HYALURONIC HEAVEN – Pevonia Hydra-Cloud Mask Treatment

Hyaluronic Heaven - Pevonia Hydra-Cloud Mask Treatment

Tuija

Kosmetologi

Siluetin palveluvalikoimaan on tullut uusi superkosteuttava hyaluronihappohoito. Mikäli toiveenasi on kosteutettu, täyteläinen ja joustava iho, on tämä hoito juuri sinulle.

Hyaluronihappo on erittäin kosteuttava ja vettä rakastava molekyyli, jota löytyy kehon jokaisesta kudoksesta. Hyaluronihappo sitoo kosteutta itseensä kuin sieni, jopa tuhatkertaisesti painonsa verran. Hyaluronihappo on siis täydellinen ihon kosteuttaja! Ihon hyaluronihappopitoisuus alkaa laskea jo 20-ikävuoden jälkeen ja pikkuhiljaa se putoaa noin puoleen alkuperäisestä määrästä. Tämän seurauksena se aiheuttaa ihon kuivumista ja veltostumista. Hyaluronihappoa on eri molekyylikokoina ja mitä pienempää molekyyli on sitä syvemmälle se pääsee vaikuttamaan ihossa.

Hoidossa hyvin puhdistetulle iholle imeytetään erittäin pienimolekyylistä ja tehokasta hyaluronihapposeerumia joka sisältää seuraavia aineosia:

  • Hyaluronihappo: Kosteuttaa syvältä ja silottaa ryppyjä; lievittää ikääntymisen merkkejä iholla
  • Meriperäinen kollageeni: Tekee ihosta pehmeän ja täyteläisen, ylläpitää ihon kosteutta
  • Okra: Kiinteyttää ja pehmentää hienoja ryppyjä ja juonteita
  • Pantenoli: Palauttaa ihon kosteuspitoisuutta

Tämän jälkeen ihoon laitetaan HydraCloud- naamio vaikuttamaan, joka tehostaa ihon kosteutusta sekä kiinteytystä. Naamion vaikuttavia aineita ovat mm.

  • Puuvillauute: Kosteuttaa, kiinteyttää
  • Sokerimaissitärkkelys: Sitoo ainesosia
  • Titaanidioksidi: Mikronisoitu luonnonmineraali
  • Lääkealoen lehtiuute: Rauhoittaa ja tasapainottaa ihoa

Hoito kosteuttaa ihoa syvältä, kiinteyttää ihoa ja vähentää hienoja juonteita. Hoito on antioksidanttinen, rauhoittaa ja viilentää ihoa sekä tekee ihostasi täyteläisemmän.

Tätä hoitoa suositellaan kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti kuivalle, aikuiselle ja herkälle iholle. Myös vaihdevuosioireiset sekä rosaceasta eli ruusufinnistä kärsivät saavat tästä hoidosta apua. Pevonian hyaluronic acid hydra-serum on erinomainen seerumi kotihoitoon tehostamaan Hyaluronic Heaven-kasvohoidon vaikutusta.

Hyaluronic Heaven kasvohoito 145€ / 60 min


Varaa aika