Siluetti - kauneusleikkaukset ja spapalvelut

Plastiikkakirurgiset palvelut ammattitaidolla

Sairaala Siluetti on esteettiseen kirurgiaan erikoistunut yksityissairaala. Meillä on vuosikymmenten historia plastiikkakirurgian edelläkävijänä, kehittäjänä ja kouluttajana. Olemme suomalainen perheyritys. Asiantuntevat ja kokeneet plastiikkakirurgimme ovat alansa parhaimmistoa. Tarjoamme jokaiselle asiakkaallemme yksilöllistä ja monipuolista palvelua ulkonäköön liittyvissä kysymyksissä.

Miksi valita Sairaala Siluetti?

Uskomme jokaisen ihmisen ainutlaatuisuuteen ja oikeuteen nauttia elämästä. Palvelemme monipuolisesti ja yksilöllisesti ulkonäköön liittyvissä kysymyksissä. Haluamme myös edistää terveyttä ja hyvinvointia korjaavin ja ennaltaehkäisevin anti-aging-hoidoin. Kokeneet plastiikkakirurgimme tekevät ikämuutoksiin liittyviä korjausleikkauksia, kuten kasvojen kohotuksia ja silmäluomileikkauksia sekä vartaloa muotoilevia ja rintoja muotoilevia leikkauksia. Menestyksemme perustuu tyytyväisiin asiakkaisiin. Tutustu vuosien varrelta kerättyihin potilashaastatteluihin.

Siluetin kokemus kauneudenhoidon ja esteettisen kirurgian alalla on vertaansa vailla. Palvelumme korkeatasoisuudesta kertoo Sairaala Siluetille ainoana Suomessa myönnetty AAAASF-laatuluokitus, joka takaa korkealuokkaisen potilasturvallisuuden ja edellyttää jatkuvaa laadun tarkkailua.

Mitä on plastiikkakirurgia?

Plastiikkakirurgia on lääketieteellinen erikoisala, joka keskittyy korjaamaan kehon epämuodostumia ja erilaisia ulkomuotoon ja toimintaan liittyviä vammoja. Plastiikkakirurgia voidaan jakaa kahteen pääalueeseen: rekonstroiva eli korjaavaa kirurgiaa ja esteettinen kirurgia.

Rekonstriktiivisessa plastiikkakirurgiassa pyritään palauttamaan ruumiin muoto ja toiminta mahdollisemman normaalin näköiseksi. Esteettiseen kirurgiaan kuuluvat toimenpiteet, joissa muokataan ulkonäköön tai ikääntymiseen liittyviä seikkoja asiakkaan toiveiden mukaan. Korjaavan ja kosmeettisen kirurgian rajaa on vaikea määrittää tarkkaan, koska molemmissa toimenpiteen syyt voivat olla fyysisiä, psyykkisiä kuin sosiaalisiakin.