Ihon laserhoidot

Siluetissa tehdään tehokkaita, lyhyiden sarjojen laserhoitoja. Toipumisaika hoidosta on lyhyt.

- Siluetti konsultaatio 85 €
(Siluetti eClubin jäsenille maksuton, liity eClubiin)Sarjahoito
Päätös sarjahoidosta tulee tehdä ennen hoitojakson aloittamista. Yksittäisiä hoitokertoja ei voi jälkeenpäin muuttaa sarjahoidoksi. Hoitosarja on käytettävä 12 kuukauden kuluessa sarjan ostopäivästä.

Kesken jäänyt sarjahoito voidaan sarjahoidon voimassaoloaikana muuttaa kertahoidoiksi. Tällöin asiakkaalta veloitetaan kertahoitojen kustannus sekä käsittelypalkkio 20 €. Jäljelle jääneestä summasta tehdään lahjakortti, jonka voi käyttää mihin tahansa muuhun Siluetin hoitoon tai tuotteeseen 6 kk kuluessa. Lahjakortti on henkilökohtainen, eikä sitä vaihdeta rahaksi.


Laserhoito pigmenttimuutoksille (Cutera Laser)

1-3 hoitokertaa, lyhyt toipumisaika. Laser vaalentaa tai poistaa kokonaan ihon värimuutokset, kuten pisamat ja maksaläiskät. Hoitometodi valitaan hoidettavan ihon mukaan. Hoidon suunnittelu alkaa konsultaatiokäynnillä.

Laserhoidossa hoitokohdat tummenevat ja hoidon jälkeen ne hilseilevät sekä häviävät muutaman viikon kuluttua. Ihon pigmenttimuutoksten tummuminen on välitöntä hoidon jälkeen. Iho saattaa heti hiukan punottaa tai olla turvonnut, mutta oireet menevät ohi vuorokaudesssa.

Hoidon jälkeen on erittäin tärkeää suojata iho auringolta hyvin paranemisprosessin aikana ja sen jälkeen, uusien pigmenttimuutosten välttämiseksi.

1-3 yksittäisen pigmenttimuutoksen poisto: 250 €/krt

1 hoitokerta: 455 €
3 hoitokertaa: 1065 €

Hoito alkaa konsultaatiolla
Ennen ensimmäistä hoitoa tulee käydä konsultaatiossa, jolla varmistetaan hoidon sopivuus.

Ihon timanttihionta ja laserhoito kasvoille 60 min (Laser Genesis)

Kaikille ihotyypeille sopiva laitehoito, joka parantaa ihon luonnollista aineenvaihduntaa, hapenottokykyä ja solu-uusiutumista. Hoito häivyttää ihon punoitusta, supistaa ihohuokosia ja kiinteyttää ihoa. Cutera Laser Genesis -hoito näkyy välittömästi ihon kimmoisuutena ja nuorekkuutena. Tämä ainutlaatuinen hoito ihosi kunnon ja ulkonäön ylläpitoon on tehokkainta sarjahoitona kerran kuussa.

1 hoitokerta: 280 €
3 hoitokertaa: 750 €

Hoito alkaa konsultaatiolla
Ennen ensimmäistä hoitoa tulee käydä konsultaatiossa, jolla varmistetaan hoidon sopivuus.


Verisuonten laserhoito (Cutera Laser)

Laserhoito ihon verisuonimuutosten häivyttämiseen. Hoito kasvojen verisuonimuutoksiin ja couperosaiholle sekä jalkojen laajentuneille pintaverisuonille. Hoitometodi valitaan hoidettavan ihon mukaan. Hoidon suunnittelu alkaa konsultaatiokäynnillä.

Ihon verisuonimuutoksen aiheuttamaa värihaittaa voidaan hoitaa hajottamalla tai tukkimalla haittaavat kapillaarisuonet eri menetelmillä. Hoitoon voidaan käyttää erilaisia laser- ja voimavalolaitteita (ipl) tai ruiskuttaa suonen sisään tuhoavaa (sklerosoivaa) ainetta.

Laservalon kosketus tuntuu iholla kevyenä nipistyksenä tai pistävänä tunteena. Geeli jäähdyttää ihoa verisuonimuutosten hoidossa. Nukutusta tai kipulääkitystä ei yleensä käytetä.

Verisuonimuutoksia laserilla hoidettaessa, iho saattaa olla hoidon jälkeen lievästi punoittava tai mustelmainen. Laajojen luutasuonien hoidon jälkeen, iho voi olla pigmentoitunut hoidetulta alueelta muutaman viikon tai kuukauden ajan. Jos hoidetut suonet sijaitsevat säärissä, voi jälkihoitona käyttää tukisukkia.

Hoitotulokset näkyvät yleensä 2-6 viikon kuluessa hoidosta. Lopullinen tulos näkyy kuitenkin vasta kuukausien kuluttua.

1-3 yksittäisen verisuonen poisto: 250 €/krt

1 hoitokerta kasvoille: 455 €
3 hoitokertaa: 1065 €

1 hoitokerta jalkojen pintaverisuonille: 550 €
3 hoitokertaa: 1400 €

Hoito alkaa konsultaatiolla
Ennen ensimmäistä hoitoa tulee käydä konsultaatiossa, jolla varmistetaan hoidon sopivuus.

Ihon kiinteytys laserhoidolla (Cutera Titan)

Laserhoito ihoa kiinteyttämään. Yksi tai useampi hoitokerta, lyhyt toipumisaika. Laser stimuloi ihon kollageenin uusiutumista ja näin kiinteyttää ihoa. Hoidon suunnittelu alkaa konsultaatiokäynnillä.

Sairaala Siluetti ja SiluettiSpa käyttävät hoidoissaan lasertekniikan parhaimmistoa. Ihoa kiinteyttävissä hoidoissa käytetään turvallista ja tehokasta Cutera Titan XL -infrapunavalolähdettä, joka stimuloi ihon kollageenin kasvua. Ihoa kiinteyttäviä laserhoitoja voidaan tehdä kasvoille, leuan alle ja kaulalle.

Cutera® Titan™ on turvallista infrapunavaloa, joka lämmittää ihon syvempää kerrosta, dermistä. Lämpö stimuloi kollageenin uusiutumista ja näin kiinteyttää ihoa. Laite suojaa ihon pintakerrosta (epidermis) viilentämällä sitä toimenpiteen aikana.

Toimenpide sopii lähtökohtaisesti kaikille ihotyypeille, kaikenikäisille miehille ja naisille. Erityisen hyviä hoitotuloksia on saatu alakasvojen ja leuan hoidossa.

Arvion toimenpiteen sopivuudesta tekee Sairaala Siluetin sairaanhoitaja tai lääkäri. Palveluvalikoimassamme on ihon kiinteyttämiseen myös muita vaihtoehtoja, joista voi kysyä tarkemmin sairaanhoitajan konsultaatiossa tai lääkärin vastaanotolla.

Cutera® Titan™ laserhoitoa voidaan tehdä eri ihoalueille; kasvoihin, kaulalle ja leuan alle.

Joillekin jo yksi ihoa kiinteyttävä lasertoimenpide antaa näkyviä tuloksia. Useimmilla laserhoitoa saaneilla tulokset näkyvät asteittain 3-6 kk kuluessa hoidosta, kun uutta kollageenia muodostuu ja iho kiinteytyy.

Ihoa kiinteyttävä laserhoito tuntuu lyhyenä kuumotuksena iholla, mutta muuten hoito on kivuton. Sairaala Siluetin sairaanhoitaja tai lääkäri tekee yksilöllisen hoitosuunnitelman parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi.

Laserhoito voi olla ratkaisu ihon ulkonäön parantamiseen ilman leikkausta, pitkää toipilasaikaa tai injektioita.

Välittömästi ihoa kiinteyttävän laserhoidon jälkeen hoidetulla alueella voi esiintyä punoitusta ja lievää turvotusta. Oireet häviävät yleensä muutamassa tunnissa.

1 hoitokerta: 700 €
3 hoitokertaa: 1800 €

Hoito alkaa konsultaatiolla
Ennen ensimmäistä hoitoa tulee käydä konsultaatiossa, jolla varmistetaan hoidon sopivuus.

Karvanpoisto laserilla (Cutera laser)

Laserhoidot karvanpoistoon, 5 kerran sarjahoitona kasvuvaiheessa oleviin karvoihin. Laserin aallonpituus kohdistaa energian parhaiten vaaleassa ihossa olevaan tummaan karvatuppeen, joten hoito on tehokkainta tummaan karvoitukseen. Toimenpiteen tekee Siluetin asiantuntija uusinta lasertekniikkaa edustavilla laitteistoilla.

Hormonaaliset tekijät vaikuttavat miesten karvan kasvuun ja laatuun naisia voimakkaammin. Miesten karvanpoistosarja laserilla alkaa aina lääkärin konsultaatiolla, jossa määritellään hoidon sopivuus ja mahdollisten hoitokertojen määrä.

Hoidossa hoidettava alue puhdistetaan, rajataan halutulle alueelle ja kuvataan hoidon seurannan mahdollistamiseksi. Ensimmäisillä kerroilla on syytä tulla hoitoon pienen karvankasvun kanssa, jolloin hoitovaste voidaan arvioida paremmin.


Karvanpoisto ja sen vaiheet

 • Vältä auringonottoa tai käytä tarvittaessa aurinkosuojavoidetta (SPF 30-50) kuukauden ajan.
 • Älä poista karvoja kahteen viikkoon ennen toimenpidettä, jotta karvojen laadusta, kasvualueista ja hoitotoimenpiteistä saataisiin tarkempi käsitys.
 • Ihokarvat poistetaan höylällä ennen laserhoitoa.
 • Testihoito tehdään pienelle alueelle sopivan hoitotehon toteamiseksi. Muutaman minuutin seurannan jälkeen hoito voidaan aloittaa.
 • Hoitoaluetta jäähdytetään, jotta hoidon lämpövaikutus vähenee.
 • Laserin voimakkuus säädetään yksilöllisesti.
 • Oikealla hoitoteholla, toimenpiteen aikana iholla tuntuu pientä nipistelyä ja pistelyä, mutta muuten hoitomuoto on kivuton.
 • Kipuherkille asiakkaille ihon pintaosaa voidaan tarvittaessa puuduttaa ennen toimenpiteen aloittamista.
 • Hoidettava alue käsitellään laserilla.
 • Hoito vaatii 3–8 hoitokertaa 4–8 viikon välein kehon alueesta ja karvan laadusta riippuen.
 • Hoidon jälkeen on normaalia että iho on turvonnut tai punoittaa lievästi. Heti hoidon jälkeen punoitusta voidaan poistaa jatkamalla jäähdytystä.
 • Käytä aurinkovoidetta (SFP 30–50) seuraavaan hoitokertaan saakka, jotta iho pysyy vaaleana.
 • Hoidon loputtua käytä suojavoiteita tarvittaessa kaksi kuukautta, jotta ihoon ei pääse muodostumaan ylimääräistä pigmentoitumista.
 • Karvanpoiston jälkeen hoitoalueelle saattaa kasvaa vaaleaa ja ohutta karvaa.
 • Hoidolla ei normaalisti ole sivuvaikutuksia.
 • Sopivalla hoitoteholla hoito ei aiheuta kipua.
 • Kun lämpövaikutus on oikein määritetty, iholle ei tule rakkuloita ja karstoittumista.

Hoita alkaa konsultaatiolla
Ennen ensimmäistä hoitoa tulee käydä konsultaatiossa, jolla varmistetaan hoidon sopivuus.Hoitoalue 1 hoitokerta 5 hoitokertaa Verkkoajanvaraus
Kasvot 200 € 900 €
Ylähuuli tai leuka 150 € 650 €
Kainalot 200 € 900 €
Sääret 365 € 1500 €
Bikini 200 € 900 €
Brasilialainen 365 € 1500 €
Reidet 365 € 1500 €
½ selkä 365 € 1500 €
Koko selkä 530 € 2250 €