Ihon ikämuutosten hoito

Ihon timanttihionta ja laserhoito kasvoille (Laser Genesis)

Kaikille ihotyypeille sopiva laitehoito, joka parantaa ihon luonnollista aineenvaihduntaa, hapenottokykyä ja solu-uusiutumista. Hoito häivyttää ihon punoitusta, supistaa ihohuokosia ja kiinteyttää ihoa. Hoito sopii ihon ulkonäön parantamisen lisäksi rosacean hoitoon sekä lievien aknen aiheuttamien värimuutosten häivyttämiseen. Cutera Laser Genesis -hoito näkyy välittömästi ihon kimmoisuutena ja nuorekkuutena. Tämä ainutlaatuinen hoito ihosi kunnon ja ulkonäön ylläpitoon on tehokkainta sarjahoitona kerran kuussa.

Hoito alkaa konsultaatiolla, jolla varmistetaan hoidon sopivuus.

1 hoitokerta: 295€
3 hoitokertaa: 780€


Varaa aika


Lue lisää Laser Genesis-hoidosta


Ihoa silottava radiofrekvenssihoito (Siluetti Matrix Sublative)

Ihon pinnan nuorekkuutta ja tasaisuutta tehokkaasti palauttava uuden sukupolven radiofrekvenssihoito juonteisiin, ryppyihin ja aknearpiin. Radiofrekvenssihoidon lämpöenergia stimuloi ihon dermiksen kollageeni- ja elastiinisäikeitä. Edistyksellinen Elos-teknologia mahdollistaa hoidon parhailla tehoilla. Kolmen kerran sarjahoitona, hoitoväli 1 kk. Toipumisaika n. 1 vko, jolloin iholla voi esiintyä voimakasta punoitusta ja turvotusta. Hoidon lopputuloksena näkyvästi kiinteämpi ja sileämpi iho. Toimenpiteen tekee Siluetin asiantuntija eMatrix-radiofrekvenssilaitteella. Pintapuudute hoitoalueen mukaan.

Hoito alkaa konsultaatiolla, jolla varmistetaan hoidon sopivuus.

1 hoitokerta: 600€
3 hoitokertaa: 1650€


Varaa aika


Innopen mikroneulaus

Ihoa uudistava ja juonteita häivyttävä hoito

Mikroneulaushoidolla aktivoidaan ihon luonnollista uusiutumista, kollageenin ja elastiinin muodostumista ja imeytetään samalla tehoaineita iholle. Hoito sopii erityisesti juonteiden, pinnallisten arpien ja laajentuneiden ihohuokosten häivyttämiseen. Mikroneulauksessa kasvot käsitellään kauttaaltaan ja tarkkaan kohdistettu hoito ja tehoaineet valitaan aina yksilöllisesti. Hoito tuntuu iholla pienenä nipistelynä. Varsinaista toipumisaikaa ei tarvita, iho voi punoittaa parin päivän ajan. Tämän jälkeen iho on kiinteämpi, heleämpi ja nuorekkaampi.

1 hoitokerta: 195€
3 hoitokertaa: 495€


Varaa aika


Belotero revive

Syväkosteuttava pistoshoito kasvojen, kaulan tai rintakehän iholle. Belotero Reviven ainutlaatuinen koostumus on yhdistelmä hyaluronihappoa ja glyserolia. Hoito syvökosteuttaa, virkistää ja heleyttää ihoa tehokkaasti.

1 hoitokerta: 515€
3 hoitokertaa: 1430€


Varaa aika


Sarjahoito

Päätös sarjahoidosta tulee tehdä ennen hoitojakson aloittamista. Yksittäisiä hoitokertoja ei voi jälkeenpäin muuttaa sarjahoidoksi. Hoitosarja on käytettävä 12 kuukauden kuluessa sarjan ostopäivästä.

Kesken jäänyt sarjahoito voidaan sarjahoidon voimassaoloaikana muuttaa kertahoidoiksi. Tällöin asiakkaalta veloitetaan kertahoitojen kustannus sekä käsittelypalkkio 20 €. Jäljelle jääneestä summasta tehdään lahjakortti, jonka voi käyttää mihin tahansa muuhun Siluetin hoitoon tai tuotteeseen 6 kk kuluessa. Lahjakortti on henkilökohtainen, eikä sitä vaihdeta rahaksi.