Henkilökunta - Siluetti SpaSarah Korkia-aho

Sarah Korkia-aho

Lähihoitaja
Lymfaterapeutti

Olen Sarah ja työskentelen Siluetti Spassa lähihoitajana ja lymfaterapeuttina. Vastuualueenani on asiakaspalvelu. Asiakkaiden toiveiden täyttäminen niin, että he lähtevät meiltä tyytyväisinä, rentoutuneina ja uutta tarmoa puhkuen.

Olen erikoistunut lymfaterapiaan, jossa hoidetaan kehon turvotusta elvyttämällä imusuonten toimintaa ja virtausta. Hoidon tarkoituksena on poistaa turvotusta ja kipua. Lymfaterapia myös rentouttaa kehoa ja mieltä sekä sopii esimerkiksi vammojen, kroonisten sairauksien ja leikkausten jälkeiseen hoitoon.

Hoitofilosofiaani kuuluu asiakaslähtöisyys ja läsnäolo. Asiakkaan kuuntelu on tärkeää ja hoidon tekijän on oltava helposti lähestyttävä. Positiivinen asenne on kaiken lähtökohta. Asiakkaalle löytyy aina oikea hoito, joka saa hänet tyytyväiseksi ja lähtemään kotiin hymy huulilla.

Salla Hill

Salla Hill

Lähihoitaja
Kosmetologi

Olen Salla ja yksi Siluetti Span ensimmäisistä kosmetologeista. Koulutukseltani olen lähihoitaja ja kosmetologi. Toimin Siluetissa sekä span että sairaalan puolella tehden moninaisia kosmetologin sekä lähihoitajan työtehtäviä. Pidän tärkeänä palvelun asiakaslähtöisyyttä sekä turvallisuutta. Pitkä kokemukseni ja koulutustaustani mahdollistavat laajan hoitorepertuaarin. Erityisosaamistani ovat erilaiset laserhoidot, kuten karvojen laserointi sekä erilaiset kasvojen ihoa ja pigmenttiä korjaavat laserit.

Olen kouluttautunut tekemään myös hoidollista pigmentointia, kuten esimerkiksi arpien pigmentointia sekä 3D-nännien pigmentointia rinnan uudelleenrakennuksen jälkeen. Kaikkien hoitojen tekeminen on mukavaa ja antoisaa. Eniten pidän kasvoja kiinteyttävästä Titan-laserhoidosta. Se sopii lähes kenelle tahansa ja sen voi tehdä myös keskellä kesää. Laserhoito on helppo valinta suosikikseni, sillä laserilla saadaan usein myös asiakkaille kaikkein mieluisin lopputulos.

Charlotta

Charlotta

Kosmetologi

Olen Charlotta ja olen työskennellyt Siluetti Spassa kosmetologina vuodesta 2015 lähtien. Haluan tarjota jokaiselle asiakkaalleni kokonaisvaltaisen hoitoelämyksen. Hyvä hoito alkaa aina aidosta kohtaamisesta ja yksilöllisestä hoitosuunnitelmasta. Tavoitteenani on, että asiakkaani tuntee itsensä tärkeäksi ja saa parhaan mahdollisen hoidon ammattiosaamiseni ansiosta.

Hoitotuotteiden ja –laitteiden turvallisuus sekä tehokkuus on minulle tärkeää. Olen erikoistunut tuloksellisiin laitehoitoihin kasvoille ja vartalolle. Näistä mieluiten teen lempeästi kohottavaa radiofrekvenssihoitoa (OxyGeneo+™ Tripollar RF) ja vartaloa muotoilevaa UltraShape V3 -hoitoa.

Kaikki tekemäni hoidot perustuvat asiakkaan toiveisiin on kyse sitten tavoitteellisesta sarjahoidosta tai rentouttavasta arjen hengähdyshetkestä. Asiakkaani saa kehon ja mielen lomamatkan, jonka vaikutus kestää vielä pitkään hoidon jälkeen.

Sonja

Sonja

Kosmetologi

Olen Sonja ja työskentelen Siluetissa kosmetologina ja toimin myös aulapalvelussa vastaanottamassa asiakkaita. Hoitofilosofiaani kuuluu kohdata asiakkaat yksilöinä ja löytää jokaiselle parhaiten sopivat, laadukkaat hoidot. Kuuntelen asiakasta tarkasti.

Pidän kaikista tarjoamistamme hoidoista. Nautin nähdessäni kuinka hemmottelevat spa-hoidot kuten Spa Rituals- vartalohoito tuo asiakkaillemme luksusta kiireisen arjen keskelle.

Samira

Samira

Kosmetologi

Olen Samira ja työskentelen Siluetti Spassa kosmetologina. Hoitofilosofiani ja mottoni on “more is more”. Tuloksellisen hoitosuunnitelman tekeminen jokaiselle asiakkaalle yksilöllisesti edesauttaa parhaimman tehon ja tuloksen aikaansaannin jokaisella hoitokerralla.

Erityisosaamistani ovat erilaiset laserhoidot, kuten Laser Genesis, laserkarvanpoistot ja pigmenttilaserhoidot. Teen näitä hoitoja mieluiten niiden tehokkuuden ja lyhyen toipumisajan takia. Lempihoitoihini kuuluvat myös rentouttavat ja energiaa antavat spa-hieronnat, kuten Relaxing Head & Foot massage ja Mind & Body massage. Kokonaisvaltaisesti tyytyväinen asiakas on parasta mitä tekemilläni hoidoilla voin saada aikaan.

Tuija

Tuija

Kosmetologi

Olen Tuija ja valmistunut vuonna 2012 kosmetologiksi Vaasassa. Hoitofilosofiani punaisena lankana on saada asiakas irtautumaan arjesta, niin että mieli ja keho rentoutuvat. Rakastan tehdä hoitoja monipuolisesti. Suosikkejani ovat erilaiset laitehoidot, kuten laseroinnit ja asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöidyt kasvo- ja vartalohoidot.

Laserhoidoissa pidän niiden monipuolisuudesta. Laserin avulla voidaan kiinteyttää ihoa, hoitaa punakkuutta, pigmentti- ja värimuutoksia sekä poistaa karvoja. Pidän erityisesti kasvohoitojen tekemisestä, ja räätälöin ne asiakkaalle aina yksilöllisesti. Henkilökohtainen hoitosuunnitelma ja kotihoitotuotteiden valinta mahdollistaa asiakkaalle parhaan mahdollisen hyödyn hoidosta.

Työskennellessäni kuuntelen asiakasta ja keskityn hänen tarpeisiinsa ja toiveisiinsa. Parhaiten asiakkaan tyytyväisyyden näkee esimerkiksi pitkien ja tehokkaiden hierontojen jälkeen, kun asiakas on todella rentoutunut ja päässyt hetkeksi arjen yläpuolelle.

Selina

Selina

Hieroja
Lymfaterapeutti

Tulossa

Eva

Eva

Kosmetologi

Tulossa

Johanna

Johanna

Kosmetologi

Olen Johanna, kosmetologi ja työskentelen Siluetti Span vastaanotossa. Yksilöllinen asiakaspalvelu minulle on sydämen asia. Tavoitteenani on palvella jokainen asiakas niin että, hänen päivänsä on kohtaamisemme jälkeen hieman parempi kuin sitä ennen. Minulle tuottaa iloa tarjota päivittäin Siluetin asiakkaille ylivertaisia asiakaskokemuksia.

Kuuntelen asiakkaan tarpeita. Yksi haluaa reipasta ja ripeää palvelua, toinen keskustelua ja läsnäoloa. Tavoitteeni on, että jokainen asiakkaani tuntee itsensä aidosti arvostetuksi. Olen täällä asiakkaitamme varten.