0 €

Anna lahjaksi joulun hellivin lahjakortti!

Hetki omaa aikaa, tuloksellista hoitoa ja hemmottelua on aina mieluisa lahja. Olemme koonneet ihanimmat ja suosituimmat lahjaideat, jotka voit ostaa nyt etuhintaan -20%.

Tarjous voimassa 24.12. asti.

  • Kortit ovat voimassa puoli vuotta ostohetkestä alkaen. Lahjan saaja varaa itselleen sopivan hoitoajan.
  • Lahjakorttien toimitusaika on 1-3 työpäivää.
  • Lahjakortit voidaan pakata SiluettiSpa-lahjalaatikkoon, jos tilaus tullaan noutamaan SiluettiSpasta.
  • Lahjakortti saatavilla myös sähköisessä muodossa(pdf). Lahjakortti toimitetaan sähköpostitse automaattisesti tilausvahvistuksen yhteydessä.

Stem Cells kasvohoito

128€ (norm. 160€)

Stem Cells Phyto-Elite™ Freeze-Dried Treatment
Kantasolukasvohoito ikääntymisen merkkeihin. Pevonian ainutlaatuinen, uusi kantasoluteknologia on läpimurto 40+ iholle. Hoitokokonaisuus vahvistaa, tasoittaa ja uudistaa ihon pintaa sekä häivyttää ihon ikääntymisestä kertovia juonteita ja ryppyjä.

Kasvikantasoluihin perustuva teknologia hyödyntää toisiaan täydentäviä arganpuun ja rohtoraunioyrtin kantasoluja, jotka imeytyvät ihoon ja aktivoivat solujen uudistumista ja kasvua ihon eri kerroksissa. Hoito alkaa ihon syväpuhdistuksella, joka tehostaa hoitotuotteiden imeytymistä. Stem Cells -hoitoseerumi hoitaa juonteita, naamio kosteuttaa ja uudistaa ihoa, ja hoitovoide kirkastaa ja tasoittaa ihoa. Hoitotuloksena näkyvästi heleä, kiinteytynyt ja tasaisempi iho.

Kesto: 50 min

Kuumakivihieronta

128€ (norm. 160€)

- Rentouttava kuumakivihieronta
Täydellinen hoito ylellisiin spa-hetkiin. Lihaksia rentouttava kuumakivihieronta vaikuttaa syvällä lihaksissa. Rentouttaa, virkistää ja lievittää lihaskipuja.

Kesto: 80 min

Vanilla Dream

116€ (norm. 145€)

- Ihoa kirkastava kuorintahoito vartalolle
Jasmiinin ja vaniljan aistilliset tuoksut siivittävät mielen tuhannen ja yhden yön saloihin. Puhdistava kuorinta ja kirkastava kasvonaamio valmistelevat kehon elämykselliseen, kuplivaan kylpyyn. Kevyt vartalohieronta kruunaa nautinnollisen hoitohetken.

Kesto: 75 min

Just You and Me

316€ (norm. 395€)

- Rentouttava hetki molemmille
Spa-hetki, jonka haluat jakaa rakkaimpasi kanssa. Suite-tila tarjoaa mahdollisuuden kylpeä yhdessä. Rentouttava kuumakivihieronta tehdään kummallekin samanaikaisesti vierekkäisillä hoitopedeillä. Hoito vaikuttaa syvällä lihaksissa ja koko keho nauttii hoidosta vielä sen loputtua. Kylpy ja eteerinen hierontaöljy valitaan hetkeen sopivaksi Suite Menusta. Mahdollisuus varata etukäteen lisätunteja lisäämään hoitojen määrää tai nauttimaan rauhallisista hetkistä.

Kesto 90 min

SiluettiSpa Facial for Men

116€ (norm. 145€)

- Virkistävät kasvohoidot ihon hyvinvointiin
Miehen ihon tarpeisiin vastaava raikas kasvohoito. Ihon ja hoitotarpeen mukaan joko ihosolukkoa kuoriva timanttihionta tai peruspuhdistus. Kasvohoito kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa ja lisäksi ehkäisee sisään kasvaneiden partakarvojen aiheuttamia tulehduksia. Hoidettu iho voi hyvin ja näyttää hyvältä.

Kesto: 60 min