Ihon laserhoidot

Siluetissa tehdään tehokkaita, lyhyiden sarjojen laserhoitoja. Toipumisaika hoidosta on lyhyt.

- Siluetti konsultaatio 85 €
(Siluetti eClubin jäsenille maksuton, liity eClubiin)Sarjahoito
Päätös sarjahoidosta tulee tehdä ennen hoitojakson aloittamista. Yksittäisiä hoitokertoja ei voi jälkeenpäin muuttaa sarjahoidoksi. Hoitosarja on käytettävä 12 kuukauden kuluessa sarjan ostopäivästä.

Kesken jäänyt sarjahoito voidaan sarjahoidon voimassaoloaikana muuttaa kertahoidoiksi. Tällöin asiakkaalta veloitetaan kertahoitojen kustannus sekä käsittelypalkkio 20 €. Jäljelle jääneestä summasta tehdään lahjakortti, jonka voi käyttää mihin tahansa muuhun Siluetin hoitoon tai tuotteeseen 6 kk kuluessa. Lahjakortti on henkilökohtainen, eikä sitä vaihdeta rahaksi.


Laserhoito pigmenttimuutoksille (Cutera Laser)

Laser vaalentaa tai poistaa kokonaan ihon värimuutokset, kuten pisamat ja maksaläiskät. Hoitometodi valitaan hoidettavan ihon mukaan. Hoidon suunnittelu alkaa konsultaatiokäynnillä.

Värimuutosten hoitotulos syntyy pigmenttihiukkasten hajottamisen seurauksena. Kudoksen omat solut vievät hajonneen pigmentin pois. Lähes kaikkialta vartalon iholta voidaan turvallisesti poistaa auringon tai ikääntymisen aiheuttamat maksaläiskät ja pisamat. Yleisimmin hoidettuja alueita ovat kasvot, rinta, olkapäät ja käsivarret, koska ne altistuvat eniten auringolle.

Laserhoidossa hoitokohdat tummenevat ja hoidon jälkeen ne hilseilevät sekä häviävät muutaman viikon kuluttua. Ihon pigmenttimuutosten tummuminen on välitöntä hoidon jälkeen. Iho saattaa heti hiukan punoittaa tai olla turvonnut. Nämä oireet kestävät yleensä muutamasta tunnista yhteen vuorokauteen. Punoitusta voi halutessaan peittää meikillä.

Hoidon jälkeen on erittäin tärkeää suojata iho auringolta hyvin paranemisprosessin aikana ja sen jälkeen, uusien pigmenttimuutosten välttämiseksi.

Hoito alkaa konsultaatiolla, jolla varmistetaan hoidon sopivuus.


1-3 yksittäisen pigmenttimuutoksen poisto: 250 €/krt
3 hoitokertaa: 1065 €

60 min455Ihon timanttihionta ja laserhoito kasvoille (Laser Genesis)

Kaikille ihotyypeille sopiva laitehoito, joka parantaa ihon luonnollista aineenvaihduntaa, hapenottokykyä ja solu-uusiutumista. Hoito häivyttää ihon punoitusta, supistaa ihohuokosia ja kiinteyttää ihoa. Hoito sopii ihon ulkonäön parantamisen lisäksi rosacean hoitoon sekä lievien aknen aiheuttamien värimuutosten häivyttämiseen. Cutera Laser Genesis -hoito näkyy välittömästi ihon kimmoisuutena ja nuorekkuutena. Tämä ainutlaatuinen hoito ihosi kunnon ja ulkonäön ylläpitoon on tehokkainta sarjahoitona kerran kuussa.

Hoito alkaa konsultaatiolla, jolla varmistetaan hoidon sopivuus.

60 min280
Verisuonten laserhoito (Cutera Laser)

Laserhoito ihon verisuonimuutosten häivyttämiseen. Hoito kasvojen verisuonimuutoksiin ja couperosaiholle sekä jalkojen laajentuneille pintaverisuonille. Hoitometodi valitaan hoidettavan ihon mukaan. Hoidon suunnittelu alkaa konsultaatiokäynnillä. Hoitoon soveltuvat kasvojen pienet hiussuonilaajentumat. Myös missä tahansa vartalossa olevat mansikkaluomet voidaan häivyttää, usein vain yhdellä hoitokerralla. Menetelmä ei sovellu suonikohjujen hoitoon.

Hoito alkaa konsultaatiolla, jolla varmistetaan hoidon sopivuus.

1-3 yksittäisen verisuonen poisto: 250 €/krt
3 hoitokertaa: 1065 €

1 hoitokerta jalkojen pintaverisuonille: 550 €
3 hoitokertaa: 1400 €

60 min455 (kasvot)

Ihon verisuonimuutoksen aiheuttamaa värihaittaa voidaan hoitaa hajottamalla tai tukkimalla haittaavat kapillaarisuonet eri menetelmillä. Hoitoon voidaan käyttää erilaisia laser- ja voimavalolaitteita (ipl).

Laservalon kosketus tuntuu iholla kevyenä nipistyksenä tai pistävänä tunteena. Geeli jäähdyttää ihoa verisuonimuutosten hoidossa. Hoito ei yleensä vaadi kivunlievitystä. Kun laserilla hoidetaan verisuonimuutoksia, iho saattaa olla hoidon jälkeen lievästi punoittava tai mustelmainen. Lopullinen tulos näkyy kuitenkin vasta kuukausien kuluttua.

Verisuonimuutoksia laserilla hoidettaessa, iho saattaa olla hoidon jälkeen lievästi punoittava tai mustelmainen. Laajojen luutasuonien hoidon jälkeen, iho voi olla pigmentoitunut hoidetulta alueelta muutaman viikon tai kuukauden ajan. Jos hoidetut suonet sijaitsevat säärissä, voi jälkihoitona käyttää tukisukkia.

Hoitotulokset näkyvät yleensä 2-6 viikon kuluessa hoidosta. Lopullinen tulos näkyy kuitenkin vasta kuukausien kuluttua.
Ihon kiinteytys laserhoidolla (Cutera Titan)

Cutera® Titan™ on turvallista infrapunavaloa, joka lämmittää ihon syvempää kerrosta, dermistä. Lämpö stimuloi kollageenin uusiutumista ja näin kiinteyttää ihoa. Toimenpide sopii lähtökohtaisesti kaikille ihotyypeille, kaikenikäisille miehille ja naisille. Erityisen hyviä hoitotuloksia on saatu alakasvojen hoidossa.

Cutera® Titan™ hoitoa voidaan tehdä eri ihoalueille; kasvoihin, kaulalla ja leuan alle. Joillekin jo yksi ihoa kiinteyttävä hoitokerta antaa näkyviä tuloksia. Useimmilla hoitokerroilla tulokset näkyvät asteittain 3-6 kk kuluessa hoidosta, kun uutta kollageenia muodostuu ja iho kiinteytyy. Ihoa kiinteyttävä hoito tuntuu lyhyenä kuumotuksena iholla, mutta muuten hoito on kivuton.

Titan hoito voi olla ratkaisu ihon ulkonäön parantamiseen ilman leikkausta, pitkää toipilasaikaa tai injektioita. Välittömästi ihoa kiinteyttävän titan hoidon jälkeen hoidetulla alueella voi esiintyä punoitusta ja lievää turvotusta. Oireet häviävät yleensä muutamassa tunnissa.

Arvion toimenpiteen sopivuudesta tekee Siluetin laserhoitojen ammattilainen. Palveluvalikoimassamme on ihon kiinteyttämiseen myös muita vaihtoehtoja, joista voi kysyä tarkemmin Siluetti konsultaatiossa tai lääkärin vastaanotolla.

Hoito alkaa konsultaatiolla, jolla varmistetaan hoidon sopivuus.

1 hoitokerta: 700 €
3 hoitokertaa: 1800 €

60 min455 (kasvot)Karvojen poisto laserilla

Karvojen ajaminen, vahaaminen ja voiteilla poistaminen ovat väliaikaisia tapoja poistaa karvoja ja siksi säännöllisesti toistettavia. Laser mahdollistaa pysyvän karvojen vähentämisen kestävin tuloksin. Häiritsevän karvoituksen poistossa käytetään Siluetissa turvallista ja tehokasta Cutera -lasermenetelmää. Laserin aallonpituus kohdistaa energian parhaiten vaaleassa ihossa olevaan tummaan karvatuppeen, joten hoito on tehokkainta tummaan karvoitukseen. Eri puolella kehoamme kasvaa sekä määrällisesti, että laadullisesti erilaisia karvoja, mutta kaikki ihokarvat kasvavat kasvusyklissä. Jokaista kasvukautta seuraa lepokausi. Koska laserhoidon lämpöenergia tehoaa vain kasvuvaiheessa oleviin karvoihin, pysyvän tuloksen saavuttamiseksi tarvitaan sarjahoitoa. Karvankasvu on yksilöllistä, mutta ammattimaisesti tehty lasersarjahoito vähentää karvojen uudelleen kasvua. Kun karvankasvu on saatu loppumaan karvatupesta, tulos on pysyvä. Joillakin toimenpide voi vaatia ylläpitokäyntejä. Yleisimmät hoitoalueet ovat bikinirajat, brasilialainen, sääret, kainalot, kasvot, reidet, käsivarret ja selkä.

Vältä auringonottoa tai käytä tarvittaessa aurinkosuojavoidetta (SPF 30-50) kuukauden ajan. Älä poista karvoja kahteen viikkoon ennen toimenpidettä, jotta karvojen laadusta, kasvualueista ja hoitotoimenpiteistä saataisiin tarkempi käsitys.


Karvanpoisto ja sen vaiheet

 • Ihokarvat poistetaan höylällä ennen laserhoitoa.
 • Testihoito tehdään pienelle alueelle sopivan hoitotehon toteamiseksi. Muutaman minuutin seurannan jälkeen hoito voidaan aloittaa.
 • Hoitoaluetta jäähdytetään, jotta hoidon lämpövaikutus vähenee.
 • Laserin voimakkuus säädetään yksilöllisesti.
 • Oikealla hoitoteholla, toimenpiteen aikana iholla tuntuu pientä nipistelyä ja pistelyä, mutta muuten hoitomuoto on kivuton.
 • Kipuherkille asiakkaille ihon pintaosaa voidaan tarvittaessa puuduttaa ennen toimenpiteen aloittamista.
 • Hoidettava alue käsitellään laserilla.
 • Hoito vaatii 3–8 hoitokertaa 4–8 viikon välein kehon alueesta ja karvan laadusta riippuen.
 • Hoidon jälkeen on normaalia että iho on turvonnut tai punoittaa lievästi. Heti hoidon jälkeen punoitusta voidaan poistaa jatkamalla jäähdytystä.
 • Käytä aurinkovoidetta (SFP 30–50) seuraavaan hoitokertaan saakka, jotta iho pysyy vaaleana.
 • Hoidon loputtua käytä suojavoiteita tarvittaessa kaksi kuukautta, jotta ihoon ei pääse muodostumaan ylimääräistä pigmentoitumista.
 • Karvanpoiston jälkeen hoitoalueelle saattaa kasvaa vaaleaa ja ohutta karvaa.
 • Hoidolla ei normaalisti ole sivuvaikutuksia.
 • Sopivalla hoitoteholla hoito ei aiheuta kipua.
 • Kun lämpövaikutus on oikein määritetty, iholle ei tule rakkuloita ja karstoittumista.

Hoita alkaa konsultaatiolla, jolla varmistetaan hoidon sopivuus.Hoitoalue 1 hoitokerta 5 hoitokertaa Verkkoajanvaraus
Kasvot 200 € 900 €
Ylähuuli tai leuka 150 € 650 €
Kainalot 200 € 900 €
Sääret 365 € 1500 €
Bikini 200 € 900 €
Brasilialainen 365 € 1500 €
Reidet 365 € 1500 €
½ selkä 365 € 1500 €
Koko selkä 530 € 2250 €