Ihon hionta ja laserkuorinta

Vanhenemisen ja auringon aiheuttamat rypyt, uurteet sekä kohoumat tai aknen aiheuttama ihon epätasaisuudet voidaan hoitaa ihon hionnalla, laserkuorinnalla tai kemiallisella kuorinnalla. Myös syväharjontalaserilla tai ns. fraktionaalisella laserilla voidaan hoitaa joitain ihomuutoksia.

Aknearpien hoito

Aknen aiheuttama ihon epätasaisuuden hoitoon on useita menetelmiä. Ihon hionnalla, laserkuorinnalla tai kemiallisella kuorinnalla ja ns. fraktionaalisella laserilla, "syväharjontalaserilla" voidaan helposti hoitaa aknen aiheuttamia ihomuutoksia.

Ryppyjen hoito

Samoilla menetelmillä voidaan myös tasoittaa pieniä ryppyjä, uurteita ja ihon värimuutoksia. Hionnan tai kuorinnan jälkeen uusi iho syntyy kireämpänä ja sileänä, joten menetelmä sopii hyvin iän tuomien muutosten hoitoon.

Ihon hionta eroaa laserhionnasta siten, että hionta-alueen väriraja hiomattomaan ei tule niin selvänä näkyviin kuin hiilidioksidilaserhionnassa, joten voidaan hioa pieniä alueita, jotka ulottuvat kasvojen esteettisten rajojen yli. Uusi kuorintalaser Pearl kuorii riittävän syvältä ja sen lämpövaikutus kutistaa syvempiä osia aiheuttamatta kuitenkaan pitkää punoitusvaihetta tai värieroa kuten hiilidioksidilaser.

Kemiallinen kuorinta arpien ja ryppyjen hoidossa on yleensä kevyempi vaihtoehto, koska eri kuorinta-aineilla voidaan hallita hoidon syvyys sopivaksi, mikä matalampaa kuorintaa vaativissa tapauksissa nopeuttaa toipumisaikaa.

Yksilöllinen hoitosuunnitelma

Koska eri kuorinta- ja hiontamenetelmät vaikuttavat eri tavoin, valitaan menetelmä yksilöllisesti hoidettavan ihomuutoksen, ihon kunnon ja värin perusteella. Sairaala Siluetissa hoitotoimenpiteiden suunnittelu alkaa aina plastiikkakirurgin vastaanotolla ja jokaiselle asiakkaalle tehdään yksilöllinen hoitosuunnitelma.

Kenelle ihon laserkuorintaa suositellaan?

Ihon hionta tai kuorinta sopivat kaikenikäisille ja toimenpiteillä voidaan tasoittaa aknearpia, pieniä ryppyjä, ihon uurteita sekä ihon värimuutoksia.

Sairausloma

Ihon hionnassa ja kuorinnassa, hoito voidaan valita sen mukaan kuinka monta päivää potilas voi olla sairauslomalla. Sairauslomaa tarvitaan 1–3 viikkoa hoitotoimenpiteestä riippuen. Ihoalue punoittaa vielä senkin jälkeen, mutta punoitus on peitettävissä värivoiteilla.

Ihon laserkuorinnan hinnat

Ihon hionnan tai kuorinnan ja syvähajontahoidon kustannukset riippuvat toimenpiteen laajuudesta. Tarkan kustannusarvion saat vastaanotolla, jossa jokaiselle asiakkaalle tehdään yksilöllinen hoitosuunnitelma. Hoidettaessa aknen aiheuttamaa kuoppaisuutta tai vammasta aiheutunutta ihon epätasaisuutta vakuutus saattaa korvata osan kustannuksista.

Hinnat alkaen.

Laserkuorinta
koko kasvot
1173€ (alv 0%)
1455€ (alv 24%)
Laser syväkuorinta
koko kasvot
3168€ (alv 0%)
3929€ (alv 24%)

Hinnaston alkaen hinnat ovat Siluetti Peruutushintoja.
- Siluetti Peruutus -hinta: -20 % alennus leikkauksen kokonaishinnasta, jos potilaalle sopii Siluetin ehdottama peruutusaika leikkauspäiväksi. Peruutusaikojen tarjonta vaihtelee varaustilanteen mukaan.

Siluettisopimus - osamaksumahdollisuus

Sairaala Siluetista on saatavilla myös Siluettisopimus, joka mahdollistaa leikkauksen maksamisen kuukausimaksulla. Lue lisää


Lue lisää Cutera Pearl laserhoidosta