Ihon kemialliset kuorinnat

Orgaanisilla hapoilla on ihon hyvinvointia lisääviä ominaisuuksia. Ne mm. parantavat ihon kosteudensitomiskykyä sekä estävät bakteerien kasvua ihossa. Kemialliset kuorinnat sopivat kaikille ihotyypeille. Erinomainen hoito akneiholle, kuivalle, pigmentoituneelle ja herkälle iholle. Hoitotuloksena heleä ja hyvinvoiva iho.

Kemialliset kuorinnat tehdään yleensä sarjahoitona, vaikka tuloksia on havaittavissa jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Kuorintahoidon suunnittelu tehdään yksilöllisesti, joten keskustele sarjahoidon hyödyistä Siluetin asiantuntijan kanssa ennen päätöksen tekemistä.

Kaikkien kemiallisten kuorintojen jälkeen on erityisen tärkeää suojata iho auringolta ja noudattaa asiantuntijan antamia jälkihoito-ohjeita.

Medicalia skin peel

Mediacalian kuorintoja löytyy muutama eri vaihtoehto ja hoitava kosmetologi valitsee aina asiakkaan ihotyypin mukaisesti sopivimman vaihtoehdon. Medicalia skin peel-hoidot hoitaa, uudistaa ja tasapainottaa ihoa.

3 hoitokertaa 450 €

45 min170


Ajanvaraus


MICRO-RETINOL SKIN PEEL

– Ihoa kirkastava ja tasoittava kuorinta

Runsaasti retinolia sisältävä kemiallinen hoitokokonaisuus, joka kirkastaa ja tasoittaa ihon väriä, silottaa ja madaltaa ryppyjä ja juonteita sekä parantaa ihon kosteudensitomiskykyä. Kuorinta levitetään puhdistetulle iholle ja hoito tuntuu kevyenä kihelmöintinä iholla kuorinnan vaikutusaikana. Reaktiot ovat yksilöllisiä, mutta hoitotulokset havaittavia kaikilla ihotyypeillä. Jo yksi hoitokerta tekee ihosta heleämmän. Parhaat tulokset syntyvät sarjahoidolla ja näkyvät kirkkautena ja sileytenä. Hoitosarjan väli arvioidaan yksilöllisesti ensimmäisen hoitotuloksen perusteella.

3 hoitokertaa 447 €

60 min195


Ajanvaraus


Sarjahoito

Hoitosarja on käytettävä 12 kuukauden kuluessa sarjan ostopäivästä. Päätös sarjahoidosta tulee tehdä ennen hoitojakson aloittamista. Yksittäisiä hoitokertoja ei voi jälkeenpäin muuttaa sarjahoidoksi.

Kesken jäänyt sarjahoito voidaan sarjahoidon voimassaoloaikana muuttaa kertahoidoiksi. Tällöin asiakkaalta veloitetaan kertahoitojen kustannus sekä käsittelypalkkio 20 €. Jäljelle jääneestä summasta tehdään lahjakortti, jonka voi käyttää mihin tahansa muuhun Siluetin hoitoon tai tuotteeseen 6 kk kuluessa. Lahjakortti on henkilökohtainen, eikä sitä vaihdeta rahaksi.