Karvanpoisto laserilla

Karvojen ajaminen, vahaaminen ja voiteilla poistaminen ovat väliaikaisia tapoja poistaa karvoja ja siksi säännöllisesti toistettavia. Laser mahdollistaa pysyvän karvojen vähentämisen kestävin tuloksin. Häiritsevän karvoituksen poistossa käytetään Siluetissa turvallista ja tehokasta Cutera -lasermenetelmää.

Laserin aallonpituus kohdistaa energian parhaiten vaaleassa ihossa olevaan tummaan karvatuppeen, joten hoito on tehokkainta tummaan karvoitukseen. Eri puolella kehoamme kasvaa sekä määrällisesti, että laadullisesti erilaisia karvoja, mutta kaikki ihokarvat kasvavat kasvusyklissä. Jokaista kasvukautta seuraa lepokausi. Koska laserhoidon lämpöenergia tehoaa vain kasvuvaiheessa oleviin karvoihin, pysyvän tuloksen saavuttamiseksi tarvitaan sarjahoitoa. Karvankasvu on yksilöllistä, mutta ammattimaisesti tehty lasersarjahoito vähentää karvojen uudelleen kasvua. Kun karvankasvu on saatu loppumaan karvatupesta, tulos on pysyvä. Joillakin toimenpide voi vaatia ylläpitokäyntejä. Yleisimmät hoitoalueet ovat bikinirajat, brasilialainen, sääret, kainalot, kasvot, reidet, käsivarret ja selkä.

Vältä auringonottoa tai käytä tarvittaessa aurinkosuojavoidetta (SPF 30-50) kuukauden ajan. Älä poista karvoja kahteen viikkoon ennen toimenpidettä, jotta karvojen laadusta, kasvualueista ja hoitotoimenpiteistä saataisiin tarkempi käsitys.


Varaa aika konsultaatioon

Hoitoalue 1 kerta 5 kertaa
Kasvot 200 € 900 € Varaa aika
Ylähuuli tai leuka 150 € 650 € Varaa aika
Kainalot 200 € 900 € Varaa aika
Sääret 365 € 1500 € Varaa aika
Bikini 200 € 900 € Varaa aika
Brasilialainen 365 € 1500 € Varaa aika
Reidet 365 € 1500 € Varaa aika
½ selkä 365 € 1500 € Varaa aika
Koko selkä 530 € 2250 € Varaa aikaSarjahoito

Hoitosarja on käytettävä 12 kuukauden kuluessa sarjan ostopäivästä. Päätös sarjahoidosta tulee tehdä ennen hoitojakson aloittamista. Yksittäisiä hoitokertoja ei voi jälkeenpäin muuttaa sarjahoidoksi.

Kesken jäänyt sarjahoito voidaan sarjahoidon voimassaoloaikana muuttaa kertahoidoiksi. Tällöin asiakkaalta veloitetaan kertahoitojen kustannus sekä käsittelypalkkio 20 €. Jäljelle jääneestä summasta tehdään lahjakortti, jonka voi käyttää mihin tahansa muuhun Siluetin hoitoon tai tuotteeseen 6 kk kuluessa. Lahjakortti on henkilökohtainen, eikä sitä vaihdeta rahaksi.


Lue lisää karvanpoistosta laserilla

Hoito

 • Ihokarvat poistetaan höylällä ennen laserhoitoa.
 • Testihoito tehdään pienelle alueelle sopivan hoitotehon toteamiseksi. Muutaman minuutin seurannan jälkeen hoito voidaan aloittaa.
 • Hoitoaluetta jäähdytetään, jotta hoidon lämpövaikutus vähenee.
 • Laserin voimakkuus säädetään yksilöllisesti.
 • Oikealla hoitoteholla, toimenpiteen aikana iholla tuntuu pientä nipistelyä ja pistelyä, mutta muuten hoitomuoto on kivuton.
 • Kipuherkille asiakkaille ihon pintaosaa voidaan tarvittaessa puuduttaa ennen toimenpiteen aloittamista.
 • Hoidettava alue käsitellään laserilla.
 • Hoito vaatii 3–8 hoitokertaa 4–8 viikon välein kehon alueesta ja karvan laadusta riippuen.

Hoita alkaa konsultaatiolla, jolla varmistetaan hoidon sopivuus.

Jälkihoito

 • Hoidon jälkeen on normaalia että iho on turvonnut tai punoittaa lievästi. Heti hoidon jälkeen punoitusta voidaan poistaa jatkamalla jäähdytystä.
 • Käytä aurinkovoidetta (SFP 30–50) seuraavaan hoitokertaan saakka, jotta iho pysyy vaaleana.
 • Hoidon loputtua käytä suojavoiteita tarvittaessa kaksi kuukautta, jotta ihoon ei pääse muodostumaan ylimääräistä pigmentoitumista.
 • Karvanpoiston jälkeen hoitoalueelle saattaa kasvaa vaaleaa ja ohutta karvaa.

Sivuvaikutukset

 • Hoidolla ei normaalisti ole sivuvaikutuksia.
 • Sopivalla hoitoteholla hoito ei aiheuta kipua.
 • Kun lämpövaikutus on oikein määritetty, iholle ei tule rakkuloita ja karstoittumista.