Ihon ikämuutosten hoito

Ihon timanttihionta ja laserhoito kasvoille (Laser Genesis)

Kaikille ihotyypeille sopiva laitehoito, joka parantaa ihon luonnollista aineenvaihduntaa, hapenottokykyä ja solu-uusiutumista. Hoito häivyttää ihon punoitusta, supistaa ihohuokosia ja kiinteyttää ihoa. Hoito sopii ihon ulkonäön parantamisen lisäksi rosacean hoitoon sekä lievien aknen aiheuttamien värimuutosten häivyttämiseen. Cutera Laser Genesis -hoito näkyy välittömästi ihon kimmoisuutena ja nuorekkuutena. Tämä ainutlaatuinen hoito ihosi kunnon ja ulkonäön ylläpitoon on tehokkainta sarjahoitona kerran kuussa.

Hoito alkaa konsultaatiolla, jolla varmistetaan hoidon sopivuus.

1 hoitokerta: 280€
3 hoitokertaa: 750€


Varaa aika


Lue lisää Laser Genesis-hoidosta


Ihoa silottava radiofrekvenssihoito (Siluetti Matrix Sublative)

Ihon pinnan nuorekkuutta ja tasaisuutta tehokkaasti palauttava uuden sukupolven radiofrekvenssihoito juonteisiin, ryppyihin ja aknearpiin. Radiofrekvenssihoidon lämpöenergia stimuloi ihon dermiksen kollageeni- ja elastiinisäikeitä. Edistyksellinen Elos-teknologia mahdollistaa hoidon parhailla tehoilla. Kolmen kerran sarjahoitona, hoitoväli 1 kk. Toipumisaika n. 1 vko, jolloin iholla voi esiintyä voimakasta punoitusta ja turvotusta. Hoidon lopputuloksena näkyvästi kiinteämpi ja sileämpi iho. Toimenpiteen tekee Siluetin asiantuntija eMatrix-radiofrekvenssilaitteella. Pintapuudute hoitoalueen mukaan.

Hoito alkaa konsultaatiolla, jolla varmistetaan hoidon sopivuus.

3 hoitokertaa:
- 1200 € (osakasvot)
- 1800 € (koko kasvot)


Varaa aika


InnoPen Mikroneulaus

- Ihoa monipuolisesti parantava hoito

Mikroneulaushoidolla aktivoidaan ihon luonnollista uusiutumista, kollageenin ja elastiinin muodostumista. Hoidon aluksi iho puhdistetaan. Laitteen hoitopää valitaan hoidettavan ihoalueen mukaan. Neulaus mahdollistaa hoitotuotteiden imeyttämisen syvempiin ihokerroksiin. Tarkkaan kohdistetty hoito juonteisiin ja silmänympärysiholle on mahdollista.

Hoito sopii:

 • juonteille
 • silmänympärysiholle
 • ihon vahvistamiseen
 • hyperpigmentaation häivyttämiseen
 • rosacean hoitoon
 • kimmoisuuden lisäämiseen
 • uv-vaurioihin
 • raskausarpiin
 • hiusten lähdön hoitooon
 • arpien häivyttämiseen
 • suurien ihohuokosten pienentämiseen

Hoito tuntuu pienenä nipistelynä iholla. Varsinaista toipumisaikaa ei tarvita, iho voi punoittaa parin päivän ajan. Tämän jälkeen iho on kiinteämpi, heleämpi ja nuorekkaampi.

Halutessaan hoitoon on mahdollista saada Emla-pintapuudute. Hoidon ottaminen Emla-puudutuksella ajanvaraus puhelimitse 010 324 6400.

1 hoitokerta: 195€
3 hoitokertaa: 495€


Varaa aika


Sarjahoito

Päätös sarjahoidosta tulee tehdä ennen hoitojakson aloittamista. Yksittäisiä hoitokertoja ei voi jälkeenpäin muuttaa sarjahoidoksi. Hoitosarja on käytettävä 12 kuukauden kuluessa sarjan ostopäivästä.

Kesken jäänyt sarjahoito voidaan sarjahoidon voimassaoloaikana muuttaa kertahoidoiksi. Tällöin asiakkaalta veloitetaan kertahoitojen kustannus sekä käsittelypalkkio 20 €. Jäljelle jääneestä summasta tehdään lahjakortti, jonka voi käyttää mihin tahansa muuhun Siluetin hoitoon tai tuotteeseen 6 kk kuluessa. Lahjakortti on henkilökohtainen, eikä sitä vaihdeta rahaksi.