Ihon kiinteytys

Ultherapy® – ihoa kohottava ja kiinteyttävä ultraäänihoito

Tehokas laitehoito ensimmäisiin ikääntymisen merkkeihin 35+-vuotiaille. Kohottaa ja kiinteyttää löystynyttä ihoa tarkkaan kohdistetun ultraäänen avulla. Tuloksia voi nähdä välittömästi. Hoitoprosessi jatkuu vielä kuukausia hoidon jälkeen, ihon oman kollageenituotannon tehostuttua. Soveltuu erinomaisesti kasvonpiirteiden kohottamiseen ilman leikkaushoitoa ja epäsymmetrian korjaamiseen. Toimenpide tuntuu iholla kuumotuksena ja lievänä pistelynä. Varsinaista toipumisaikaa ei tarvita.

  • Kohottaa ja kiinteyttää ihoa ultraäänellä ilman leikkaushoitoa
  • Välittömiä tuloksia jo yhdellä hoitokerralla
  • Stimuloi ihon omaa kollageenituotantoa –> hoitotulos paranee
  • Antaa luonnollisen, näkyvän hoitotuloksen
  • Ei vaadi toipilasaikaa
  • FDA:n hyväksymä
  • Siluetissa vain koulutetun asiantuntijan käytössä

Hoito alkaa konsultaatiolla, jolla varmistetaan hoidon sopivuus.


Toimenpide Hinta alkaen
Silmien alue tai suun ympärys 600 € Varaa aika
Leuan alus 800 € Varaa aika
Alakasvot 2500 € Varaa aika
Koko kasvot 3500 € Varaa aika
Kaula 1500 € Varaa aika
Kaula ja dekoltee 3500 € Varaa aika
Alakasvot ja kaula 3500 € Varaa aika
Alakasvot, kaula ja dekoltee 4200 € Varaa aika

Ihon kiinteytys laserhoidolla (Cutera Titan)

Cutera® Titan™ on turvallista infrapunavaloa, joka lämmittää ihon syvempää kerrosta, dermistä. Lämpö stimuloi kollageenin uusiutumista ja näin kiinteyttää ihoa. Toimenpide sopii lähtökohtaisesti kaikille ihotyypeille, kaikenikäisille miehille ja naisille. Erityisen hyviä hoitotuloksia on saatu alakasvojen hoidossa.

Cutera® Titan™ hoitoa voidaan tehdä eri ihoalueille; kasvoihin, kaulalla ja leuan alle. Joillekin jo yksi ihoa kiinteyttävä hoitokerta antaa näkyviä tuloksia. Useimmilla hoitokerroilla tulokset näkyvät asteittain 3-6 kk kuluessa hoidosta, kun uutta kollageenia muodostuu ja iho kiinteytyy. Ihoa kiinteyttävä hoito tuntuu lyhyenä kuumotuksena iholla, mutta muuten hoito on kivuton.

Titan hoito voi olla ratkaisu ihon ulkonäön parantamiseen ilman leikkausta, pitkää toipilasaikaa tai injektioita. Välittömästi ihoa kiinteyttävän titan hoidon jälkeen hoidetulla alueella voi esiintyä punoitusta ja lievää turvotusta. Oireet häviävät yleensä muutamassa tunnissa.

Arvion toimenpiteen sopivuudesta tekee Siluetin laserhoitojen ammattilainen. Palveluvalikoimassamme on ihon kiinteyttämiseen myös muita vaihtoehtoja, joista voi kysyä tarkemmin Siluetti konsultaatiossa tai lääkärin vastaanotolla.

Hoito alkaa konsultaatiolla, jolla varmistetaan hoidon sopivuus.

1 hoitokerta: 700 €
3 hoitokertaa: 1800 €


Varaa aika


Innopen mikroneulaus

- Ihoa uudistava ja juonteita häivyttävä hoito

Mikroneulaushoidolla aktivoidaan ihon luonnollista uusiutumista, kollageenin ja elastiinin muodostumista ja imeytetään samalla tehoaineita iholle. Hoito sopii erityisesti juonteiden, pinnallisten arpien ja laajentuneiden ihohuokosten häivyttämiseen. Mikroneulauksessa kasvot käsitellään kauttaaltaan ja tarkkaan kohdistettu hoito ja tehoaineet valitaan aina yksilöllisesti. Hoito tuntuu iholla pienenä nipistelynä. Varsinaista toipumisaikaa ei tarvita, iho voi punoittaa parin päivän ajan. Tämän jälkeen iho on kiinteämpi, heleämpi ja nuorekkaampi.

1 hoitokerta: 195€
3 hoitokertaa 495€


Varaa aika


Sarjahoito

Päätös sarjahoidosta tulee tehdä ennen hoitojakson aloittamista. Yksittäisiä hoitokertoja ei voi jälkeenpäin muuttaa sarjahoidoksi. Hoitosarja on käytettävä 12 kuukauden kuluessa sarjan ostopäivästä.

Kesken jäänyt sarjahoito voidaan sarjahoidon voimassaoloaikana muuttaa kertahoidoiksi. Tällöin asiakkaalta veloitetaan kertahoitojen kustannus sekä käsittelypalkkio 20 €. Jäljelle jääneestä summasta tehdään lahjakortti, jonka voi käyttää mihin tahansa muuhun Siluetin hoitoon tai tuotteeseen 6 kk kuluessa. Lahjakortti on henkilökohtainen, eikä sitä vaihdeta rahaksi.