Ihon kemialliset kuorinnat

Orgaanisilla hapoilla on ihon hyvinvointia lisääviä ominaisuuksia. Ne mm. parantavat ihon kosteudensitomiskykyä sekä estävät bakteerien kasvua ihossa. Kemialliset kuorinnat sopivat kaikille ihotyypeille. Erinomainen hoito akneiholle, kuivalle, pigmentoituneelle ja herkälle iholle. Hoitotuloksena heleä ja hyvinvoiva iho. Ihotautilääkäreiden ja hoitoloiden käyttämän Medicalia-sarjan orgaanisten happojen pH-arvo on 2.0.

Kemialliset kuorinnat tehdään yleensä sarjahoitona, vaikka tuloksia on havaittavissa jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Hoitoja suositellaankin tehtäväksi sarjahoitona miedoimmasta kuorinnasta vahvimpaan. Kuorintahoidon suunnittelu tehdään yksilöllisesti, joten keskustele sarjahoidon hyödyistä Siluetin asiantuntijan kanssa ennen päätöksen tekemistä.

Kaikkien kemiallisten kuorintojen jälkeen on erityisen tärkeää suojata iho auringolta ja noudattaa asiantuntijan antamia jälkihoito-ohjeita.

Medicalia Zinc & Peptides Peel

– IHOA HOITAVA JA TASAPAINOTTAVA KEMIALLINEN KUORINTA

Mediacalian kuorinnoista kevyin vaihtoehto, joka sopii kaikille ihotyypeille. Hoitaa ja tasapainottaa rasvaista ja akneihoa. Kontrolloi ihon bakteerimuodostusta, vähentää ihon liiallista paksuuntumista (hyperkeratoosi). Mieto 30 % maitohappokuorinta ehkäisee pigmenttimuutoksia ja glykolihappo silottaa ihon pintaa. Sinkki kosteuttaa ja vahvistaa ihoa. Kuorinnan pH-arvo on 2.

3 hoitokertaa 450 €

45 min170


Ajanvaraus


Phytic Acid & Actozyme Peel

– IHOA KIRKASTAVA KEMIALLINEN KUORINTA

Kuorinta vaalentaa ihon hyperpigmentaatiota, supistaa laajentuneita ihohuokosia sekä tasapainottaa rasvoittuvaa ja sekaihoa. Sisältää ihoa vaalentavaa maitohappoa 30 %, puhdistavaa fytiinhappoa 10 % ja silottavaa salisyylihappoa 10 %. Acto-Zyme-entsyymi kuorii ihon pintaa hellästi, mutta tehokkaasti. Hoitotuloksena pinnaltaan tasaisempi ja raikkaampi iho. Kuorinnan pH-arvo on 2.

3 hoitokertaa 450 €

45 min170


Ajanvaraus


Collagen & Vitamin C Peel

- IHOA UUDISTAVA JA KIINTEYTTÄVÄ KEMIALLINEN KUORINTA

Antioksidanttinen anti-age-hoito 30-40-vuotiaan ihonhoitoon. Kemiallinen kuorinta kirkastaa ja kiinteyttää ihoa sekä auttaa ylläpitämään ihon kosteustasapainoa. 32 % maitohapon, 10 % glykolihapon ja 6 % fytiinihapon yhdistelmä toimii erinomaisesti kuivan ihon, ihon ikämuutosten ja värimuutosten hoitoon. C-vitamiini vaalentaa ja kirkastaa ihoa. Kuorinnan pH-arvo on 2.0.

3 hoitokertaa 450 €

45 min170


Ajanvaraus


Retinol & Hexylresorcinol Peel

- IHOA KIRKASTAVA JA TASOITTAVA KEMIALLINEN ANTI-AGE-KUORINTA

Mediacalian kuorinnoista voimakkain vaihtoehto ikämuutosten hoitoon. Runsaasti retinolia sisältävä kemiallinen hoitokokonaisuus on suunniteltu anti-age-hoidoksi erityisesti syviin juonteisiin, ryppyihin ja valovaurioihin. Kuorinta kiinteyttää ja uudistaa ihoa tehokkaasti. Sarjahoito aloitetaan aika kevyemmällä Medicalia-kuorinnalla Siluetin asiantuntijan suosituksen mukaan. Kuorinnan pH-arvo on 2.0.

3 hoitokertaa 450 €

45 min170


Ajanvaraus


Sarjahoito

Hoitosarja on käytettävä 12 kuukauden kuluessa sarjan ostopäivästä. Päätös sarjahoidosta tulee tehdä ennen hoitojakson aloittamista. Yksittäisiä hoitokertoja ei voi jälkeenpäin muuttaa sarjahoidoksi.

Kesken jäänyt sarjahoito voidaan sarjahoidon voimassaoloaikana muuttaa kertahoidoiksi. Tällöin asiakkaalta veloitetaan kertahoitojen kustannus sekä käsittelypalkkio 20 €. Jäljelle jääneestä summasta tehdään lahjakortti, jonka voi käyttää mihin tahansa muuhun Siluetin hoitoon tai tuotteeseen 6 kk kuluessa. Lahjakortti on henkilökohtainen, eikä sitä vaihdeta rahaksi.