Ihon epätasaisuuksien ja pintaryppyjen hoito laserilla

Ihon epätasaisuuksien ja pintaryppyjen hoito laserilla

Cutera Pearl on ihoa kuoriva turvallinen laserhoito ihon ikääntymisen merkkien ja auringon aiheuttamien vaurioiden häivyttämiseen. Käsittely korjaa ryppyjä ja muita ihon epätasaisuuksia, kuten aknearpia ilman pitkää toipumisaikaa.

MITEN LASER TASOITTAA JA SILOTTAA IHOA?

Pearl-toimenpiteessä ihon pintakerrosta hoidetaan lasersäteellä (yttrium-scandium-gallium) joka kuorii ohuen ihokerroksen ja vie samanaikaisesti lämpöä ihon syvempiin kerroksiin hoidon pitkäaikaisen vaikutuksen takaamiseksi. 3-4 päivän päästä toimenpiteestä iho kuoriutuu pois ja alta paljastuu uusi, terve iho. Lyhyen ajan kuluessa iho näyttää entistä kirkkaammalta ja tuntuu pehmeältä. Pearl laserhoito korjaa ikääntymisestä, aknesta ja auringosta johtuvia ihon epätasaisuuksia, kuten ryppyjä ja pigmenttimuutoksia. Useimmissa tapauksissa vain yksi hoitokerta riittää. Hoito voidaan tarvittaessa uusia puolen vuoden kuluttua ensimmäisestä hoitokerrasta. Arvion toimenpiteen sopivuudesta tekee Sairaala Siluetin lääkäri. Palveluvalikoimassamme on ihon epätasaisuuden hoitoon myös muita vaihtoehtoja, joista voi kysyä tarkemmin Siluetti-konsultaatiossa.

MILTÄ TOIMENPIDE TUNTUU?

Pearl-toimenpide tuntuu nopeilta nipistyksiltä iholla. Kipua mitattaessa asteikolla 1-10, useimmat kuvailevat toimenpidettä numerolla 2 tai 3, eli vain lievänä kipuna. Hoitomukavuutta voidaan lisätä puuduttavalla voiteella tai paikallispuudutuksella.

LASERHOIDOSTA TOIPUU NOPEASTI

Pearl-hoidon jälkeen iho voi punoittaa 3-4 päivää. Ensimmäisten päivien aikana ihon pinnan ollessa rikkoutuneena, käytetään suojana valkovaseliinia tai antibioottivoidetta. Sen jälkeen iholla käytetään mietoa etikkaliuosta, joka auttaa kutinaan ihonpinnan uusiutumisvaiheessa. Aurinkovoiteen, kuten muidenkin voiteiden käyttöä tulee välttää uusiutuvalla ihoalueella kunnes ihon pinta on parantunut. Iho kannattaa suojata vaatteilla ja välttää auringolle altistumista. Kun ihon päällimmäinen kerros kuoriutuu pois, alta paljastuu terve, uusiutunut iho. Tämän jälkeen ihoa voi hoitaa normaalisti ja meikata.

VOIKO TOIMENPITEEN YHDISTÄÄ MUIHIN HOITOIHIN?

Toimenpiteen voi yhdistää muihin Cutera-laserhoitoihin sekä täyteainehoitoihin. Kasvojen laserkuorinta on hyvä hoitomenetelmä myös kasvojen kohotusleikkausten ja rasvansiirtojen yhteydessä. Plastiikkakirurgin vastaanotolla voidaan kertoa tarkemmin erilaisten hoitojen ja toimenpiteiden yhteensopivuudesta.

MITEN KUORINTALASERHOIDOT EROAVAT MUISTA LASERHOIDOISTA?

Hoidettaessa ihon verisuonimuutoksia tai pigmenttiä, ihon pinta pysyy ehjänä. Laserkuorinnassa ihon pinta rikkoutuu ja pintakerros uusiutuu. Pearl-laserhoito on tehokas tapa hoitaa ohuita juonteita, ihon epätasaisuuksia ja värimuutoksia. Iho paranee nopeammin kuin hiilidioksidilaserhoidon jälkeen ja toipumisaika jää muutamaan päivään. Yleensä yksi toimenpidekerta riittää.