Katja Puumanen

Lääketieteen lisensiaatti - Yleiskirurgian erikoislääkäri - Plastiikkakirurgian erikoislääkäri

Plastiikkakirurgi Katja Puumanen on työskennellyt Sairaala Siluetissa jo useamman vuoden ajan. Siluetissa Katja on tehnyt monipuolisesti esteettistä kirurgiaa, mutta keskittynyt rintaleikkauksiin. Sairaala Siluetti arvostaa Katjan tiimiin tuomaa kokemusta rintarauhaskirurgiasta sekä naisnäkökulmaa plastiikkakirurgisten potilaidensa hoidossa. Katjan erityisosaamisen ja positiivisen asenteen ovat voineet todeta myös lukuisat tyytyväiset asiakkaat.

Sairaala Siluetin edellyttämä korkea ammattitaito ja moniammatilliseen tiimityöskentelyyn panostaminen sopivat erinomaisesti yhteen Katjan omien ammatillisten periaatteiden ja tavoitteiden kanssa. Jo yleiskirurgian koulutusvuosiensa aikana Katja kiinnostui rintasyöpäpotilaiden hoidosta ja plastiikkakirurgisen tietotaidon saavuttaminen tuntui mielekkäältä näiden potilaiden yksilöllisen syöpäkirurgisen hoidon optimoimiseksi. Katja toimikin jo ennen kirurgiksi valmistumistaan, plastiikkakirurgian erikoistumisen aikana ja jälkeen pitkään HUS Rintarauhasyksikön rintasyöpäkirurgina Naistenklinikan ja Jorvin sairaalan yksiköissä.

Erikoistuminen

Silmäluomileikkaukset
injektiohoidot
Rintojen plastiikkakirurgia
Vartalonmuotoilu

Asiakkaiden kokemuksia Katja Puumasesta

Nähtyäni lopputuloksen peilistä, olin todella onnellinen. Suosittelen silmäluomien leikkausta kaikille jotka vähänkään kärsivät tästä ongelmasta. Pienellä vaivalla saa suuren muutoksen. Haluan kiittää Katja Puumasta ja Siluetin tiimiä hyvästä palvelusta.
- Taina, 40 v.


En osannut haaveillakaan, että minulle tehtäisiin näin upeat ja kauniit rinnat. Tunnen itseni vuosikymmenen nuoremmaksi.
- Riina, 26 v.


Elämänlaatuni parani huimasti. Suosittelen rintojen pienennysleikkausta lämpimästi kaikille, jotka kärsivät suurista ja raskaista rinnoista. Kiitos Katja Puumanen!
- Maiju, 43 v.