suomalainen perheyritys, jolla on vuosikymmenten kokemus plastiikkakirurgian edelläkävijänä, kehittäjänä ja kouluttajana. Asiantuntevat ja kokeneet plastiikkakirurgimme ovat alansa parhaimmistoa. Tarjoamme jokaiselle asiakkaallemme yksilöllistä ja monipuolista palvelua ulkonäköön liittyvissä kysymyksissä.

Siluetin vahvuuksia ovat korkeatasoiset erikoislääkäripalvelut, uusin teknologia ja asiakkaan toiveisiin perusteellisesti paneutuva yksilöllinen palvelu. Kokeneet plastiikkakirurgimme tekevät esteettisiä korjausleikkauksia, kuten kasvojen kohotuksia, nenä- ja silmäluomileikkauksia, sekä vartaloa ja rintoja muotoilevia leikkauksia.

Siluetissa on myös laaja tarjonta tuloksellisia esteettisiä hoitoja kasvoille ja vartalolle. Parhaiden lopputulosten saavuttamiseksi asiantuntijamme suunnittelevat esteettiset hoidot aina yksilöllisesti.

Yritykselle on myönnetty ainoana Suomessa Amerikkalainen QUAD A-laatuluokitus, joka takaa korkealuokkaisen potilasturvallisuuden ja edellyttää jatkuvaa laadun tarkkailua. Lue lisää laatuluokituksesta.