Kasvojen pistoshoidot

Botuliinihoito ilmejuonteille

Kasvojen ilmelihaksia silottava pistoshoito on tehokas käsittely pääasiassa yläkasvojen alueen hoitoon. Hoito silottaa otsan vaakajuonteita, silmäkulman naururyppyjä sekä pieniä ryppyjä kulmakarvojen välissä, jotka saavat helposti aikaan ärtyneen ilmeen. Sopii myös laskeutuneen suupielen epätasapainon korjaamiseen. Lopputuloksena levännyt ilme, sileän nuorekkaat kasvot.

Botuliini-injektio max. 15 yksikköä
(esim. sibeliusrypyt)
305 € Varaa aika
Botuliini-injektio max. 50 yksikköä
(esim. otsa)
565 € Varaa aika
Botuliini-injektio max. 100 yksikköä
(esim. kasvot ja kaula)
755 € Varaa aika


Lue lisää botuliinihoidosta

Miten botuliini vaikuttaa?

Botuliini vaikuttaa hermon ja lihaksen liitoskohdissa sekä autonomisten hermojen päätteissä aiheuttaen niiden toiminnan heikkenemistä estäen ns. asetylikoliinin vapautumisen hermopäätteissä. Ongelmakohdassa lihaksen toiminnan heikkeneminen tuottaa toivotun tuloksen. Lihakseen ruiskutettavan botuliinin vaikutus on ohimenevää.

Lihakseen injektoitu botuliini heikentää lihaksien liikatoimintaa. Ainetta annostellaan äärimäisen pieninä pitoisuuksina ryppyjä aiheuttaviin lihaksiin. Tuloksena saadaan kasvojen rypyt ja uurteet korjattua. Hoidolla voidaan kohottaa mm. kulmakarvat ja otsaa tai nostaa suupielen alaspäin suuntautuvaa asentoa ja korjata tästä aiheutuvaa suupielen uurretta. Asiantuntijan tekemä botuliinihoito on nopea ja vaivaton. Ainetta annostellaan erittäin ohuella neulalla kyseisiin ikämuutoksia ja uurteita aiheuttaviin lihaksiin.

Kenelle botuliinihoidot sopivat?

Botuliinihoidot sopivat niille, jotka toivovat kasvojen alueen ehostusta tai ikämuutoksien hoitoa nopeasti ja vaivattomasti, jälkiä jättämättä. Hoidolla voidaan kohottaa kulmakarvoja ja otsaa, nostaa alaspäin suuntautuvaa suupieltä, silottaa ryppyjä ja ennaltaehkäistä ihouurteiden syntyä. Botuliinihoidot sopivat kaikille aikuisille. Useissa tapauksissa se voi korvata tai siirtää kasvojen nuorentamiseen tähtäävän leikkauksen. Hoito ei sovellu niille potilaille, joilla iän tuoma ihoylimäärä on kasvanut merkittäväksi ja ihon kimmoisuus on kadonnut. Näille potilaille suositellaan leikkaushoitoa. Sairaala Siluetissa botuliinia käytetäänkin usein kasvoja kohottavien leikkausten täydentävänä tai tulosta vahvistavan hoitona.

Hoito vastaanotolla

Siluetissa botuliinin pistää aina koulutettu asiantuntija. Vastaanotolla pistetään pieniä määriä botuliinia juonteen aiheuttamaan lihakseen tai liikahikoilua koskevalle alueelle. Pistoista ei jää näkyviä jälkiä ja sairasloman tarvetta ei ole. Hoidetut ryppyalueet silottuvat noin kuuden kuukauden ajaksi. Vaikutus alkaa noin 3-7 vuorokauden kuluttua annetusta hoidosta ja hoidon lopullinen teho saavutetaan noin kahden kolmen viikon kuluttua.

Jos hoito toistetaan vaikutuksen lakattua n. 6 kk kuluttua edellisestä hoitokerrasta, ryppyjä aiheuttavat lihakset heikentyvät ja pienenevät. Iholle jo aiemmin syntyneet syvät uurteet ja rypyt tasaantuvat. Silottava vaikutus saattaa olla tällöin myös pitempikestoinen. Hoito botuliinilla on nopeaa ja vaivatonta ja tulokset ovat erinomaisia.

Vasta-aiheet ja sivuvaikutukset

Yleinen käytäntö on, että hoitoa ei anneta raskaana oleville, imettäville äideille, eikä lihassairautta poteville henkilöille. Jotkut lääkkeet, kuten tietyt särkylääkkeet ja antibiootit voivat lyhentää botuliinin vaikutusaikaa. Neulanpistoista ei jää näkyviä jälkiä. Sivuvaikutuksena saattaa joskus esiintyä pistoskohdan paikallinen kipu tai harvoin pieni mustelma, joka häviää viimeistään viikon kuluttua toimenpiteestä. Aine ei varastoidu elimistöön, eikä se leviä verenkiertoon. Aine häviää hermolihasliitoksesta täydellisesti muutamien kuukausien kuluttua. Botuliini ei tunnetusti aiheuta allergioita tai yliherkkyyksiä.


Hoidon hintaan lisätään palvelumaksu 35 € (sis. alv 24%)

Huulten täyttö ja huulten muotoilu

Täyteaineilla voidaan kaunistaa ulkonäköä nopeasti ja vaivattomasti. Esimerkiksi jos ylä- ja alahuuli eivät ole tasapainossa, voi korjaus täyteaineella antaa upean silauksen ulkonäköön. Myös iän myötä syntyneitä ulkonäkömuutoksia voidaan häivyttää täyteaineiden avulla. Olemuksen väsyneeksi saavat juonteet ja rypyt voidaan häivyttää täyteaineilla ja näin piristää kasvojen ilmettä.

Sairaala Siluetti käyttää vain turvallisia, hyaluronihaposta valmistettuja täyteaineita. Hyaluronihappo on luonnollinen sokeriyhdiste, jolla voidaan palauttaa luonnollisesti ihon volyymi. Ihon kudoksissa luonnostaankin esiintyvä hyaluronihappo on nopea apu täyttämään kasvojen ihon juonteita ja poimuja sekä antamaan huulille täyteläisyyttä.

Täyteaineinjektio 0,6 ml (Belotero) 445€ Varaa aika
Täyteaineinjektio, 1 ml (Belotero) 565€ Varaa aika

Hoidon hintaan lisätään palvelumaksu 35 € (sis. alv 24%)

Poskipäiden muotoilu täyteainehoidolla

Siluetissa on saatavilla poskipäiden pyöreyden ja tilavuuden palauttamiseen saatava pistoshoito. Poskipäiden korostamiseen käytetään korkealaatuista hyaluronihappopohjaista Belotero Volume täyteainetta, joka on koostumukseltaan paksumpaa kuin ryppyjen silottamiseen tarkoitetut hyaluronihappovalmisteet. Kohottavan vaikutuksen kesto on aina yksilöllistä.

Poskipäiden volyymitäyttö 2ml 795€ Varaa aika
Botuliini-injektio (max. 50 yksikköä)
ja poskipäiden volyymitäyttö (2 ml)
1250€ Varaa aika

Hoidon hintaan lisätään palvelumaksu 35 € (sis. alv 24%)

Botuliini- ja täyteaine yhdistelmähoito rypyille ja juonteille

Täydellinen hoitokokonaisuus kasvojen nuorekkaaseen ilmeeseen koulutetun asiantuntijan pistäminä. Botuliini silottaa otsan juonteita lihaksia rentouttamalla ja näin piristää väsynyttä olemusta. Hyaluronihappo täyttää juonteita ja sopii erinomaisesti lisäämään huulten täyteläisyyttä.

Botuliini-injektio
(max. 50 yksikköä ja täyteainehoito)
960€ Varaa aika

Hoidon hintaan lisätään palvelumaksu 35 € (sis. alv 24%)

Belotero revive

Syväkosteuttava pistoshoito kasvojen, kaulan tai rintakehän iholle. Belotero Reviven ainutlaatuinen koostumus on yhdistelmä hyaluronihappoa ja glyserolia. Hoito syväkosteuttaa, kohottaa, virkistää ja heleyttää ihoa tehokkaasti.

1 hoitokerta 515€ Varaa aika
3 hoitokertaa 1440€ Varaa aika

Hoidon hintaan lisätään palvelumaksu 35 € (sis. alv 24%)

Radiesse™ Lifting Filler-hoito tasoittamaan ryppyjä ja juonteita

Pitkäkestoinen kalsiumhydroksiapatiitti-täyteainegeeli (Radiesse) on saavuttanut maailmalla suuren suosion ns. Lifting filler -ominaisuutensa vuoksi. Radiesse silottaa ryppyjä ja juonteita, kohottaa kudoksia sekä lisää ihon omaa kollageenituotantoa parantaen ihon kimmoisuutta. Tämä prosessi jatkuu useiden kuukausien ajan. Hoitotulokset ovat aina yksilöllisiä, mutta useimmilla potilailla tulokset säilyvät yli vuoden ajan.

Tämän täyteaineen avulla voidaan häivyttää ikääntymisen merkkejä erityisesti keski- ja alakasvojen alueilla. Radiesse soveltuu erittäin hyvin myös kämmenselkien nuorekkaan ulkonäön paluttamiseen.

Injektio(Radiesse™ Lifting Filler), 1,5 ml 680€ Varaa aika
Injektio(Radiesse™ Lifting Filler)
kämmenselkien hoitoon, 2 x 1,5 ml
1100€ Varaa aika

Hoidon hintaan lisätään palvelumaksu 35 € (sis. alv 24%)

Lue lisää pistoshoidoista