Ihon kiinteytys

Ultherapy® – ihoa kohottava ja kiinteyttävä ultraäänihoito

Tehokas laitehoito ensimmäisiin ikääntymisen merkkeihin 35+-vuotiaille. Kohottaa ja kiinteyttää löystynyttä ihoa tarkkaan kohdistetun ultraäänen avulla. Tuloksia voi nähdä välittömästi. Hoitoprosessi jatkuu vielä kuukausia hoidon jälkeen, ihon oman kollageenituotannon tehostuttua. Soveltuu erinomaisesti kasvonpiirteiden kohottamiseen ilman leikkaushoitoa ja epäsymmetrian korjaamiseen. Toimenpide tuntuu iholla kuumotuksena ja lievänä pistelynä. Varsinaista toipumisaikaa ei tarvita.

  • Kohottaa ja kiinteyttää ihoa ultraäänellä ilman leikkaushoitoa
  • Välittömiä tuloksia jo yhdellä hoitokerralla
  • Stimuloi ihon omaa kollageenituotantoa –> hoitotulos paranee
  • Antaa luonnollisen, näkyvän hoitotuloksen
  • Ei vaadi toipilasaikaa
  • FDA:n hyväksymä
  • Siluetissa vain koulutetun asiantuntijan käytössä

Hoito alkaa konsultaatiolla, jolla varmistetaan hoidon sopivuus.


Toimenpide Hinta alkaen
Silmien alue tai suun ympärys 630 € Varaa aika
Leuan alus 845 € Varaa aika
Alakasvot 2650 € Varaa aika
Koko kasvot 3650 € Varaa aika
Kaula 1600 € Varaa aika
Kaula ja dekoltee 3650 € Varaa aika
Alakasvot ja kaula 3650 € Varaa aika
Alakasvot, kaula ja dekoltee 4400 € Varaa aika

Ihon kiinteytys laserhoidolla (Cutera Titan)

Cutera® Titan™ on turvallista infrapunavaloa, joka lämmittää ihon syvempää kerrosta, dermistä. Lämpö stimuloi kollageenin uusiutumista ja näin kiinteyttää ihoa. Toimenpide sopii lähtökohtaisesti kaikille ihotyypeille, kaikenikäisille miehille ja naisille. Erityisen hyviä hoitotuloksia on saatu alakasvojen hoidossa.

Cutera® Titan™ hoitoa voidaan tehdä eri ihoalueille; kasvoihin, kaulalla ja leuan alle. Joillekin jo yksi ihoa kiinteyttävä hoitokerta antaa näkyviä tuloksia. Useimmilla hoitokerroilla tulokset näkyvät asteittain 3-6 kk kuluessa hoidosta, kun uutta kollageenia muodostuu ja iho kiinteytyy. Ihoa kiinteyttävä hoito tuntuu lyhyenä kuumotuksena iholla, mutta muuten hoito on kivuton.

Titan hoito voi olla ratkaisu ihon ulkonäön parantamiseen ilman leikkausta, pitkää toipilasaikaa tai injektioita. Välittömästi ihoa kiinteyttävän titan hoidon jälkeen hoidetulla alueella voi esiintyä punoitusta ja lievää turvotusta. Oireet häviävät yleensä muutamassa tunnissa.

Arvion toimenpiteen sopivuudesta tekee Siluetin laserhoitojen ammattilainen. Palveluvalikoimassamme on ihon kiinteyttämiseen myös muita vaihtoehtoja, joista voi kysyä tarkemmin Siluetti konsultaatiossa tai lääkärin vastaanotolla.

Hoito alkaa konsultaatiolla, jolla varmistetaan hoidon sopivuus.

1 hoitokerta: 700 €
3 hoitokertaa: 1800 €


Varaa aika


Ihon timanttihionta ja laserhoito kasvoille (Laser Genesis)

Kaikille ihotyypeille sopiva laitehoito, joka parantaa ihon luonnollista aineenvaihduntaa, hapenottokykyä ja pintasolukon uusiutumista. Hoito häivyttää ihon punoitusta, supistaa ihohuokosia ja kiinteyttää ihoa. Hoito sopii ihon ulkonäön parantamisen lisäksi rosacean hoitoon sekä lievien aknen aiheuttamien värimuutosten häivyttämiseen. Cutera Laser Genesis -hoito näkyy välittömästi ihon kimmoisuutena ja nuorekkuutena. Tämä ainutlaatuinen hoito ihosi kunnon ja ulkonäön ylläpitoon on tehokkainta sarjahoitona kerran kuussa.

Hoito alkaa konsultaatiolla, jolla varmistetaan hoidon sopivuus.

1 hoitokerta: 295€
3 hoitokertaa: 780€


Varaa aika


Lue lisää Laser Genesis-hoidosta


Ihoa silottava radiofrekvenssihoito (Siluetti Matrix Sublative)

Ihon pinnan nuorekkuutta ja tasaisuutta tehokkaasti palauttava uuden sukupolven radiofrekvenssihoito juonteisiin, ryppyihin ja aknearpiin. Radiofrekvenssihoidon lämpöenergia stimuloi ihon dermiksen kollageeni- ja elastiinisäikeitä. Edistyksellinen Elos-teknologia mahdollistaa hoidon parhailla tehoilla. Hoito annetaan yleensä kolmen kerran sarjahoitona, hoitoväli on 1 kk. Toipumisaika kestää noin viikon, jolloin iholla voi esiintyä voimakasta punoitusta ja turvotusta. Hoidon lopputuloksena näkyvästi kiinteämpi ja sileämpi iho. Toimenpiteen tekee Siluetin asiantuntija eMatrix-radiofrekvenssilaitteella. Pintapuudute annetaan tarvittaessa hoitoalueen mukaan.

Hoito alkaa konsultaatiolla, jolla varmistetaan hoidon sopivuus.

1 hoitokerta: 600€
3 hoitokertaa: 1650€


Varaa aika


Sarjahoito

Päätös sarjahoidosta tulee tehdä ennen hoitojakson aloittamista. Yksittäisiä hoitokertoja ei voi jälkeenpäin muuttaa sarjahoidoksi. Hoitosarja on käytettävä 12 kuukauden kuluessa sarjan ostopäivästä.

Kesken jäänyt sarjahoito voidaan sarjahoidon voimassaoloaikana muuttaa kertahoidoiksi. Tällöin asiakkaalta veloitetaan kertahoitojen kustannus sekä käsittelypalkkio 20 €. Jäljelle jääneestä summasta tehdään lahjakortti, jonka voi käyttää mihin tahansa muuhun Siluetin hoitoon tai tuotteeseen 6 kk kuluessa. Lahjakortti on henkilökohtainen, eikä sitä vaihdeta rahaksi.